Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Uusien kisavarusteiden sunnittelua

tiistai 28. tammikuuta 2014Kävin tänään Keravan Horse & Riderissä katsomassa mulle ja Lorelle uusia sponsoriedustusvarusteita! Sain suunnitella itse meille Equilinelta koulu- ja estehuovan kisoihin.  Koska mulla on edelleen liilakausi menossa, mun mielestä kaikki liila on ihanaa ja kaunista, niin valitsin meidän värikoodiksi liilan. Tää sama tyyli toistuu siis melkein kaikissa hevosen varusteissa :) 
 
Kouluhuopaan valitsin kirkkaan svarowskinyörin ja liilan nyörin, siitä tulee niin hieno! Ja huopa on siis luonnollisesti valkoinen. Mun mielestä värit on raikkaat ja huopa on kuitenkin vähän erillaisempi kuin muilla! 
 Estehuovaksi valitsin väriksi mustan, koska se on kaikista helpoin yhdistää muihin kamoihin ja lisäksi musta on mielestäni aina tyylikäs ja se sopii Lorelle. Siihen sitten tulee myös liila nyöri ja svarowskinyöri! Tähän teemaan meille tulee myös samanvärinen korvahuppu :)
 


Satulahuopien lisäksi Lorelle tulee samoilla väreillä kisaloimi ja kisamatkoille oma karsinaverho! Niin saa herra sitten kisoissa levätä rauhassa omassa ylhäisyydessään ;)
 
Olen niin innoissani! Ihanaa saada uudet ja hienot edustuskamat ja on niin ihanaa. että joku haluaa tukea meitä, olen oikea onnenpekka! 
 
Myös sinä voit tilata Horse & Riderin kautta itsellesi satulahuovan, loimen, karsinaverhon tai jopa Charles Owenin kypärän omilla värivalinnoilla! Vaihtoehtoja oli ihan kamalasti joten jokainen varmasti saa luotua juuri itselle mieleisen tuotteen, oli se sitten mikä tahansa.  
 
Keravan Horse & Rider on mukana Helsingin Horse Fair messuilla 8.-9.3 ja Tampereen hevosmessuilla 5.-6.4. Heidän myyntipisteellä voit käydä tuunaamassa ja tilaamassa itsellesi omanlaisen huovan, korvahupun, loimen, karsinaverhon tai kypärän!
 
Horse & Riderin Facebook-sivuilla on myös menossa arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Equilinen huovan! Klikkaa arvontaan tästä.
 
Myös Horse & Rider Clubilaisille on tulossa Equilinen huovat ja korvahuput tarjoukseen, joten pysykäähän kuulolla ;)
 
Huomenna meillä on Loren kanssa Marjon estevalmennus illalla ja Perjantaina lähdetään taas ajamaan kohti Ypäjää maajoukkueleirille! :) Jos kerkiän niin koitan kirjotella teille ennen Ypäjälle lähtöä Marjon tunnista, katsotaan katsotaan!

10 kommenttia:

 1. Iiks, aivan ihastuttavia !! :D Pakko saadaaa.. Kun vielä jostain sais ensin rahaa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä säästöpossu käyttöön niin kerkeät säästämään vielä messuille rahat ja sitten tilaamaan Horse & Riderin kaupalta ;)

   Poista
 2. jess, liila on varma valinta! ;)
  Ja nyt haluis tollasen kypärän, jos sitä rahaa nyt vaa ois ylimääräisee.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Liila on kyl kiva! Ja toi CO ei edes maksa niin paljoa mitä luulis :)

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa! En muuten tajua miten tuohon arvontaan osallistutaan, tai siis mihin pitää jättää yhteystiedot? :D osaako joku neuvoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Arvonta löytyy tämän linkin takaa jossa paikka yhteystiedoille:
   https://www.facebook.com/pages/Keravan-Horse-Rider/149028548570685?id=149028548570685&sk=app_432387213452269

   Toivottavasti onnistuu :)
   Terkuin
   Maria // Keravan Horse&Rider

   Poista
  2. Maria olikin mua nopeampi ;) Mulla kyllä toi linkki toimii, mutta jos ei onnistu niin Horse & Riderin fb sivun kautta kyllä löytyy toi arvonta : )

   Poista
 4. Osaatko sanoa että paljonko tuunatulle huovalle tulisi hintaa?:)

  VastaaPoista