Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Tiistain estetreenit

lauantai 18. toukokuuta 2013

Päivitän vähän jälkikäteen kuvia meidän tiistain estetreeneistä. Emmi tuli kuvailemaan meitä ja sain TAAS materiaalia meistä! Kylläpäs teitä lukijoita nyt hemmotellaan! ;)

Elikkä tiistaina meillä piti olla Marjon estevalmennus, mutta Marjo olikin kovassa kuumeessa joten hypättiin meidän valmennusporukan kanssa keskenämme. Rakennettiin pitkälle sivulle pysty-okseri-pysty kolmoissarja, sitten toiselle pitkälle sivulle 21m suora suhteutettu ja kaarevan linjan suhteutettu.

Verryttelyssä otin alkuun ravihyppyjä, jotta Lore joutu vähän aivojumppaan ja miettimään missä jokainen jalka menee. Sen jälkeen jatkettiin normaalisti kaikkia esteitä ja lopuksi tulin radan n. 110-120cm korkuisena. Lore oli ihan intopiukkana ja keskittyminen oli vähän vaakalaudalla, mutta ainakin intoa riittää ja kova halu hypätä kyllä löytyy! Vielä kun muistaisi tarkasti nostella niitä kinttuja niin olis ihan kiva.

Hyppelöt meni siis kokonaisuutena ihan hyvin, erityisen varovainen Lore ei nyt ole, mutta ainakin energinen ja motivoitunut. Itellä taas säädöt vähän hakusessa ja joko tuun esteelle liian hiljaa tai liian lujaa.. Onneksi Keravalla on iso ulkokenttä jossa mahtuu ottamaan tilaa. Me mennään siis tänään iltapäivällä hyppäämään Keravalle 100cm ja 110cm :) Sää näyttää aika epävakaiselta mutta toivotaan että meidän suoritukset eivät olisi sateen aikaan ja pohja kestäisi hyvänä.

Pitäkää meille peukkuja, palailen sitten kisakuulumisten kera!
 

Tää kuva on ilmeisesti Loren vauhdikkaasta laukanvaihdosta :D
Sitten niitä ravista hyppyjä..
Sitten hypättiin rataa pienempänä.


Loistava tilannekuva :D Ainakin meillä oli hauskaa.
Sitten vähän korkeempana!

Lopuksi hypättiin pari kertaa tämmönen tarkkuuseste ;)
Kiitos Emmille kuvista ^_^ !

3 kommenttia: