Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Hiljaiseloa ja juhannuskuvia

torstai 4. heinäkuuta 2013

Heisaan!
Oon ollut niin kiireinen viimeaikoina etten ole oikeastaan käynyt edes koneella aikoihin, vaan käynyt vaan puhelimella katsomassa tarpeelliset s-postit ja facebookin. Nytkin istun iltamyöhään koneella pitkän työpäivän jälkeen mutta ajattelin tulla kertomaan teille kuulumisia, ennenkuin menen suihkun kautta nukkumaan.

Lorella on ollut nyt Keravan kisojen jälkeen kevyt kausi, eli vähän niinkuin tämmönen "tauko" kisakaudella, sillä loppukausi ylettyykin sitten pitkälle syksyyn. Joten täytyyhän sen jaksaa loppukausi myös mennä, varsinkin jos me päästään sinne PM:eihin ruotsiin niin se on kauden vika kisa syyskuun lopussa ja pitkä reissu.

Nyt me ruvetaankin sitten valmistautumaan kohti SM:ejä virkistäytyneinä ja levänneinä :) Taino Lore ainakin, itse olen käynyt töissä kokoaja niin en niin levänneestä tiedä.. :D Oon tiukasti töissä koko Heinäkuun, harmittaa sikäli että tuntuu vähän että kesä menee ohi, mutta pakkohan niitä töitä on tehdä jos mielii tätä lajia tällä tasolla harrastaa.

Juhannus Himoksella meni tosi kivasti, oli ihan huippumeno ja ihana porukka. Reissu oli ikimuistoinen eikä kyllä sitä hevillä unohdeta :D Tässä vähän kuvia meidän tunnelmista.

Oli siellä muutama muukin..
Eka ilta, kaikki vielä freesinä!
Saara - minä - Emmi - Anne
Minä ja Emmi muikeena

Peace and love evribadi!


Kotimatkalla oltii jo sitten ei niin freesejä :DD
Niin, eipä mulla muuta kerrottavaa teille oikeen oo. Töissä mä oon virunu aika lailla ikkunasta auringon paistetta katellen :D heh. Oon mä pari kertaa uimaankin päässyt. Nyt kuitenkin alkaa Loren kanssa taas treenit niin pystyn taas päivittelee teille heppajuttuja ja valmistautumisesta SM:eihin! :)

1 kommentti: