Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Lippuarvonta Horse fair -messuille!

lauantai 28. helmikuuta 2015Puuttuuko
sinulta vielä liput Horse Fair - messuille? Haluisitko lähteä kaverin kanssa messuilemaan? 
 
Nyt arvotaan 2kpl lippuja yhteistyössä Horse & Riderin kanssa! 

Osallistuaksesi arvontaan haluan, että vastaat kommentilla seuraaviin kysymyksiin:
- Kerro lyhyesti, kuka olet, mistä olet löytänyt blogini?
- Koska olet aloittanut blogini lukemisen? 
- Oletko rekisteröitynyt lukija?
- Kerro palautetta, mitä haluaisit jatkossa lukea? Muutakin rakentavaa palautetta saa antaa asiallisesti :)
 
Vastaa kysymyksiin kommenttikenttään Sunnuntaihin 1.3  klo 23 mennessä, liput arvostaan maanantaihin mennessä. 
 
Liput voidaan postittaa tai ne voi noutaa Keravan Horse & Rider myymälästä torstaihin 5.3. mennessä. 
 
Mekin tullaan Danten kanssa messuilemaan! Osallistutaan kevätmuotinäytökseen, joka on klo 12:30 molempina päivinä. Hiukan jännittää miten Dantte mahtaa suhtautua, mutta ajattelin että tämä on hieno mahdollisuus saada sille kokemusta isosta yleisöstä ja hälinästä, ilman että on kisasuorituspaineita. Joten ei haittaa jos Dantte innostuu vähän spookyilemaan... 
 
Nähdään messuilla ja onnea arvontaan!P.s. Tää on mun eka mobiilipäivitys, pahoittelut jos postaus onkin ihan sillisalaattia!

25 kommenttia:

 1. Olen Laura V ja löysin blogin Emmi Eskelisen youtubekanavan kautta (:
  Aloitin blogin lukemisen pari vuotta sitten!
  Olisi kiva lukea joskus jotain sellaista, jossa kerrottaisiin sinusta itsestäsi enemmän. Sinusta ei hirveästi ole saatu tietoa, joten jotain pieniä faktoja tai muita juttuja olisi jees lukea!
  laura.veikkola@hotmail.com (:

  VastaaPoista
 2. Olen Lotta Keravalta. Näin sinut kisoissa ja kaverinikin suositteli sinun blogiasi. Olen lukenut blogiasi nyt vuoden epäaktiivisen aktiivisesti. Olisi kiva saada normaalipäivän tallipostausta, maastakäsittyä yms.

  innku-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. - Olen Milka, ponikouluratsastaja etelä-suomesta ja löysin blogisi varmaan aikanaan Kaktun kautta! :D
  - Hmm... aloitin lukemisen varmaan kolmisen vuotta sitten?
  - Olen rekisteröitynyt.
  - Mä tykkäisin MyDay- tyyppisistä postauksista, mutta ne saattavat tietty välillä olla vähän vaikeita toteuttaa.. Tykkään hirveesti sun blogista, kaikki on niin selkeää ja kirjotat tosi selkästi! Ja ainiin, mähän muistan sut nykullasta, kun vuokrasit sillon sitä Late heppaa ja mä vuokrasin sitä Omena nimistä oriponia! :D

  VastaaPoista
 4. - Jasmin moi :D ei mitään käsitystä mistä löysin, varmaan juteltu joskus kun oot alkanut blogia väsäämään.
  - No luin jo Jeren blogia sillon mitähän se nyt oli... 2006?
  - Juu olen.
  - Olis kiva tietää mihin luokkiin tähtäätte tällä kaudella ja myöhemmin. Myös treeni"kalenteri" kiinnostaisi, miten paljon valmennuksia ja lepopäiviä ja sitten niistä tarkemmin (seisooko, käveleekö, keventeletkö, jne...).

  VastaaPoista
 5. Olen Nea Järvenpäästä, löysin blogisi youtubesta, kun selailin joitakin maastoestevideoita pari vuotta sitten, siitä asti olen seurannut blogiasi rekisteröityneenä lukijana. :) Mielestäni olisi kiva saada postausta ihan normaalista tallipäivästä vaikkapa videolla.
  nea.saunamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Annika täällä moi! Blogisi olen muistaakseni bongannut Facebookista, olisikohan ollut puoli vuotta sitten. Seuraan bloglovinin kautta. Olis kiva lukea teidän tavoitteista tälle kaudelle ja videopostauksia on aina kiva kattoa!
  ansku.reijonen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. Mä oon Iida Lohjalta, treenaava esteratsastaja. Blogisi löysin Emmin tai sun youtubekanavan kautta. Taisin olla blogisi 400 rekisteröitynyt lukija, mutta sitä ennen selasin kyllä blogia säännöllisesti. Jatkossa toivoisin treenikuulumisia ( mitä onneksi varmasti tuleekin :D ) koska ne ovat mielestäni kiinnostavampia :)

  VastaaPoista
 8. Olen Riina Etelä-Suomesta. Blogisi löysin muistaakseni vahingossa, mutta siitä lähtien olen säännöllisesti seuraillut. En ole blogisi rekisteröitynyt lukija. Jatkossa toivoisin enemmän mielipidepostauksia, esim. kannuksista, eri kuolaimista, apuohjista, kilparatsastuksesta...
  lundgrenriina@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen Tuisku, aloitteleva kenttäratsastaja. Blogiisi löysin muistaakseni puolivahingossa kun etsi kenttäratsastus blogeja. Siitä lähtien olen seurannut blogiasi (ja ollut rekisteröitynyt lukija) ja muistelisin, että tästä on aikaa 2 vuotta? Jatkossa kaipaisin treenikuulumisia varsinkin kouluratsastuksen saralta. Myös olisi kivaa kuulla treenivinkkejä tai esimerkiksi lemppari treeni tehtäviäsi
  tuittu.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen Mira, ja lopulta jäin rekisteröityneenä seurailemaan blogiasi onnettomuuden aikaan, kun yhteinen tuttumme Monna kommentoi face julkaisuusi.

  Joku tietopaketti kenttäratsastuksesta olisi kiva lukea sinun näkökulmasta, sekä mielipidepostauksia ja esim.kuvapostaus joissa muistelet menneitä! Kenttäratsastuksesta kertovat postaukset ovat vain hyödyksi, kun Monnan Rasantilla on tähtäimessä kesällä niinisalo &lapinlahti, ja Zindinkin kanssa treenaillaan sileällä ahkerasti :)
  Blogisi on älyttömän ihana ja tunnut olevan tosi sympaattinen ihminen, ilahdun aina uuden postauksen tullessa! Tsemppiä teille Danten kanssa!:)

  VastaaPoista
 11. Olen Elviira, ratsastuskouluratsastaja Kaakkois-Suomesta. Löysin blogisi todennäköisesti hevosblogeja googlettamalla muistaakseni hieman päälle vuosi sitten. Olen rekirteröitynyt lukija. Olisi kiva jos tekisit postauksen kenttäratsastuksen arvostelu -ja pisteytysmenetelmistä ja siitä miten esimerkiksi koulu -ja estekokeen pisteet yhdistetään. Myös ihan tavalliset treenipostaukset ovat kivaa luettavaa. :)

  elviira.s@gmail.com

  VastaaPoista
 12. - Mä oon Assilotta, sekamelskaratsastaja pienestä tuppukylästä Riihimäen vierestä. Blogisi löysin sattumalta jonkun blogin kautta parisen vuotta sitten ja siitä asti ollut rekisteröitynyt lukija. Musta olis tosi kiva jos vaikka joskus tekisit sellasen postauksen miten oot päätynyt kenttäratsastajaks! Postauksia olisi kiva saada Danten näkökulmasta, eli tallipäivä Danten silmin:) Tsemppii tulevalle kaudelle ja treenailuun Danten kanssa! :)

  VastaaPoista
 13. 1. Kerro lyhyesti, kuka olet, mistä olet löytänyt blogini?
  -Oon Suvi, -98 syntynyt pääkaupunkiseutulainen heppailija.
  Ja löysin blogisi ehkä jostain youtube videon kautta.

  2. Koska olet aloittanut blogini lukemisen?
  -Aloitin blogisi lukemisen joskus vuosi sitten, muistaakseni.

  3. Oletko rekisteröitynyt lukija?
  -Olen.

  4. Kerro palautetta, mitä haluaisit jatkossa lukea? Muutakin rakentavaa palautetta saa antaa asiallisesti :)
  -Jotain mielipide postauksia ja yhteistyö postaukset olisi kivoja. :)

  -s.kurvi98@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Oon Marika puoliylläpito-, vuokra- ja hoitoponin "omistaja" turun alueelta. Blogin löysin reilu vuos sitten riding flown kautta, pit´kän ja hartaan selailun jälkeen liityin rekisteteröityneeksi lukijaksi. Olis kiva lukea erilaisia yhteistyöpostauksia enemmän.
  marikatoi92@gmail.com

  VastaaPoista
 15. 1.Kerro lyhyesti, kuka olet, mistä olet löytänyt blogini?
  -Olen 14-vuotias, innokas ratsastaja ja ponin omistaja Jyväskylästä. Löysin sun blogin varmaan ihan etsimällä tai sitten jonkun toisen blogin kautta. Näin sun nimen jo vuosia sitten jossain (varmaan lehdessä yms.) ja aloin seuraamaan sun ja Loren menoa hiljalleen vähän kaikkialla. Jossain vaiheessa päädyin tänne ja täällä sitä edelleen ollaan. :D

  2. Koska olet aloittanut blogini lukemisen?
  -Aktiivisen lukemisen aloitin varmaan päälle vuosi sitten, koska päädyin yhä useammin ja useammin lukemaan uusimmat postaukset ja pidin tästä blogista kovasti. :)

  3. Oletko rekisteröitynyt lukija?
  -En muista, koska luen bloglovinin kautta.

  4. Kerro palautetta, mitä haluaisit jatkossa lukea?
  -Hmm...sun ja Danten kehittymistä on aina kiva seurata, ja miks ei muittenkin ratsujen. Ja tykkään muuten hirmuisesti sun blogin kuvista. :) Jotain kenttäratsastuksesta ois kiva lukea ja ehkä jotain mielipidepostausta? Kaikki kelpaa! :D

  VastaaPoista
 16. Olen tavallinen ratsastuskoululainen, nuori aikuinen. Taisin löytää blogisi kun googlettelin kenttäratsastusblogeja. Lukijana olen ollut jo vuoden ainakin. En ole rekisteröitynyt lukija, koska en ole jaksanut koskaan tehdä tunnuksia. Estetreeneistänne on kiva lukea, mutta kaikki muukin kelpaa. Monipuoliset postaukset ovat kivoja. :)
  muikkuliini@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Hei! Olen Roosa-Maria Toivonen 19-vuotias tyttö keskisestä suomesta! Harrastan ratsastusta säännöllisesti. Blogisi löysin muita hevosaiheisia blogeja selailemalla ja kiinnostuin tästä heti! Aloitin lukemaan tätä päälle 2 vuotta sitten. On mahtavaa ollut seurailla sinun ja hevosten elämää täältä! Hienoa että olet jaksanut vielä kirjoittaa blogiasi ja toivottavasti jaksat vielä kauan! :) En ole rekisteröitynyt käyttäjä.
  Haluaisin jatkossakin lukea tätä samaa mahtavaa sinun näköistäsi blogia sellaisena kuin sinä sen kirjoitat :) Kaikki postaukset ovat olleet mielenkiintoisia, kiitos sinulle niistä :) Paljon tsemppiä Danten ja muiden hevosten kanssa ja hyviä treenejä teille! :) Iloista kevättä sinne!

  roosa.toivonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. - Kerro lyhyesti, kuka olet, mistä olet löytänyt blogini?
  Olen Eveliina Lempiäinen, 15-vuotias tyttö Järvenpäästä! Mulla on myös oma poni. Blogisi löysin googlesta kun etsin kenttäratsastusblogeja. Kiinnitin huomiota siistiin ulkonäköön ja päätin ruveta lukemaan.
  - Koska olet aloittanut blogini lukemisen?
  Noin vuosi sitten, ensin epäsäännöllisesti, mutta kiinnostuksen kasvaessa rekisteröidyin ihan lukijaksikin.
  - Oletko rekisteröitynyt lukija?
  Todellakin!
  - Kerro palautetta, mitä haluaisit jatkossa lukea?
  Normipäivä tallilla-pstaukset on kivoja, toki myös valmennukset ja kisaposatukset on kivoja, mutta normaalin päivän touhusta (my day) olisi kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Haluatko teidän horse Fairin kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo ihanaa kiitos mielellään :) roosa.lappalainen@live.com voi lähettää tai laittaa kuvalinkkiä!

   Poista
 21. Olen Nea 14.v kouluratsastaja Pirkanmaalta ja löysin blogin facebookin kautta :)
  Aloitin blogisi lukemisen noin kuukausi sitten.
  Olen rekisteröitynyt lukija :)
  Haluaisin jatkossa lukea mielipide ja kisapostauksia sekä valmennuksista postauksia:))
  Tykkään hirveästi blogistasi ja kirjotat hyvin selkeästi ja tätä on kiva lukea ❤

  VastaaPoista
 22. Olen Katri 15v, harrastan poniraviurheilua ja minulla on oma blogi (raviponinmatkassa.bligspot.com). Googletin erillaisia hakusanoja ja löysin niiden kautta blogisi. Olen rekisteröitynyt lukia, aloitin äsken. Maastakäsittelypostauksia on kiva lukea.
  Vesalakatri@gmail.com

  VastaaPoista