Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Hellurei

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Pientä päivitystä kirjoittelen :) Ypäjän kisojen jälkeen ei ole tapahtunut mitään erikoista, pieni kisatauko pidettiin ja ollaan treenattu ja nyt sitten mennään tänä vklp sinne Kangslalle kisoihin! Sain kuin sainkin kyydin sinne Tiia Mäntykoskelta. Estereeneissä olen saanut nyt paljon rutiinia 110-120cm radoista, joten niimpä starttaan ensimmäisen 110cm luokan 29.8 dumissa! ÄÄKS :D Jos siellä menee hyvin niin saan paikan meidän seuran joukkueeseen joukkuealuemestaruuksiin Keravalle :) Osallistun myös koulupuolen mestiksien joukkueeseen. Toivottavasti jossain onnistaa!

Tällä hetkellä loppukauden kisakalenteri näyttää suurinpiirtein tältä:
22.8 Kangasla Tutustumisluokka
29.8 Tuomarinkylä 100cm & 110cm
4-5.9 Niinisalo Tutustumisluokka
19.9 Kerava, Aluejoukkue-mestaruudet esteratsastuksessa
26.9.2010 Järvenpää, Aluejoukkue-mestaruudet kouluratsastuksessa

Tai näin olen suunnitellut. Aina kuitenkin joku muuttuu tai en saa kyytiä. Olisin halunnut osallistua myös 12.9 henkilökohtasiin mestaruuksiin, mutta on pakko pitää väli vklp kisojen välissä. Loppuvuodesta sitten varmaan piipahdetaan pari kertaa Eholla tai muuta sellaista :) Sitten heppa saa ansaitun talviloman ja lepokauden. STOP, eipäs ajatella sinne asti, en haluu ajatella talvea ja kylmyyttä ja loimittamista ja kerrospukeutumista ja ugh... Nyt on vielä KESÄ!

Jaa jossain vaiheessa koitan päivittää kuvagalleriaan kuvia ja videoita, ja kyllä, ypäjältä tulossa koostevideo :) Tosin estekoe ei tallentunut kun hoitaja oli auttamassa muualla mutta koulukoe on ja pätkät maastosta :) Mulla on vaan aika tiukilla kun olen koulussa miltein joka päivä 8-4 ja sittn siitä tallille ja sitten pitää viel töissä käydä :D Niin koulunkin koneelta vaikea lisätä kuvia ja videoita.. Mutta yritän! :)

JX:llä on muuten meistä superhienoja kuvia Ypäjän kisoista! Lore näyttää varsinkin maastokoe-kuvissa ihan kokeneelta kenttähevoselta :D Pitää joskus saada aikaseksi ostaa sieltä ne talteen :) En viitsi tänne ladata niitä vesileimakuvia. Lisään tänne kun olen saanut ostettua.

Tässä lopuksi vähän kuvasatoa 10.8 estevalmennuksesta:

(c)Emmi Eskelinen, kiitos!(c) Jasmin Lempinen, kiitos! :)

1 kommentti: