Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Suomenmestaruus HOPEAA!!!

torstai 29. syyskuuta 2011


Jep, hopeaahan sieltä tuli! Ihan uskomatonta! Ei ole tässä 4 päivän aikana vielä oikeen iskenyt tajuntaan. Vuosien ajan olen unelmoinut osallistumisesta Junnu SM:iin, ja se mitalli on tuntunut todella kaukaiselta ja pilvilinnaunelmalta. Tossa se nyt seinällä kiiltää kunniapaikalla!

Lore oli koulukokeessa ihan mielettömän hieno. Rento, kuuliainen, nöyrä. Tehtiin yhdessä rataa ja kerkesin hymyilläkkin pariin kertaan ja muistin nauttia radasta. Minulla ei käynyt mielessäkään miten hirveältä näytän tai mitä muut ajattelevat. Me tehttiin Loren kanssa sitä kahdestaan, eikä sillä ollut mitään väliä mitä muut ajattelivat! Olen niiiin iloinen, NIIIIN iloinen että olen päässyt yli siitä hirveästä jännittämisestä ja paineesta. Pitkästä aikaa kouluratsastus tuntui mukavalta ja hyvin sujuvalta. Hevonen oli tyytyväinen, minä olin tyytyväinen.

Radan jälkeen meinasi tulla itku silmään mulla sekä Janetella, siitä miten hyvin rata onnistui kaikkien vaikeuksien jälkeen. Kukaan ei olisi uskonut että tekisimme hyvää suoritusta tämän kauden tulosten perusteella, ja moni tulikin kehumaan ettei ole ikinä nähnyt meidän menevän noin hyvin, ja että mulla on todella upea hevonen!

Ekaa kertaa koulutuomaritkin olivat samaa mieltä, ja molemmilta tuli 62,6%!!! Koulukokeen jälkeen oltiin junnuista toisiksi parhaita eli hopeassa kiinni! Estekokeessa tuli 1 puomi alas, joka oli niin oma moka, lähdin työntämään sarjalle kun en nähnyt etäisyyttä ja tietenkin väli jäi sitten ahtaaksi ja b-osa tippui. Mutta pronssilla ollut ratsukko otti myös puomin joten se ei vaikuttanut sijaan.

Maastokoe meni myös aivan mahtavasti, nautittiin radasta ja annoin hevosen vaan edetä, Lore kiiti täysiä ja selkeästi nautti siitä, mikään este ei tuottanut ongelmaa ja tultiin maaliin 30sekuntia alle ihanneajan! Eli toisinsanoen 1* tempoa. Olo oli kuin maailmanmestarilla maastokokeen jälkeen, sillä tiesin että olimme voittaneet loren kanssa itsemme, sekä junioreiden SM hopeaa!

Kirjoitan tänne kun minulla on aikaa niin pidemmän postauksen koko reissusta. Mutta tässä vähän fiilistelyjä ja pääpointit suorituksista! MULLA ON MAAILMAN PARAS HEVONEN!!!!!!!

Kiitos kaikille 306 (!!!!) lukijalle, ja kaikille jotka ovat tukeneet kun on tuntunut että kaikki on niin vaikeaa ja mahdotonta. Kiitos paljon valmentajilleni, Janetelle ja tukijoukoilleni!!! Mahdottomasta tuli mahdollista, vaikka en vieläkään sitä usko! Ehkä jossain vaiheessa sen tajuan :)

Unelmat voivat toteutua jos niihin uskoo ja tekee niiden eteen töitä!

30 kommenttia:

 1. ONNEA IHAN PIRUSTI! te ootte tän ansainnut, nauti hopeamitalista! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän paljon onnea! Hienoa nähdä, että teidän pitkäjänteinen työskentely tuotti tulosta ja vielä näin tärkeässä kilpailussa!

  Muutenkin blogiasi on aivan älyttömän mukava lukea, koska kerrot asioista (sekä treeniin että hevosen terveyteen liittyen) rehellisesti, etkä yritä kaunistella mitään :) Tsemppiä jatkoon!!

  VastaaPoista
 3. Onnea:)! Teidät muuten bongasinkin Pudiksella kisoissa La:na;)

  VastaaPoista
 4. Älyttömän paljon onnea ! Hyvin tehty ! :-)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut hienosta suorituksesta! :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi paljo onnea teille! Tsemppiä teille jatkoon :)

  VastaaPoista
 7. Onnea hirveästi! Lore on kyllä hieno ja hyvin natsaatte yhteen! Tsemppaukset täältä myös jatkoon! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea tooosi paljon ! :-) Kyllä teille vähintäänkin toi hopea kuului, niin hyvä pari ootte !

  VastaaPoista
 9. Tosi paljon onnea! Laitahhan ratsastuskuviakin jos saat niitä jostain :)

  VastaaPoista
 10. Oikein paljon onnea! Olette edistyneet mahdottomasti viime talven ja tämän kauden aikana.

  VastaaPoista
 11. ONNEA! Vähän olet varmaan onnellinen, aikamoinen saavutus! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea! Todella hieno suoritus (:

  VastaaPoista
 13. Onnea onnea tosi paljon!! :) Sulla on kyllä niiin hieno hevonen ! ;)

  VastaaPoista
 14. kommentoinkin jo facebookissa mutta onnea paljon vielä tätä kautta, oot ansainnut mitalisi :)

  VastaaPoista
 15. Tooosi paljon onnea!=D Never Say Never ;)

  VastaaPoista
 16. Voi ku hieno juttu, mahtavaa! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 17. Paljon onnea!!! (:

  VastaaPoista
 18. onnea! hevoses on ihan super!

  VastaaPoista
 19. huikeeta! ootte kyl niin super pari kun ollavaan ja voi!:') ONNEAA!!

  VastaaPoista
 20. Onnnea! Onko tulossa videota youtubee?

  VastaaPoista
 21. Onnea niiiiiin paljon ! <3 videoita radoista ? :)

  VastaaPoista
 22. Kiitos paljon onnittelijoille! Koitan ladata videot mahd pian tänne :) Ja joo kooste on tulossa youtubeen kun kerkeän sen tekemään..

  VastaaPoista