Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

600 lukijan raja rikki!!!

perjantai 10. toukokuuta 2013

HURRAA HURRAA! 

Olen niiiin iloinen :) On mukavaa, että ihmiset viittivät ryhtyä lukijoiksi, niin tiedän edes suurinpiirtein monta ihmistä seuraa blogiani. Joten jos sinulla on googletili, seuraat mun blogia ja et ole painanut vielä "Liity tähän sivustoon" - nappia, niin paina ihmeessä! Se merkkaa mulle paljon ja antaa motivaatiota pitämään tätä blogia aktiivisena.

600 lukijan kunniaksi lupaan itselleni ja teille toteuttaa toivepostauksia, aina kun minulla on aikaa. Joten.. Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa mun postauksiin. Siispä kommentoikaa jos teillä on postaustoiveita jostain tietystä aiheesta! :) Talliesittelyä en ikäväkyllä voi tehdä, sillä meidän tallinomistaja haluaa pitää tallin täysin yksityisenä.

Sitten esittelen teille mun uudet tuliterät kisasaappaat!

*Rumpujen soittoa*


Tadaa! Siinä ne on! Mä niiin tykkään näistä. 

Sovittelin jo Horse Fair messuilla erillaisia saappaita, kuolasin myös Hööksin niitä veredus-kopioita joten kävin Emmin kanssa Hööksissä sovittamassa saappaita, mutta mitkään ei istuneet mun jalkaan niin hyvin kuin nää. Nää istuu mulle kuin sukat jalkaan! Kaikissa muissa sappaaissa alapohkeen kohdalle jäi liikaa tyhjää tilaa ja jäivät rumasti rypylle. 

Nämä saappaat myötäilevät mun nilkkoja ja sääriä pitkin täydellisesti ja on kaikenlisäksi mukavat jalassa. Hintakin oli mun pussille sopiva ja tykkään niiden ulkonäöstä. Ne on tyylikkäät ja yksinkertaset, mutta silti vähän erillaiset. Ruskeat yksityiskohdat tuo vähän mustiin saappaisiin erillaisuutta. Ja kun näissä saappaissa ei ole nyörejä, sopii ne myös mainiosti kouluaitojen sisään! Me like!

Mitäs mieltä te ootte ? :)
Sitten ostin Hööksistä myös Lorelle uuden martingaalin! Tän pitäs olla nyt parempi kenttäratsastusta ajatellen ja kestävämpi, joten toivotaan että oli hyvä ostos :)


12 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä mydayn taikka varustepostauksen sun ja Loren kamoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin! Mun täytyy vaan varata siihen melkeen koko päivä aikaa :DD

   Poista
 2. Meillä on myös tuo martsa, ja olen ollut sen toimivuuteen ihan tyytyväinen. Ainoana miinuksena sanottakoon, että ainakin omassani nuo satulan etukaaren viereen kiinnitettävät remmit olivat selvästi eri pituisia. Ne sai säädettyä samanmittaisiksi, mutta perfektionisti-minääni häiritsee selästä katsottuna erimittaisiksi jääneet remmin päät, joista toinen hörpöttää rumasti... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :o Siinä on varmaan ollut sitten joku valmistusvirhe, sillä meillä kaikki hihnat ovat ihan saman mittaiset. Kyllähän sä voitsaksilla leikata sen ylimääräsen pätkän pois, itekki tehny useesti nii jos joku remmi ollu liian pitkä jossain varusteessa :)

   Poista
 3. Jonkunmoinen historiapostaus sun kenttäratsastusurastasi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli hyvä idea, pistetään idea kytemään.. :)

   Poista
 4. Hienot saappaat!!!
  Tee postaus sun tulevaisuudensuunnitelmista! Kun etkö sä valmistu koulusta nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mä valmistun syksyllä, mulla jää harjoittelut syksylle. Tämä siis siksi että oon ollut niin paljon töissä koulun oheella että koulunkäynti on jäänyt vähän kakkoseksi..

   Poista
 5. Myday olisi kiva, videolla tietysti :) Tai oikeastaan mikä tahansa video postaus olisi kiva! :)

  VastaaPoista
 6. meillä on kans toi sama martsa, ja oon kyllä tykänny :) ainoo mikä vähän häiritsee et vastinhihnoihin kiinnitettävät remmit oli liian pitkät ja niihin piti tehdä itse lisää reikiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, meillä oli just sopivat :) Mutta lore onkin vähän "rintava" herrasmies ;D

   Poista