Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Hierojan analyysiä

torstai 27. tammikuuta 2011Hieroja kävi ja oli kyllä tarpeen!
Lorella oli koko ylälinja, niska, trapeziuslihas (vai miten kirjotetaan), selkä ja takareidet jumissa. Hieroja ei yhtään ihmetellyt että hevonen on ollut ep (Katso alla olevasta kuvasta alueet!). Kaikki lavan-liikuttaja lihakset olivat jumissa, jotka juurikin aiheuttaa epäpuhtautta. Lore nautti silminähden hieronnasta, ja oikein "tarjosi" hierottavaa kohtaa. paitsi että niska ja selkä olivat arkana. Nyt onkin sitten satulan tarkistus paikallaan yms. Niskan jäykkyyden takia hieroja halusi tulla jo ensi viikolla uudestaan, joka passasi mulle hyvin.


Joten nyt verrytellään ja parannellaan herran jumeja, rennolla liikunnalla :) Toivottavasti saadaan hoidettua ja satula-asiat ratkaistua niin päästään jatkamaan! Tässä taas näkee kuinka nopeesti iso hevonen voi vetää itsensä lukkoon vähänkin rankemman valmennuksen jälkeen. Hieroja oli sitä mieltä että ei kannattaisi hypätä vielä kuukauteen, vaan pitäsi tehdä perustyöskentylä ja hankitreeniä, jotta saisi enemmän lihaksia tukemaan jalkoja hyppäämiseen. Maksimissaan nyt saisi tehdä puomi-kavaletti treeniä.. Joten tässä nyt pohdin että miten jatketaan. Kiirehtiä en halua, sillä siinä ei kukaan voita mitään.

6 kommenttia:

 1. Kuka teil käy hieroo ja paljo se rokottaa hintaa /krt ? :) Hyvä, että hierojasta on apua!

  VastaaPoista
 2. Rentoa liikuntaseuraa tarjoaa Domino omistajineen ;)

  VastaaPoista
 3. meillä tammalla myös tuossa kaikki muut samat kohdat oli jumissa viime keväänä paitsi korvien takaa ja sään vierestä. nyk sitten aina laitetaan arnikaa joka liikutuksen jälkeen molempiin lapoihin, satulan takakaaren kohdan alle ja reisiin tuonne taakse. ei mitään ongelmaa. satula monesti tarkistettu että miksi jumiutui juuri sieltä kohdin (:

  VastaaPoista
 4. niin, samaa kysyisin kuin ylläolevassa, paljonko pyytää hintaa kerralta ja kuka oli hieromassa ? :-)

  VastaaPoista
 5. laittakaa mulle sähköpostia jos haluutte tietää hintaa ja yhteystietoja. En viitsi täällä kailottaa. Mutta kyseessä opiskelija hinta edukas :)

  roosa_l_@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Laitoin sähköpostia siitä mun myynnissä olevasta satulasta josta kysyit joku aika sitten. Hinnasta siis voidaan vielä keskustella :)

  VastaaPoista