Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Keravan hyppykarkelot 18.5

maanantai 20. toukokuuta 2013


 Lauantaina oltiin Keravalla alue-estekisoissa, apukätenä ja kameramiehenä mukana Tomi. Hypättiin Loren kanssa luokat 100cm ja 110cm. Olipa muuten outoa olla ihan pelkissä alue-estekisoissa. Tottunut kiertämään pelkkiä kenttäkisoja..

100cm luokka meni tosi hyvin, suunnitelmieni mukaisesti. Lähtömäärä oli huikea, liki 70 ratsukkoa ja luokan arvostelu oli A.2.0. Päätin ratsastaa radan tarkasti, mutta kuitenkin hieman ajatellen sitä aikaa ja tehden lyhyitä teitä. Ajattelin ottaa sen vähän harjotuksena ja kääntää Lorea tiukemmin esteille. Turhan tiukan kaarteen jätin radalla pois, mikä olisi tällä hetkellä ollut ehkä vähän liikaa ja paketti olisi luultavasti hajonnut ja puomi pudonnut.

Kuinkas ollakkaan rata sujuin aikalailla suunnitelmieni mukaisesti, siisti puhdas suoritus ja 10sija luokasta! :) Olin Loreen todella tyytyväinen, se oli innokas mutta tosi tarkka! Yksikään puomi ei edes kolahtanut! Olin niiin ylpeä siitä!Btw hitto toi vanha kisatakki näyttää ihan kamalalta mun päällä. Se on aivan liian iso ja hartiatoppaukset leventää mun hartioita puolella ja se näyttää suorastaan jätesäkiltä mun päällä.. En vain käsitä mihin olen hukannut mun uuden kisatakin! Eikä nyt oo varaa ostaa uuttakaan :S Määh..

110cm lähtöön oli niin paljon aikaa että Lore sai mennä traileriin seisomaan ja syömään vähän päiväheiniä. Katselin siinä Miran seurana suorituksia kun hän oli kuvaajan roolissa. Sitten kävin kävelemässä 110cm radan. Ajattelin ratsastaa taas tarkasti ja tavoitteena se puhdas rata. Rata oli tosi tekninen näin alkukauteen, paljon kaarevia linjoja ja suhteutettuja. Mutta uskoin kyllä meidän olevan tehtävien tasalla ja että ne eivät tuottaisi meille ongelmia.

Verryttelyyn mentäessä huomasi että Lore oli jo ihan valmis lähtemään kotiin ja täysin unessa. Sain viritellä sitä vähän ja otin pari hyppyä ennen rataa. Yllätykseksi Lore oli kuitenkin aika skarppi ja heräsi sitten hyppyjen jälkeen uudelleen. Mutta sitten..

Mitä tekeekään Roosa, lähtömerkin annettua ratsastaa lähtölinjan yli epähuomiossa ja tekee ison ympyrän ennen ekaa estettä?! Halooo.. Tää on niin tää virhe jonka jokainen ratsastaja joskus tekee, ja nyt se kävi mulle. En tajunnut että sain lähtömerkin ennen ympyrää ja ratsastin sitte suoraan lähtölinjan yli sen ympyrän. Ei siinä mitään, siinä vaiheessa en asiaa tiennyt ja lähdin ratsastamaan rataa. Ekalle esteelle tuli hieno terävä hyppy, josta Lore vähän innostui ja pinkoi 2 esteelle turhan epätasapainossa ja kättä vasten, josta johtuen puomi putosi etujaloilla. En vaan saanut sitä takaisin tasapainoon ja pois kädeltä. Loppurata menikin sitten hyvin ja terävästi. Lore oli uskomattoman skarppi ja rataa oli todella ilo ratsastaa! Alkukämmin vuoksi virhepisteitä kuitenkin kertyi 11vp, ilman tota mun sekoilua olis ollut vaan 4vp.Oli tosi tyytyväinen Loreen, vaikka se 1 puomi harmittikin koska meillä olisi todella ollut mahdollisuus ratsastaa vihdoinkin se 0-rata 110cm luokassa, mutta ehkä sitten ensikerralla. Suorituksen jälkeen tuomarintornista huudettiin että mikä helvetin juttu toi mun alkuräpellys oli :D Tunsin siis tuomarit ja toimihenkilöt, joten sen takia he vain huusivat "Mitä helvettiä sä oikee säädit, haloo!" :DD. Kaikki tämä näkyy ja kuuluu tossa videolla, joten siitä näette tämän kömmähdyksen ja lopussa hieman huutoa tuomarintornista xD No hupsis. Ei voi mitään. Lore oli hieno ja olin suht tyytyväinen omaankin ratsastukseen, joten tästä on erittäin hyvä jatkaa Lapinlahdelle!

Nyt tuntuu että kouluratsastus rupeaa sujumaan jotenkuten ja toi hyppääminenkin on jo paljon parempaa. Kotiin siis lähdettiin yhden ruusukkeen kera ja tyytyväisillä mielin! Kuvia en vielä ole saanut mutta toivottavasti saisin edes muutaman :)

2 kommenttia:

  1. paljon sä oikein oot laihtunu ? ihan huima muutos, todella ihailen miten oot saanu itsesi tohon kuntoon ! =) oisi kiva lukea postaus tuosta aiheesta =)

    VastaaPoista
  2. Näin teidät siellä, sullahan on oikeen komea hevosmies! ^.^

    VastaaPoista