Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Heihei kesä

torstai 16. syyskuuta 2010

Nyt on ollut sateisia,harmaita ja kylmiä päiviä. Lehdet tippuu maahan. On tullut syksy :( Heihei kesä, tule pian takaisin! Syysväsymystä on jo tullut ilmaan, jonka takia en ole jaksanut blogia päivittää. Aamut tuntuu tosi rankilta nousta kouluun. Talvea odotellessa... En nyt jaksa kertoa koko stooreja Tuomarinkylän estekisoista enkä Niinisalon kenttäkisoista. Kerron pienet tulokset ja fiilikset. So sori :( Kävijälaskuri on näköjään kaatunut. Mutta jos oikein muistan kävijöitä oli kertynyt ennen sitä vajaa 12 000!! Se on hirvee määrä! Ja lukijoita 37! Huhhuh. Kiitos ihan sikana! Että noin moni jaksaa lukea mun lörpötyksiä :D hehheh. En olisi ikinä uskonut että mun blogia noin moni seuraisi. Kiitos :)

Täysii!! ©Emmi Eskelinen

Noh, kerron hieman dumin seuraskaboista jotka käytiin 29.8. Hyppäsin siellä ensimmäisen 110cm. Koko yön oli satanut, joten kentän pohja oli aivan järkyttävä, ja mietin pitkään uskallanko edes hypätä koko pohjalla. Mutta kun olin maksanut maksut niin päätin sitten mennä. Ilma oli kylmä ja tuulinen, Lore käyttäytyi kuin 4v kakara. Hyppi hoitajan päälle ja kiikuttia mua verryttelyssä ja radalla. Yhtäkään pidätettä en saanut läpi.. Hyvin alkaa! Vai mitä? Noh, metrin rata meni.. aika huonosti. Tai siis ei nyt niin huonosti mutta ei hyvinkään. 2 puomia alas. Lore oli tosi vahva ja pitkä. Kun en saanut sitä minkäänlaiseen kasaan. Se vain paineli radan läpi ja vei mua kuin rukkasta. Hypyt oli laakeita ja siksi puomit ropisi alas. Sain onneksi hevosta vähän enemmän kuulolle 110cm verkassa. Mutta se ei ollut lähelläkään hyvää. 110cm vain osa esteistä oli täysikokoisia. Joka varmasti johtui ettei järjestäjät uskaltanut pohjan takia pistää kamalan korkeita. Joten tää oli ihan hyvä "siirymä-luokka" mulle metrikymppiin. Keskityin itse paljon paremmin radalla ja se meni musta ihan hyvin lukuunottamatta taas 2 pudotusta. En niinkään murehtinut pudotuksia, koska pohja oli oikeesti karmea. Mutta ei ollut ihan parhaimmat kisat meille :D mutta kokemusta se tuo lisää, ja aina ei voi mennä hyvin! :)

Tässä videokooste dumista:


©Emmi Eskelinen

Niinisalossa 4-5.9 meni ihan hyvin. Koulukoe nyt oli aika fiasko. Lore vaihto laukan diagonaalilla ja potkas aitaa laukan-nostossa ja.. Meni täysiä :D hehheh. Prostenteiksi 60% ja rapiat. Ja olin kyllä pettynyt suoritukseen, sillä meillä on mennyt paremmin koulukokeet, 64% ja 66% jne. Mutta eipä voinut mitään. Olimme kokeilleet lorelle pelhamia treeneissä ennen Niinisaloa, ja oli niillä paljon kuuliaisempi, joten menin estekokeen pelhamilla. Heppa olikin kuin unelma verkassa ja ratakin meni puhtaasti ja tosi hyvin! Kaikki meni nappiin ja hevonen toimi kuin ajatus! Olin supersuper tyytyväinen ja jäin innolla odottamaan maastoa. Olin sijalla 17 koulun jälkeen ja sijalla 14 esteiden jälkeen.

Rantapöytä ennen vettä © Hanna Kenttä

Maastorata näytti kivalta, paitsi jännitin itse järveä. Olin kyllä käyttänyt lorea moneen otteeseen meidän tallin lähijärvessä, mutta silti jännitin sitä, koska niinisalon järvi on oma juttunsa. Maastorata menikin hyvin lukuunottamatta että äijä teki täyspysähdykset ennen järveä ja lähti kiipeämään pengertä :D Se meinas ettei oo menossa sinne. Sain kuitenkin hevosen käännettyä takas reitille ja rauhassa käynti/ravi sekoituksessa mentiin järveen ja jatkettiinkin sitten 2x lujempaa loppurata että saatiin ne 20sek kiinni mitkä meni vedellä pelleillessä.. Loppurata meni tosi hyvin ja olin supertyytyväinen heppaan! Ravasin sitten sen rauhassa pois ja pestiin sienellä. Pakattiin kamat autoon ja siivottiin jabat.

Vietiin numerolaput kansliaan jossa selvisi että olin eka ei sijottunut! Kyllä ketutti :D Ja sekin jäi kiinni siitä että vikalla sijottuneella oli sama vpmäärä kuin mulla mutta sen maastoaika oli lähempänä ihanneaikaa! ARGH :D Mutta ei voi mitään :D Pakattiin sitten hepat autoon ja lähettiin ajamaan kotia kohti. Jäi hyvä fiilis kisoista vaikka koulukoe ei mennytkään ihan nappiin :)

Tässä videokooste Niinisalosta:


Tässä nyt pieni päivitys viimetapahtumista.. :) Seuraavana onkin sitten nyt sunnuntaina keravalla joukkue-mestaruudet. Lore oli tiistain treeneissä aivan huippu! toivotaan että menee yhtä hyvin keravalla. See ya!

6 kommenttia:

 1. Toi laukkakuva on kyl makee! Olis kiva jos useemminkin tulis päivitystä (vaikka ihan lyhyestikin), kun tulee usein käytyä täällä kattelemassa uusien merkintöjen toivossa. Mutta ymmärrän kyllä että tää syksy väsyttää ja on varmasti paljon muutakin tekemistä :)
  Jatka samaa rataa ja tsemppiä kisoihin!

  VastaaPoista
 2. Mä en pääse kerran kisoihin, joten tätä kautta toivotan isosti tsemppiä sinne!!! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia oot saanu. Tosi kiva kyl lukee teidän edistymisestä :)
  Mistä muuten sait laitettuu ton kävilaskurin tähän blogiin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anonyymille :) joo koitan jatkos kirjotella useemmin ja pienempiä :)

  Kiitos sannalle näin jälkikäteen!

  Ja kiitti Jaana! Öö klikkaappa tota kävijälaskuria niin pääset itekkin sille sivulle mistä saat sen :) Ja sitten sieltä blogin ulkoasuasetuksista lisäät vaan sarakkeen mihin laitat sen kävärin:)

  VastaaPoista
 5. Roosaa!!! eikä toi video, tost on niin kauan aikaa!! :D ihania muistoja <3

  Nita

  VastaaPoista