Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Puomeja, kavaletteja, jumppasarjaa

tiistai 10. helmikuuta 2015

Kuluneen 2 viikon aikana ollaan keretty treenaamaan puomeja, kavaletteja, jumppaa. Olen ollut paljon töissä ja päivät ovat olleet täynnä menoja, koneen äärellä en ole istunut juuri ollenkaan. Olen etsinyt kuumeisesti Dantelle uutta sopivaa satulaa. Dantella on tosi haastava selkä, joten rajatun budjetin kanssa sopivan satulan metsästäminen on ollut haasteellista. Toivottavasti jostain löytyisi sopiva penkki sekä mulle että Dantelle. Nytkin mulla on kiire nukkumaan niin en hirveästi selitä analyysejä, kerron lyhyesti mitä ollaan touhuttu ja saatte nähdä kuvia ja videoita!

Kuunvaihteessa lauantaina hyppäsin itsekseni Dantella vähän jumppalinjaa. Puomi-pysty-puomi-puomi-pysty idealla. Tarkkuutta, suoruutta, voimaa. Dantte oli tosi innokas mutta rupes keskittymään loppua kohti. Ansku oli ihana ja oli auttamassa ja kuvaamassa. Ennen Danten hyppelyjä käytiin Anskun ja Bregon kanssa Jokelassa estekisoissa ja Ansku ja Brego hyppäsivät hienon nolla-radan siellä ja saivat kotiintuomisiksi ruusukkeen :)

Anteeks Ansku, mun oli iha pakko jättää sun kommenttiraidat kuuluviin xD 

Viimeviikolla menin Dantella vähän puomeja ja kavaletteja ravissa ja laukassa. Laitoin laukassa välit tarkoituksella vähän "ahtaiksi" jotta Dantte joutuisi vähän hidastamaan ja kokoamaan.. No... ei se pahemmin vauhtia hidastanut, tyyppi on niin ketterä että selvisi kavaleteista kovassakin vauhdissa, mitä sitä suotta hidastamaan.. Emmi pääsi pitkästä aikaa kuvaamaan, mutta harmitukseksi kuvat vähän epäonnistuivat ja olivat aika heilahtaneita, varsinkin laukassa :( Onneksi sieltä löytyi sentään muutamia ihan hyviä otoksia! Videot ovat aika huvittavia, Dantte ei meinaa pysyä raameissaan kun kierrokset käyvät niin koviksi! 

Kiitos Emmille kuvista ja videoista! 


Ennen danten kavalettireenejä kävin myös ratsastamassa Lantulla. Tehtiin ravipuomeja ja vähän kavaletteja. Näinkin yksinkertaset tehtävät tuotti selkeästi aivojumppaa Lantulle, mikä oli tavoitekkin. Vähän harjotusta ja mietintää mihin ne jalkasa laittaa missäkin järjestyksessä ;) Tekee kutaa!


Huomenna meillä onkin Marjon ensimmäinen estevalmennus mun sairasloman jälkeen! Oon tosi innoissani, ihanaa taas nähdä Marjoa ja päästä treenaamaan hänen silmän alle. Mulla on kova ikävä vakituiseen valmentautumiseen. Danten jälkeen mun olis tarkotus hypätä myös sitten Breegolla :) Emmi tulee myös kuvaamaan huomiset hyppelöt joten teitä lukijoita nyt hemmotellaan kunnolla runsailla materiaaleilla! ;) 

13 kommenttia:

 1. Voi että tuo Dante on niin ihana! Aina niin touhukas :D Siitä tulee kyllä sun kans ihan sika magee Sovitte yhteen tosi kivasti. Tsemppiä tulevaan :) Millaista satulaa etsit, este vai koulu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Dantte on kyllä ihana! Estesatulaa etsitään.

   Poista
 2. Oletko etsimässä koulu vai estepenkkiä ja minkälaista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estesatulaa :) normaalilevystä, vähän suoraa/kaarevahkoa leveillä toppauksilla.

   Poista
 3. Dantte on kyllä niin magee!

  VastaaPoista
 4. Tää on niin upee hevonen! Ja miten se ehtiikään säheltää noin paljon esteiden välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on nopea tyyppi ;D Mutta oon samaa mieltä sun kanssa, kiitos!

   Poista
 5. Ihana Dantte! :) Paljon laitat normaalisti ravipuomien väleiksi?

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi! Niin hellyttävä rimpula <3 jalat menee joka suuntaan ja intoa riittää :) Siitä tulee viel hieno! Kiva kun susta kuuluu taas useemmin :)

  VastaaPoista