Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Kangasala 22.8 Tutustumisluokka

tiistai 31. elokuuta 2010

Joo! Oli kyllä upee mesta :) Kerta kaikkiaan.. Aamu alkoi vähän huonosti kun Jassu sairastui yöllä ja oli tosi heikkona.. Olin siis ilman hoitajaa, koska en edes halunnut ottaa jassua mukaan sairastamaan kisoihin. Joten lähdin sitten yksin Tiia Mäntykosken kyydillä. Onneksi hänen mukanaan oli 2 reipasta tyttöä jotka kerkesivät hyvin muakin jelppaamaan kisoissa ja jopa videoimaan suoritukset! :) Kiitos tytöt!

Matka sujui rattoisasti ja sadetta peläten.. Perille päästyämme kävin ilmottamassa itseni sekä tiian. Tiialla olisi ollut koulu heti mutta emme olleet varautuneet siirtymään 15min toiseen paikkaan koulukokeeseen, joten onneksi saimme siirrettyä tiian koulukokeen mun startin jälkeen :) Käveltiin esterata samalla ja mentiin sitten laittelemaan heppoja. Kun hepat oli kunnossa ja kisakamat päällä kivuttiin selkään ja lähdettiin kävelemään polkua pitkin koulukokeelle päin joka oli aika extremeä.. Lore ei meinannut suostua ohittaa PUROA! O.o Ja ahtaalla polulla oli todella vaikea vaihtaa järkkää että Tiia pääsi edelle. Saatiin kuitenkin vaihdettua paikkoja ja pääsimme jatkamaan. Reitillä oli myös yksi puinen silta joka piti ylittää ja sekin meinasi olla ongelma meidän herralle -.- Komensin kuitenkin topakasti että nyt loppu pelleilyt.

Koulun verkka oli maneesissa ja itse koulukoe ulkona. Ulkona tuuli melkoisesti, joten lore jännittyi maneesista mennessä valmistautumaan. Koko rata oli aika kipitystä ja jännittynyttä, mutta mitään rikkoja tai katastrofeja ei tullut. Ihan ok rata, ja pisteiksi tuli 64% ja rapiat. Olin siis tyytyväinen tulokseen :) Estekokeessa tuli taas yksi täysin turha pudotus, herra ei vain jaksanut nostaa jalkojaan. Ei oikein kunnioita noita pienempiä esteitä.. Laitettiin sitten hepat lepoon ja käytiin kävelemässä maastorata, jonka jälkeen Tiia lähti vielä hakemaan toista hevostaan koulukokeeseen. Maastorata näytti tosi hyvältä, upeelta! Mitkä puitteet! 2 ekaa estettä oli tavattoman pieniä, mutta mukavia aloitusesteitä. Sen jälkeen olikin jo mukava ylöshyppy jonka jälkeen jatkettiin kartanon pihapiiriin. Rata kiersi niinkun kartanon "piha-alueen" ja pellon. Kartanon alueella hypättiin perus sianselkä ja siitä jatkettiin mutkan jälkeen todellakapealle puistopenkille. Sen jälkeen oli taas tiukka mutka ja puskan takaa tuli W-este. Oli kyllä massiivinen mutta mukava ja meillä se ei tuottanut ongelmaa :) Sen jälkeen jatkaettiin toiselle ylöshypylle, jonka jälkeen oli 3-4 laukkaa ja kartanon portti, jonka alla kasvoi orkideoja ja tämä este oli kartanon raunioiden välissä! Olo oli kuin pikku-badmintonissa! Sen jälkeen jatkettiin viinitynnyri-esteelle ja siitä semmoselle "puukujalle" jossa oli massiivinen vitivalkoinen trippeli alamäkeen. Tämän jälkeen jatkettiin pellolle ylämäkeen jossa oli valtava hauta, joka oli mulle kovin pala radalla. Hauta oli varmasti maksimimitoissa mitä tuttarissa saa olla, eli jotain metrin syvä ja 120 leveä/pitkä. Siitä jatkettiin sitten pelto ylös ja tavallinen tukkipysty ja pelto takaisin alas. Rata jatkui tien yli takaisin sille pellolle mistä rata lähtikin. Seuraavana oli vesieste ja siitä tavallinen este veden jälkeen. Sen jälkeen olikin punainen tavallienn pöytä ja vikana pieni koivueste. Rata vaikutti sopivan haastavalta ja upealta puitteiden puolesta! Odotin innolla päästä ratsastamaan tota rataa :)

Tsekkaa kuvia radasta TÄÄLTÄ! Eeva Laurila tajunnut ikuistaa noi upeet esteet :) Osa kuvien esteistä on vielä harrasteen mitoissa mutta niitä oli nostettu tuttariin :) mm. 1,2,5 ja 7b :)

Maastorata meni tosi hyvin ja mikään este ei tuottanut ongelmaa!! Lore meni haudankin tosi hyvin. Olin supertyytyväinen rataan ja pääsiin ennenkaikkea aikaan! :) Olin supertyytyväinen ja saatiin viel sijoituskin! :) Supertyytyväisenä lähdettiin sitten kisojen jälkeen ajamaan kotia kohti ruusuke ja 50e palkintorahaa kourassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti