Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

26.1 Kouluvalmennus

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tänään meillä oli kouluvalmentajani Emilia Kaikkosen tunti. Tehtiin ihan perustyöskentelyä, koitettiin saada ravissa Lore kuuliaiseksi ja odottamaan, ja pikkuhiljaa ravikin rupee onnistumaan! Vielä kun oppisin istumaan siellä. Meillä on nyt uusi koulusatula, Pfiff amaretto, joten menee tovi ennenkuin totun uuteen "muottiin" :) Tehtiin myös niitä avotaivutuksia ravissa jotka ovat mulle tosi vaikeita ratsastaa, mutta nyt taas ne sujui aika hyvin, rupean ehkä saamaan vähän ajatuksesta kiinni miltä ne kuuluu tuntua ja miten ne kuuluu ratsastaa.

Omaan silmään videolta näyttää siltä kuin heiluisin ravissa kuin löysä makarooni, vaikka todellisuudessa ratsastaessa koitan täydellä tsempillä löytää sitä oikeaa istuntaa ja tahtia ja vatsalihakset tekevät täysillä töitä. Noh, pikkuhiljaa hyvä tulee, kai? Ainakin Lore on aika hyvän ja rennon näköinen.

Emmi oli ottamassa videota, joten tässä teille vähän katseltavaa, olkaa hyvät! :)


p.s. toi videokuva jotenkin levähti vähän youtubeen ladatessa O.o Liekkö väärään muotoon tallentanut... Siks vähän hassun näkönen.

8 kommenttia:

 1. Olen eksynyt blogiisi muutaman kerran aiemminkin, mutta nyt selailin sitä vähän enemmän ja liityin lukijaksi, todella kiva blogi! :)
  En oikein tiedä kenttäratsastuksen säännöistä, mutta saako kouluosuuden siis ratsastaa kangilla? :)

  VastaaPoista
 2. Onko sun lonkankoukistajat jumissa? :) Mun istunta näytti oman isoliikkeisen hevosen selässä aika paljon tolta, mutta kun sain jumpattua omat lonkkani auki ja lantion kunnolla alle, niin meno muuttui silmissä.

  Tsemppiä reeneihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ON! Ja yritän kyllä venytellä niitä joka päivä mutta ei tunnu auttavan :( Mulla on muutenkin nyt ollut alaselkä tosi kipeenä, joten voi johtua siitäkin että mulla on lantiokori jotenkin "lukossa".

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Tiedän tunteen, kun satula vaihtuu niin ei millään meinaa tottua siihen :) Meno näyttää hyvältä, vaikka hieman heilutkin, mutta itsellä monesti tunne kun ratsastaa, että vatsalihakset ja kaikki tosi kovilla ja sit ku kattoo videolta "näyttikö se noin kamalalta muka", heh :)
  Sulla on tosi kiva blogi (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi ärsyttävää :D En tajuu miten en saa tota mun keskikroppaa hallintaan, mutta luultavasti se johtuu vaan siitä et lonkat on niin jumissa, ja niinkuin edelliselle vastasin että alaselkäkin on oikutellut viime aikoina, joten voi johtua siitäkin. Onneksi tässä on vielä kisakauteen aikaa petrata... :)

   Kiitos!

   Poista
 4. Mullaki aina youtube heittää videot niin että on tosi leveitä! Näyttää Hertta makkaralle ja minä levellee :D

  Mutta hyvältä näyttää meno! :)

  VastaaPoista
 5. Moi! En tiedä pitäiskö tätä nyt kysyä tai kommentoida tässä...mut, mut, tuli vaan mieleen kun tässä on juteltu näistä jumeista kropassa ja lonkankoukistajissa + uusista satuloista ja satulassa heilumisesta, niin niin...kröhöm..onko teillä muilla koskaa joitain "anatomisia haasteita" näissä satulassa heilumistilanteissa? Joo, sori tää aihe, mut on tullu joskus niitä tilanteita ettei niin kivat tuntemukset. Et oonko ihan yksin tän haasteen edessä.. ;) Ei tartte vastailla jos meni yli ja tuhota tän viestin :D!

  VastaaPoista