Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Peltoreeniä ja kaikkea muuta

lauantai 8. tammikuuta 2011

Heippahei!
Tänne kuuluu aika hyvää! Ollaan tehty ahkerasti peltoreeniä kuitenkin sallituissa rajoissa ettei heppa mee kipeeksi. Homma on tosi mieluista herralle ja kivaa myös mulle. Saan hyvää kevyt istunta-treeniä samalla kun koitan olla koko ratsastuksen ajan jalustimilla, uuh...

Mulle on aina ollut "heikko" kohta ratsastuksessa kevyt istunta. Eikä siinäkään se asento, vaan kestävyys. Mulla menee jalat todella nopeasti maitohapoille ja särky pohkeissa on sietämätön minuutin jälkeen!!!! Viime vuonna treenasin kevyttä istuntaa jo _paljon_, mutta en siltikään saanut sitä siihen malliin että maastoradalla ei olisi ongelmia olla kevyessä istunnassa. Eli nyt on treenattava vielä enemmän! Olen katkera ihmisille jotka sanoo ettei ikinä ole ollut ongelmaa kevyessä istunnassa, ja pystyy olla siinä tosi pitkään. Kivakiva teille.
Huomioiden sen että juoksin koko viimekesän ja syksyn 6km lenkin 3-4 kertaa viikossa. Joten ei pitäs olla ihan hirveen heikko lihaskuntokaan... En sitten tiedä. Kaiken järjen mukaan jos treenaan hulluna niin kyllä sen pitäisi parantua? Joten se on mun treenauslistalla ehdottomana ykkösenä! En todellakaan halua ensi kaudella "kärsiä" heikosta kevytistunnasta, kun niillä helpon radoilla (joita olisi tavoite mennä) on jo paljon muutakin tekemistä!

Kenttäkisoja odotellessa ja haikaillessa tein koosteen viimevuoden kenttäkisoista. Tuli aika kiva mun mielestä. Hope you like it!!Huomenna mulla on toinen estetunti. Toivotaan että menis hyvin! Oli puhe että tehtäs paljon jumppislinjoja jotta herra sais voimaa ja terävyyttä hyppyihin. Sitten 22-23.1 on eka aluevalmnnus!! Tai siis mulle, muuthan on ollu jo katsastuksissa ja joulukuunvalmennuksissa. Odotan innolla!! Joo mutta eipäs tässä muuta oikeestaan. Laitan tähän pari hankireeni kuvaa! :) Saara oli innokkaana kuvaamassa. Kiitos hänelle!

Niin ja on ollu tosi mukavaa että ootte kommentoinu mun kirjoituksia!! Kiva aina saada kommenttia mitä ihmiset ajattelee :)9 kommenttia:

 1. Whii! Lore on niin tyytyväisen näkönen ku saa tehä töitä. :)

  VastaaPoista
 2. Hienoo et ootte päässy jo treenaamaan esteitä ja Lore virkeenä uusiin koitoksiin. Tosi kivan videon oot tehny :)

  VastaaPoista
 3. Kiva että ootte päässeet reenaamaan taas :) Mutta ootteko tulossa alue-valmennuksii Äimiskälle, vai tulleeko Piia sinne teille ? =)

  VastaaPoista
 4. Whuu, mulla tuli pohjelihakset kipeeksi kun pelkästään luin tekstiäsi kevyestä istunnasta... Että et ole ainoa! :D

  VastaaPoista
 5. kiitos kaikille kommentoijille! :D Lore joo nauttii kun pääsee porskuttamaan, varsinkin hangessa!

  Espa, ei, me ollaan etelä-suomen aluevalmennusrenkaassa, eli meijän reenit on kirkkonummella peuramaalla, Minna Leppälän vetämänä :)!

  Milla, kiva kuulla! :DD Mulla on pohjelihakset aiiivan jumissa, kun oon päättäny et jos en tuuppaa niin oon mahd paljon kevyes istunnassa. Täyttä tuskaa. Mut tiedän et Minna pakottaa alue-valkoissa olee sen 20min alkuverkan kevyes istunnassa :D Se se on herkkua!!! Nimim. kokemusta on ja on tullu huutia ku en jaksanu ;D

  VastaaPoista
 6. Aah rakastan tätä blogia! :D

  Nuo kuvat on aivan ihania!

  Ainut mikä mua häiritsee on youtubessa sun uudet videot ku mun mielestä niissä on vähä liikaa niitä erikois efektejä(mut on ne hienoja silti ja en ite osais tehä varmaan lähellekkään yhtä hyviä!). Mutta sehän on makuasia tietenkin ;)

  VastaaPoista
 7. heiii peltokuvien huopa :) !! arvaa ku katoin youtubest noit pätkii ni vitsi, haluun kenttäratsastajaks !

  VastaaPoista
 8. Heh mukava kuulla että joku rakastaa mun blogia ;D Joo oon saanu vähän efekti-vaikutteita ystävältäni emmiltä. joka tekee paljon videoita :D Onha toi aika räiskettä toi mun uusin video. Pitääpä muistaa vähän vähentää ens videossa!! :D Itekki tykkään kyllä oikeesti semmosista ihan yksinkertasista :)!

  Siru, joo "sun" huopa ;DD Lemppari kouluhuovista<3 :D No sun täytyy ryhtyy kenttäratsastajaks!! :D

  VastaaPoista
 9. Heippa! Laitoin sulle joku päivä sitten viestii siitä mun myynnissä olevasta estesatulasta. Onko tullu perille?=)

  VastaaPoista