Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Hyvää juhannusta!

torstai 20. kesäkuuta 2013

Tässä tää lehtijuttu mistä puhuin, tai parikin. Toi pienempi juttu oli jo sunnuntaina lehdessä ja sitten toi isompi maanantaina :) Toivottavasti saatte selvää, puhelimella nimittäin otettu.. Koittakaa zoomailla!


Äiti oli jo alleviivaillut tota tekstiä.. mur :D
Sitten, ostin vihdoin frakin!! Mulla oli hyvä tuuri että sain ostettua kaverilta sen ja oli vielä just sopivan kokonen! Tosi hassua ajatella et nyt mulla on frakki.. tosi tuuppari olo! Mutta se on ihana, I love it! Pari frakkiposekuvaa!
Naturelli Roosa without makeup! :D

Tänään tallintekijä oli napannut tällaisen kuvan Loresta ja Peetusta aamuruokinnan aikaan. Ei kyl Lorella taida olla kaikki inkkarit kanootissa. Varmaan ikinä ruokaa saanut! NÄLKÄ!

Huomenna lähden sitten juhannuksen viettoon Himokselle! Lore saa lomaa ja mä saan heppalomaa ja viettää aikaa kavereiden kanssa! Keravan palkintorahat mahdollisti tän mun lomareissun, muuten oisin nököttänyt kotona koko jussin :D

Ihanaa lähteä isolla lössillä tien päälle! Mukana mm. Saara ja Emmi ;) Ensi viikolla mulla alkaakin sitten 10pv työputki, joten voi olla että blogissa on hetken pientä hiljaiseloa jos en kerkeä enkä jaksa päivittää, sillä mun kaikki vuorot on 12-20, eli just semmosia etten mitään muuta niinä päivinä kerkeäkkään tekemään kun käydä aamulla ratsastamassa Loren.. Mutta:

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!
Olkaahan kiltisti mutta pitäkää hauskaa ;)

4 kommenttia: