Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Kerava CIC* täältä tullaan! *KUVAPLÄJÄYS*

tiistai 6. elokuuta 2013

Jee! Lääkäri antoi siunauksensa kisojen suhteen, mutta yhdellä ehdolla! Kunhan en tipu, ainakaan käden päälle ;D Hehe...

Eilen Marjo kävi valmentamassa meitä ja treenattiin nyt sitä kolmoissarjaa sitten olan takaa missä se kämmi sattui SM:eissä. Lore oli ihan normaali eikä tuntunut siltä että kummallekkaan oisi jäänyt mitään takaraivoon. Itsellä oli vähän ongelmia löytää etäisyyksiä ja jouduttiinkin sitten ottamaan aika monta toistoa. Valmennukset lopussa jyystettiin myös yksittäistä pystyä, kun joko lähin työntämään tai otin liikaa kiinni. On se niin vaikea olla tekemättä mitään ja antaa vaan hevosen tulla :D ARGH. Lore oli kuitenkin tarkka vaikka toin sen aina miten päin vain niin lopetettiin sitten siihen.

Perjantaina otin vähän hyppyjä itsekseni kokeillakseni käteni kestävyyttä. Kävin myös pellolla laukkaamassa ja Emmi oli taas kuvailemassa ja auttamassa :) Mä nyt hyppään jonki aikaa Lorella baby-pelhamilla. Se oli SM:eissä maastossa turhan vahva ja hidas, joten kokeillaan nyt tällä setillä Keravalla. Pelhamilla se jää  helposti liian syvään muotoon, mutta sillä saan sen ainakin tarpeeksi nopeasti kontrolliin ajatellen maastoa, ja kuolain säästää myös mun kättä.

Pellolla Lore otti aika paljon kipinää ja rupesi taas loikkimaan itsekseen. Emmi sai ikuistettua tilanteet kuviin, joten täältä tulee aikamoinen kuvapläjäys :D

Torstaina meillä on vielä Empun koulureenit, pitkästä aikaa Keravalla on eri ohjelma, A-kenttäkilpailu ohjelma. En ookkaan tällä kaudella vielä mennyt sitä. Ohjelma on mun makuun vähän tyhmä, mutta ihan mukavaa vaihtelua. Toivottavasti saisin jonkunlaisen tatsin taas ratsastukseen ennen kisoja, kun en oo kauheen montaa kertaa nyt siellä ollu tän käden takia...

En jaksanut muokata näitä kuvia mitenkään, joten nää tulee ihan rakaaversioina, tää eka kuva on muokattu kun se on mulla facebookissa. Eli nää kaikki on perjantailta. Lopussa on video kooste eilisestä valkasta. Lätkin siihenki vaa kaikki pätkät putkee editoimatta.
Sitten peltopelleilyrallikuvia :D Lorella kiehu kattila vähän yli kun ei heti päässyt laukkaamaan.
Ihan täydellisiä laukkakuvia ei onnistuttu saamaan, mutta laitan nyt kuitenkin tänne :D
Tää kuva olis muuten niiin sulonen muttah... joku meni pilaamaan sen :DD


Lore haukottelee kylmäyksessä :D

Tässä vielä se valkkakooste:

7 kommenttia:

 1. Millä kameralla noi kuvat on otettu (jos on järkkäri nii millä putkella)? Meinaan vaan kun ovat noin kivan näkösiä ilman muokkausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, vastaan Roosan puolesta, sillä kamera on siis mun :) Kamerana toimii Nikon D5100 ja kuvat on otettu 18-105mm putkella.

   Poista
 2. Roosa nyt on myönnettävä... Ihailen sinua! Ja tota siu luonnetta, tyyliä ratsastaa ja kuinka ihanan kuvan annat tän blogin kautta jaja lista ois loputon! tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos <3 tulipas hyvä mieli :)

   Poista
  2. missä on 'tykkäys'-nappi?
   TSEMPPIÄ KISAAN!! :)

   Poista
 3. Sitkee sissi oot! Jännä että murtui vaikket tippunu :o Koita pysyä Keravalla selässä! Saatan jopa tulla kisoja katsomaan, jos uskallan... (Nössö tuuppari oon, uskalla edes katsoa maastorsteitä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitti, hyvin pysyin! :D olitko katsomassa? Joo täytyy olla tosi huonoa tuuria et tommosesta murtuu käsi..

   Poista