Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

SM-kisa valmisteluja

perjantai 19. heinäkuuta 2013


Heippa!
Kirjotan vasta nyt meijän viime aikojen kuulumisista koska kotona olin niin kiireinen etten vaan yksinkertasesti kerennyt päivittää blogia. Nyt kun olen täällä Lapinlahdella ekaa iltaa ja läppäri mukana niin kerkeän kirjotella teille :)

Eli kulunut viikko on mennyt ahkerasti valmentautuessa ja SM:eihin valmistautuessa. Viimeviikon Keskiviikkona ystäväni Milla kävi hypyttämässä meitä. Perjantaina oli Empun koulutunti, Sunnuntaina Marjon estevalmennus, Maanantaina Janette kävi valmentamassa meitä ja vielä Tiistaina Emppu kävi pitämässä meille viimeistelytreenin missä verkattiin yhdessä ja sitten ratsastin kouluradan läpi. Lore oli aika hyvä! Emppu sano että näyttää nyt tosi hyvältä, että toiv. menis yhtä hyvin sitten siinä koulukokeessa. Toivon todella!

Elämäni hevonen

Empun treeneistä
Keskiviikkona Lorella olikin sitten kävelypäivä ja tänään ajeltiin tänne Lapinlahdelle :) Ihan putkeen ei oo mennyt, ollaan keretty jo jäämään pellolle kiinni asuntoauto-traileri yhdistelmän kanssa, sitten traktori tuli hinaamaan meijät pois sieltä.. Sähköpiuha unohtui kotiin eikä meinattu saada sähköjä autoon. Sitten kun lainapiuha löyty monen mutkan jälkeen ja pistin lämmittimen päälle niin se rupesikin käryämään ja melkein syttyi palamaan ja palohälyytin huutamaan. Nyt me sitten istutaan täällä kylmänkosteassa asuntoautossa savukäryissä :D Luxusta...

Pääsin ratsastamaan Loren vasta n. 21:30 aikaan. Menin sillä jonkun puolisen tuntia, verkkasin eteen alas ja sitten vähän otin ravi-laukka siirtymisiä ratamuodossa ja väistöjä. Lore oli aika ookoo, lopussa rupes taas jäkittämään puolipidätteitä vastaan.. Saa nähdä millä tuulella herra huomenna on, toivottavasti myönteisellä!

Millan tekemiä harjoituksia Keskiviikolta
Yksittäinen 140cm pysty, tarkkuuskoe Lorelle ;)
Mua jännittää ihan kamalasti, täällä sataa kaatamalla ja on luvattu tosi huonoa säätä.. Viime vuoden SM epäonnistuminen kummittele takaraivossa. Haluaisin niin onnistua tänä vuonna ja ylittää itseni!!

Nää kisat on siis Lapinlahdella ja ne on kolmipäiväset. Huomenna illalla on koulukoe, Lauantaina maastokoe ja Sunnuntaina vikana estekoe. Vaikka koulu ja maasto menisikin hyvin, estekokeessa saattaa puomit kolista sillä meillä on vähän hakuvaihe päällä esteillä tällä hetkellä.. Joten en YHTÄÄN osaa sanoa miten meillä menee! Muutenkin tänävuonna SM:eissä on kova taso ja nuorissa on tosi taitavia ratsukoita!

Koitan päivittää pitkin viikonloppua teille väliaikatietoja ja kuvia :) Yritän myös kerrankin saada kuvattua maastoradan teille. Pitäkää hirveesti peukkuja, mua JÄNSKÄTTÄÄÄÄÄ!!

Suoraa tietä Lapinlahdelle..

8 kommenttia:

 1. Te ootte Roosa kehittyny sileellä Loren kanssa silminnähden, tosi hyvännäköistä menoo, ei voi muuta sano :) Tsemppii hurjasti sinne teille ! Jäitä hattuun vaan :p !

  VastaaPoista
 2. Tsemii teille! Sileellä näyttää ainakin ihan mahdottoman hienolta!! :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo sileä puoli ei varmasti tule teille olemaan ongelma! Niin upean näköistä teidän meno! Tsemppii, etteköhän te pärjää! :)

  VastaaPoista
 4. tsemppiä teille - aivan ihana tuo eka kuva !:)"

  http://rambojaemmi.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä jatkoon! Kouluhan oli mennyt hyvin :)

  VastaaPoista