Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Voihan keuhkokuume!

perjantai 7. elokuuta 2015

... ei siis hevosella, vaan "onneksi" minulla!

Heti viime postauksen jälkeen tulin kipeäksi. Mulla oli ollut jo pitkään kuivayskää mutta oireet paheni viikko sitten. Nyt olen ollut tässä 5päivää sänkypotilaana ja antibiottikuurilla. Maanantaina lääkäri epäili ensin mykoplasmaa ja sovittiin että tulen torstaina keuhkokuviin jos olo ei parane. No eilen sitten kävin keuhkokuvissa ja lääkäri soitti. Keuhkokuume, ainakin viikko lisää sairaslomaa.. Viikon päästä katsotaan mikä tilanne.

Kyllä ärsyttää, mulla piti maanantaina alkaa kesäloma ja vihdoin on ollut hienoja kelejä, niin meikäläinen makaa sisällä sängyssä märehtien... Murr! Tästä syystä myyntiheppakaan ei ole vielä saapunut kun en pysty sitä vielä ratsastamaan. Danttea on hoitanut ja liikuttanut Elisa ja sen vointi ja liikkuminen on kuulemma päivä päivältä parempaa :) ! Jihuu, jotain positiivista!

Nyt vaan päätä tyynyyn ja sormet ristiin että paranisin mahdollisimman nopeasti ja kunnolla jotta pääsen ratsastamaan näitä hepposia ja tekemään teille postauksen tästä myyntiruunasta! Kuulemisiin!


2 kommenttia:

  1. Paranemisia! Yritä jaksaa makoilla, vaikka aurinko vihdoinkin paistaa. Jotain keuhkoepidemiaa tuntuu olevan liikkeellä, jo pari työkaveria on tänä kesänä ollut sairaslomalla keuhkokuumeen takia. Tääkin johtuu varmaan sateista ja kylmästä kesästä :)

    T. Minna

    VastaaPoista
  2. Voi miten kurjaa! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista