Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Ruotsin kisamatkalla, osa 1

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Nää kuvat on sitten kännykällä räpsittyjä, joten ei mitään parhainta laatua :(

Terkkuja täältä Ruotsista sinne Suomeen :) Matka tänne sujui aika hyvin. Ajokeli oli kyllä kamala, tosi tuulinen ja sateinen, joten sai kyllä koko matkan keskittyä ajamiseen ettei tuuli työntänyt yhdistelmää tieltä..

Lähdettiin Ruotsiin siis maanantai-iltana. Laiva saapui Tukholmaan klo 6 aamulla. Samalla laivalla tuli kaksi muuta suomalaista ja ajettiin sitten jonossa Kuninkaanlaaksoon ottamaan hevosia pois autoista kävelemään. Kuninkaanlaakson Ryttarstadion sijaitsi ihan Tukholman kaupungissa keskellä liikennettä ja kerrostaloja. Oli aika hieno paikka. Pysähdyttiin samassa paikassa silloin kun tultiin PM:eistä kotiin syksyllä. Tällä kertaa saatiin otettua vähän kuviakin, toki maisemat ei ollut niin kauniita talven jäljiltä ja aamusumussa. Mutta tosi hieno paikka! 
Kuninkaanlaaksolta lähdettiin sitten ajamaan kohti Mantorppia. Sinne ajeltiin semmonen 2-3h ja siellä sitten otettiin Lore uudestaan ulos kävelylle. Vettä tuli edelleen kaatamalla eikä se ollut oikeen mukavaa puuhaa poistua autosta, ei meille eikä hevoselle :D Lore olis halunnu jäädä traileriin, oikeasti! Pysähdyttiin siis Sissi Liljan tallille, johon muut Suomalaiset jo jäivät. Me tullaan Sissi Liljalle ensi viikolla takaspäin tullessa kun tullaan Mantorppiin kisoihin. Lore sai kävellä hetken ja tarjottiin vettä. Sitten heppa autoon ja matka jatkuu. 

Matkamaisemaa :)
Oltiin perillä Flyingessä sitten illalla kuude aikoihin. Lore pääsi talliin lepäämään hetkeksi kun purettiin kamat ja heinät autosta. Sen jälkeen mentiin kevyelle ratsastukselle niin että Johanna oli Dahilla mukana. Lore oli niin pörheä ja menossa ettei vaikuttanut ollenkaan väsyneeltä tai jäykältä! 

Keskiviikkona käytiin ratsastamassa Flyingen laukkaradalla. Menin pari kierrosta ravia ja pari kertaa laukkaa ja annoin olla. Niin että Lore sai matkan jäljiltä paikkoja auki. Heppa ei vaikuttanut ollenkaan väsyneeltä vaan oli ihan menossa kokoajan :) Kävin myös pyörähtämässä sisälaukkaradalla! Oli aika erikoista, ei suomessa tämmösiä ole :D 


Torstaina mulla oli sitten Piian estevalmennus. Päädyttiin tekemään niin että hyppäsin vähän Piian kentällä esteitä, otin verkka hypyt, sitten hyppäsin lyhyen radan pienenä ja sitten 2 kertaa isona. Lopetin siihen ja sitten myöhemmin käytiin vielä hyppäämässä vähän maastoesteitä Revingessä. Lore oli kyllä ihan superhyvä molemmissa treeneissä ja olin tyytyväinen myös itseeni! Piia sanoi että taas on menty viime näkemältä eteenpäin ja maastoesteilläkin meno rupes näyttää aika hyvältä :) Mulle jäi tosi hyvä fiilis treeneistä. Itseluottamus kasvoi tosi paljon kun pääsin tekemään vaikeempia maastotehtäviä Loren kanssa ja se ei ollut moksiskaan niistä! Se toimi kuin junan vessa!Tänään sitten palauttelen Lorea, eli kävelyä, venyttelyä ja kevyt ratsastus. Huomenna onkin sitten meidän ensimmäiset kisat Tågarpissa! IIK! Aika on mennyt täällä niin nopeasti. Luulin että täällä kävisi aika pitkäksi mutta ei todellakaan! Nytkin kirjoitan vähän puoliksi kiiressä teille, että kerkeän vielä ratsastaa, pakata ja pestä kamat, pestä ja letittää hevosen, laittaa kaiken valmiiksi huomista varten sillä lähdemme ajamaan kisapaikalle jo klo 6 aamulla!

Hirveesti jännittää, lähtöjä on 47 ja olen ainoa suomalainen siinä kansainvälisessä 1* luokassa. Saapas nähdä miten menee :) Nyt ei oikein kerkee enään muuta tekemään kun saada hevonen rentoutumaan ja palutumaan ja itseni rennoksi ja keskittyneeksi! Pitäkää hirveesti peukkuja, seuraava postaus tuleekin sitten näistä kisoista! :) Zau!Matkaa tukemassa:


13 kommenttia:

 1. vautsi toi sisälaukkarata! en oo edes tienny että tuollaisia on olemassa :o!

  VastaaPoista
 2. wau! meette tosi upeesti ja paikat on niin hienoja! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat lore ja dahi! :) menitte kivan näkösesti! (Meniks johku tota samaa vikaa juttuu:o)

  VastaaPoista
 4. Onnea kisoihin! Hyvin te vejätte!

  VastaaPoista
 5. vautsi, tosi hienosti meette! :) paljon tsemppiä kisoihin!

  VastaaPoista
 6. Mahtavalta näyttää! estevalkka erityisesti näytti huippuhyvältä, ootte menny tosi paljon eteenpäin :) tsemppiä!!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä!! Luotat vaan ittees niin hyvin menee :)

  VastaaPoista
 8. Sä oot kyl iha champion! :D oon NIIIIIN kateellinen..

  VastaaPoista
 9. mä niiin toivon että on teidän päivä ja onnistutte. sulla on asenne ja motivaatio kunnossa vaikkei aina oo menny iha putkee, oot tehny tosi paljon duunia ja ootte Loren kanssa kehittyny ihan älyttömästi, joten todellakin ansaitsisitte sen onnistumisen kisoissakin! toivotan teille siis tosi paljon tsemppiä vaikket tätä ehkä ehdikään lukea :)

  VastaaPoista
 10. Onnea matkaan!! Upean näköistä menoa ja hienoja tiloja. :)

  VastaaPoista
 11. Aivan huikeen hienon näköistä!! Tsemppiä kisoihin!

  VastaaPoista