Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Ikävä vastoinkäyminen

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Loren kanssa kävelymaastossa, ihana heräilevä Suomen luonto!

Ruotsista palattuamme Lore on parannellut toista etujalkaansa. Siinä mantorpin kisan kiviesterytäkässä se loukkasi jalkansa kuitenkin niin pahasti ettei se levolla parantunut vaan jouduimme käymään klinikalla tutkimuksissa. Kova isku kiveen oli aiheuttanut traumaperäsen tulehduksen jalkaan ja se hoidettiin klinikalla ja nyt on sitten kävelty ja kylmätty ja kävelty. 

Harmittaa ja ärsyttää, että meiltä jää Tervon kenttäkilpailut väliin, kun odotin sitä kisaa niin paljon koska en siellä koskaan ole ollut. Näin ollen ei myöskään saada enään yhtäkään kenttäkilpailua alle ennen SM:ejä, jotka ovat Ypäjällä Finnderbyssä 6.-8.6. Raah, niin mun tuuria. 

Onneksi Lore tuntui tosi varmalta Ruotsissa maastokokeissa, joten sinällään ei ole mitenkään epävarma olo maastokokeesta vaikkei päästäkkään enään kisaamaan ennen SM:ejä. Se estekoe on ennemminkin meidän murheenkryyni ja SM:eissä esteet ovat viimeisenä päivänä.. Joten rataharjoitusta olisin tarvinnut mahd. paljon, mutta näillä mennään..  Muttakun muttakun olisin niin halunnut sinne Tervoon! Ää-ä! Ei ole reilua!On se vaan niin komee!
Jos kaikki menee hyvin ja Loren jalka paranee toivotusti, pääsen jo tänä viikonloppuna kokeilemaan miten se liikkuu ravissa, sillä käytiin klinikalla jo vajaa 2 viikkoa sitten. Piristynyt se on ainakin hirveästi ja kävelee tosi letkeästi ja reippaasti. Ennen klinikkaa se oli tosi nuutunut ja hidas. Käytiin myös eilen kengityksessä Jaskan luona ja Lore sai taas uudenkarheat sporttipopot jalkaan.

Harmittaa, ärsyttää, kiukuttaa. Koen tämän olevan niin epäreilua. Tämä huono tuuri jatkuu mulla vain vuodesta toiseen. Kerrankin talvi oli hyvä ja ehjä ja päästiin treenaamaan koko talvi ja kisakausi alkoi Ruotsissa mukavasti ja sitten....... Olisi niin helppoa katkeroitua tästä jatkuvasta epäonnesta, mutta sitä en tee, katkeruus vain pahentaa ihmistä. Ei auta kuin niellä taas kerran yksi pettymys lisää ja taistella vain eteenpäin. Peliä ei ole vielä menetetty, jos Lore nyt vain tulee kuntoon!  Ja joo tiedän kyllä että minulla on asiat hyvin ja paljon paremmin kuin monella muulla. Jokaisella on omassa elämässään pettymyksiä ja vastoinkäymisiä, joten ymmärrän että joillekkin tämä mun ruikutus saattaa kuulostaa turhamaiselta. 

Mutta niin, nyt siis pidetään kaikki paljon peukkuja että Lore paranee ja päästään kilpailemaan viimeista kertaa Nuorten Suomenmestaruuksiin. Mun vika nuorten vuos, hitto että oon vanha.. Ja sitten tulen ainakin erittäin katkeraksi jos niin huonosti käy etten SM:eihin pääse! Mutta ei saa ajatella vielä niin, päivä kerrallaan, päivä kerrallaan.. :) 


Lore lähdössä kengitykseen!
Oltiin lauantaina pitkästä aikaa Emmin kanssa vähän juhlimassa, että saisin ajatukseni pois Loresta ja kaikesta tästä kurjasta... ja oli kyllä kivaa! :)
16 kommenttia:

 1. Voi harmi ettette pääse Tervoon! :( Se on kyllä ihan uskomattoman hieno paikka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Mutta tuun sinne kyllä mun kavereiden kanssa kattomaan kisoja ja hengailemaan!

   Poista
 2. harmi juttu :( ei lore kyllä mikään kaunis tai komea hevonen ole mutta super taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneus on katsojan silmässä :) Onhan se vähän tommonen romuluinen hessuhoopo, mutta mun mielestä silti komea, ainakin sisäisesti <3

   Poista
 3. Heippa! :) ikävää, että teillä on nyt treenistä taukoa sekä ette pääse nyt sinne kisoihin. Tietysti tärkeintä on että lore tulee kuntoon ja pääsette jatkaan kisakautta. :) muuten missäpäin tuo Jaska nykyään käy kengittämässä? Olisi hänen ammattitaidolleen käyttöä. :) mukavaa kesän odottelua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toivotaan vaan että tulee nyt kuntoon ja päästään SM:eihin :) Jaska kengittää Hyvinkään hevossairaalassa jossa me käydään ja sitten Viikissä.

   Poista
 4. Ei oo tervossa tänä vuonna kun entiset esteet ja Purolasta lainattu, ei millään olla keretty tekemään...

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti Lore kuntoutuu nopeasti ja pääsette treenaamaan :)

  VastaaPoista
 6. Hei c'moon! Mietippä jos Lore ois nyt karsinalevossa, oishan siinä rytäkässä voinut käydä huonomminkin.... Teillä on hyvä talvikausi pohjalla ja parit kisat ruotsista alla, niillä on hyvä jatkaa :) tsemppiä ja paranemisia Lorelle ♡

  VastaaPoista
 7. Voi hitsit on kyllä huono tuuri teillä kun koko ajan tollasta "pientä" joka estää kaiken! :( Toivottavasti se huono tuuri loppuu pian että pääsette antaan kaikkenne! Ootte ihan mahtava pari ja oon mielenkiinnolla seuraillu teidän menoa ja ootte kehittyny ihan sairaan paljon ja Lore on komee poika! :)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä Lore on komea ja äärimmäisen sympaattisen ja charmantin näköinen herra :)
  Toivon todella että pääsette sinne SM:iin!
  -Niina

  VastaaPoista
 9. Harmin paikka! Toivotaan pikaista paranemista :) ja jos saa toivoa, niin postauksia vähän useammin kuin kerran viikossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan tee mieli postailla jos hevonen saikuttaa.

   Poista
  2. tarkoitinkin ihan niinkun yleisesti ottaen, huhhuh :D

   Poista
 10. Onneksi ei käynyt pahemmin ja levolla selvitään, mutta sais nyt tuo huono tuuri teidän osalta loppua. Tsemppiä teille jatkoon ja antakaa kaikkenne SM:issä. Näin teidät viime vuonna Kangasalassa ja kyllä te vaan ootte komea pari :)

  VastaaPoista
 11. meilläkin alkoi vastoinkäymiset tasan vuosi sitten kun hevonen riehui tarhassa ja potkaisi jalkansa putkiaitaan jonka seurauksena toisesta takasesta meni hankkari, puoli vuotta kuntoutettiin ja hankkarivamma parantui, tästä meni pari viikkoa ja hevonen taas saikulla selän takia ja kun tästä vaivasta päästiin meni taas ehkä viikko ja taas oli joku uusi vaiva josta seurasi saikkua ja kun tämä parantui taas tuli jotain ja samaa rataa menee vieläkin.. Ollaan siis päästy vuosi sitten viimeksi kunnolla treenaamaan nyt on taas hevonen saikulla pahan impparin takia.. kyllä tässä ollaan aika epätoivoisiksi tultu mutta vielä jaksaa toivoa että jos vielä joku päivä pääsisi treenaamaan kokonaan terveellä hevosella, saa nähdä kauan siinä sitten menee..
  Et ole siis ainoa ketä epäonni seuraa, mutta tsemppiä jatkoon ja toivotaan että teilläkin alkaisi vastoinkäymiset olla takanapäin!

  VastaaPoista