Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Ullatuuus!

torstai 29. elokuuta 2013


 TADAA!! Siinä se nyt on!

Osa lukijoista ehkä huomasivat Kangasalan kisakuvista minulla olleen kypäräkameran Loren maastokokeessa. Eli mulla nyt sitten on oma GOPRO!!! JEEE! Oon haaveillut siitä niiiiin pitkään. Äitini lupasi sen mulle 20v synttärilahjaks jo keväällä mutta sen hankinta on vähän jäänyt.. Nyt vihdoin ja viimein sain sen juuri ja juuri ennen Kangasalan kisoja (perjantaina). Harmittavasti Eemelin maastoa ei saatu videolle koska silloin kamera oli vielä tiukasti paketissa lataamattomana.

Harmittaa että sain sen vasta nytten, koska en saanut muita tämän kauden maastoja taltioitua. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Eli tässä se nyt tulee, Kangasalan CNC* maastokokeen kypärävideo! Alussa ja lopussa on ihan turhaa pätkää, sillä laitoin sen ajoissa päälle alussa etten unohda laittaa sitä ja lopussa sitten unohdin sen tietenkin kokonaan päälle.. Tiedosto on niin suuri etten mun huonolla koneella saanut sitä leikattua joten nyt se on netissä ihan raakaversiona.
Itse action tapahtuu 0:30-5:40 aikavälillä.

Itse olen edelleen tiukasti sänkypotilaana. Ääni ei ole vieläkään palautunut ja rajut flunssaoireet ja kuume eivät jätä rauhaan. Tämän siitä saa kun on pakko lähteä kipeänä kisoihin! Onneksi Lorella on vuokraaja joka käy nyt kun olen sairaana, ettei hevonen jää heitteelle! Todella turhauttavaa makaa toimettomana sängyssä päivästä toiseen! Mur.. 


Tässä vielä pari upeaa kuvaa Kangasalalta, kiitos Markku Laukka ja Heidi Lammi!





17 kommenttia:

  1. Ai kauhee mua varmaan katotaan pitkään, kun täällä töissä itekseni repeilen sun ääniefekteille =D =D Ihan sikamageeta, nyt mäkin ehkä ymmärrän miks tykkäät tosta lajista niin paljon! Oon tosi ylpeä teistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaha :D Nauroin itekki katketakseni ku katoin ton videon ekan kerran :D Varsinki toi mun tarzan-huuto haudalla ja sitten je JAPJAPJAPJAPJESSSS huudot coffinilla :D ai mitenniin jännitti??

      Jep, tossa jos jossain on jännitys ja adrenaliini korkeimmillaan ja se fiilis on niin siisti päästellä ihan täysiä ja ylittää vaikeita tehtäviä ja esteitä :) Niin mun juttu! Kiitos <3

      Poista
  2. Tosi kiva video katsoa. Ihania riemunkiljahduksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih joo olin aika fiilareissa maaliin tultaessa :)

      Poista
  3. Ihanaa että ratsastaja pystyy kesken tärkeän kisasuorituksenkin iloita yksittäisistä hypyistä ja aina kehua hevosta. Te ootte hieno pari :) Ja lisää näitä videoita kiitooos!
    emppsi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl mä aina noita ratoja ratsastan fiiliksellä ja osaan kyl iloita jos hevonen suorittaa hyvin, kuitenkin keskittyen samalla suoritukseen :) Voi kiitos paljon!

      Poista
  4. Hei hieno toi kamera! Oon itteki jo kauan miettiny hankkia, mistä tän ostit? :)

    VastaaPoista
  5. voisitko tehä tosta kamerasta ihan erillisen postauksen, jossa kerrot siitä ? ja tosi kivan näkönen rata !!

    VastaaPoista
  6. Oon joskus poni-ikäsenä kisannu vähän kenttää ja nää kypäräkameravideot on ihan hirveitä kun tulee itellekin kauhee hinku päästä taas maastoradalle!! :D mutta tosi kiva video ja hieno rata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no aivan varmasti! :D Voin kuvitella kun talvella katon näitä niin tulee kamala hinku radoille.. Kiitos! :)

      Poista
  7. Hieno video ja kiva blogi sulla, pitää ruveta seurailemaan :)

    VastaaPoista
  8. Hei mä olen aina miettinyt! Mitä toi saven näkönen mönja on kenttä hevosten jaloissa? :D Tuleeks sitä jostain vai onks se tahalteen laitettu siihen syystä x? :D

    Sori! En oikeesti tiedä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellaista Eventing cream - geeliä jota pistetään hevosten jalkojen etuosiin :) Sen tarkotus on suojata jalkoja nirhaumilta ja iskuilta esteisiin. On vähän niink usellasta liukkaria jos hevonen ottaa pahasti osumaa esteeseen niin liukuu paremmin siitä iskusta yli ja esim risut ei tee niin helposti haavoja yms. Tota geeliä on hyvä käyttää vaativimmissa kenttäluokissa sellasille hevosille jotka on vähä huolimattomia jaloistaan, esim Lore :)

      Poista
    2. Selvensi paljon! Kiitti :)

      Poista