Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Voita liput Horse Fairiin!

torstai 6. maaliskuuta 2014

ARVONTA SUORITETTU!

Onneksi olkoon Reeta L. ! Sinulle on laitettu sähköpostia. 
Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos aivan ihanista kommenteista ja palautteesta! :)Nyt järjestetään pika-arvonta yhteistyössä Horse & Riderin kanssa! Onko sulla vielä lippu hankimatta messuille mutta mieli tekisi lähteä? Nyt kannattaa osallistua ja voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi messuille :)

Helsinki Horse Fair järjestetään siis 8.-9.3 Helsingin Messukeskuksessa. Lisää messuista voit lukea täältä. Messuille on useita näytöksiä ja infolavalla paljon mielenkiintoisia esityksiä.

Itseäni ehkä eniten kiinnostaa:
 • 130cm esteratsastusluokat
 • vikellyskilpailut
 • Tiina Sunin vetämä satulasovitus-esitys
 • Ronja Salmen esitys uudesta ilmestyvästä kirjasta 3-2-1 ratsasta, joka käsittelee kenttäratsastusta :)
Ikävä kyllä en Lauantaina pääse messuille koska olen töissä, mutta Sunnuntaina olen mukana Horse & Riderin osastolla ja sitten AT ratsastuspilates esityksessä mallina (Voi apua...).  Horse & Riderin osastolla on esillä mun uudet itse suunnittelemani kisakamat, joista olen puhunutkin täällä blogissa :) Messuilla voit myös itse suunnitella itsellesi uudet kisakamat, messuilla tilatut tuotteet saat ilman toimituskuluja!

Horse & Riderin osastolla kannattaa tulla käymään, koska siellä on paljon ihania kevätuutuksia ja tarjouksia!

Esimerkkejä Horse & Riderin tarjonnasta:

 • Charles Owen AYR8 Build Your Own 399,- 
 • Equiline - kustomoi ja tilaa omasi: ostaessasi 2 tuotetta, saat -20% 
 • Veredus Magneettisarjan tuotteet -20% 
 • John Whitaker Fleeceloimi 55,- 
 • Equine America Cortaflex neste 946ml 39,- 
 • Chia siemen 1kg 22,- 3kg 52,- 
 • Hilton Herbs Calm & Collected / Easy Mare 35,- 
 • Suojia alk. 10,-


Lisäksi suosittelen käymään AT ratsastuspilateksen pisteellä. Sieltä saat tietoa ratsastuspilateksesta ja hyvästä istunnasta. Pääset myös halutessasi testaamaan onko vatsalihaksien ja selkälihaksien käyttö toiminnallisesti oikein istunnassasi. Suosittelen!

Mutta sitten arvontaan...

Vastaamalla muutamaan kysymykseen olet mukana arvonnassa!

 • Miksi luet juuri minun blogiani?
 • Minkälaisia postauksia haluaisit jatkossa lukea?

Vastaa perustellusti näihin kysymyksiin blogin kommenttikenttään, niin olet mukana arvonnassa! Jätä kommenttisi perään nimi ja sähköposti, niin arpaonnen osuessa saan sinuun yhteyttä.

Kun kyseessä on pika-arvonta, lippuja ei kerkeä enään postittamaan, joten liput on noudettava Perjantaina tai Lauantaina Horse & Riderin myymälästä, tai sitten Sunnuntaina voin itse toimittaa ne messukeskuksen etuoville :)

Arvonta suoritetaan tänään klo 21 illalla! Ja eikun osallistumaan! Onnea arvontaan!

27 kommenttia:

 1. Luen blogiasi monestakin syystä! yksi niistä on se, että kia nähdä paljon ja korkeissa luokissa kilpailevan ratsukon arkea :) mielestäni myös kirjoitat hyvin ja hyviä kuvia. Pidän myös siitä, että kirjoitat siitä miten itse voisit parantaa ratsastustasi etkä niin että kaikki olisi hevosen vikaa ja kamppailet itseluottamuksesi kanssa, koska monella on varmasti se ettei luota itseensä!

  Hmm perus valmennuks postauksia :) Voisit myös tehdä videopostauksen.

  sani.soderlund@hotmail.com --> Sani Söderlund

  VastaaPoista
 2. Luen blogiasi, koska tämä on rehellinen blogi. Kerrot aina, vaikka ei olisi hyvin mennytkään, mutta täältä saa myös lukea niitä ihania onnistumisia. Lisäksi kenttäratsastus on mielestäni todella kiehtova laji. Ja vielä kaiken kukkuraksi sulla on upea hevonen, jota ei voi kuin ihailla. :)

  Minulla ei kyllä postauksien suhteen ole nyt mitään erityisiä toiveita. :D Haluan lukea juuri niitä, mitä tänne kirjoittelet. Kaikkia loistavia valmennuspostauksia yms. Niitä on aivan ihanaa lukea!

  ada.littman@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kenttäratsastusblogeja ei nyt mitenkään jumalattoman paljoa ole, sekä tämä on lisäksi hyvin mielenkiintoinen sellainen. Kerrot rehellisesti ja kirjoitat hyvää tekstiä, sellaisia postauksia on aina kiva lukea :)

  Tykkään lukea ihan tavallisia treenipostauksia kuvien ja/tai videoiden kera.

  meri.tervo@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Luen sun blogia, koska tykkään siitä ihan älyttömästi ! Tykkään seurata sun ja loren kehittymistä ja matkaa, ja se myös että käsittelet asioita eri ns kulmista on tosi mielenkiintoista. Et vaan jää siihen "tein tänään aitä ja sitä moikka", vaan käsittelet kans fiiliksiä ja vähän pintaa syvemmällä olevia juttuja :)

  Ja potaustoiveita on videopostaukset, elämää loren näkökulmasta-postaus ja mahdollisesti aikataulupostaus tai mitä sun normaali päivään kuuluu. Ja tykkään tosi paljo normaali valmennuspostauksista kun on materiaalia ja kirjoitat siitäkin tosi kivasti :)

  tiiuteresa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luen blogiasi, koska olet tuttu ja mielenkiinnolla seuraan teidän menoa huipuluu! Ja sen lisäksi olet todella hauska ihminen livenäkin, niin on hauskaa lukea myös tekstejäsi! ;)

  Välillä olisi kiva saada jotain erilaisia postauksia, esim. enemmän itsestäsi tai paljon kuvia teistä. Myös sinun näkökulmiasia eri aiheisiin olis kiva! Esim. kouluradan ratsastus, eri varusteista mielipidettä jne !

  Petra Palomäki petrinha_kiki@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Luen blogiasi koska on hauska seurailla erilaisia hyvin kirjoitettuja blogeja.
  Tietysti olisi kiva jos nyt kisakauden alkaessa tekisist postauksia ennen ja jälkeen kisan tapahtumista.

  paula.tervamaki@salpaus.fi

  VastaaPoista
 7. Luen blogia koska oot mun kaveri ja sä ja Lore olette yksi mun lemppariratsukoista, onhan Lore vähän niinku mun löytämä heppa ;-) ;D

  Tykkäsin lukea jatkossa edelleen treeneistä ja kisoista mutta myös ihan tavallisesta arjesta tallilla eli minkälainen vko-ohjelma teillä on ja miten se muuttuu nyt kisakautta kohden. Samoin yhteistyökuvioista olisi kiva kuulla lisää! :-)

  Mira.flinkkila@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Luen blogiasi puhtaasta mielenkiinnosta ratsastusharrastusta ja kilparatsastusta kohtaan.

  Kaikenlaiset treeni-, valmennus- ja kilpailupostaukset mielellään kuvien ja/tai videon kera olisivat tervetulleita.

  Saana / saana1234567@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Luen blogia siksi, koska teidän menoa on todella mielenkiintosta seurata. Kirjotat tosi kivoja postauksia, joita jaksaa lukea!

  Videoita ois mukava nähä jatkossa, myös kaikenlaiset erikoispostaukset kuten "miten valmistaudun kisoihin, Loren viikko-ohjelma" tms.

  kanelilaura@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Luen blogiasi koska olette Loren kanssa vanhoja tallikavereita ja on kiva lukea mitä teille kuuluu ja seurata kuinka hienostu olette kehittyneet tiiminä.
  Oikeastaan en hirveästi kaipaa uutta ehkä kuitenkin arkiaskareistakin olisi kisojen ja valmennuksen lisäksi että mitä ns kulissien takana tapahtuu. Mutta jatka ihmeessä samaanmalliin on niin kiva lukea teidän juttuja.

  meg_88@jippii.fi

  VastaaPoista
 11. Luen blogiasi, koska kirjoitustyylisi on minun mieleen. Pidän myös lukea kehityksestänne ja ylipäätän teistä. Yleensä luen myös jos etsin jotain vinkkejä, mitä voisin tehdä hevoseni kanssa. Sä olet sen verran samanlainen mun kanssa että on kiva lukea blogiasi.

  En todellakaan halua muuttaa mitään blogissasi, kuvat on hyvä laatuisia ja niin myös kirjoituskin. Loistavaa jatka samaan malliin. :) jasmin.huttunen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 12. Luen blogiasi, jotta tietäisi mitä tilanteita minulle saattaa tulla eteen kun tästä kehityn. Tekemisesti on inspiroivaa ja kehitystäsi on mukava seurata.

  Itse pidän eniten treenipostauksista, varsinkin maajoukkoepostaukset ovat todella mukavaa luettavaa. Toki niitä ei enää voi tulla, jossei leirejäkään teillä ole, mutta kaikki postaukset valmennuksista yms. ovat enemmän kuin tervetulleita.

  leflies.beras.tel@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Luen blogiasi, koska jo silloin kun teit aikaisemmista hevosistasi videoita youtubeen, seurasin sinua siellä ja ihailin varsinkin Jereä aikoinaan. Lore on myös mielestäni upea hevonen ja kenttäratsastusblogeja ei kuitekaan kovin montaa ole :)

  En odota oikeastaan mitään ihmeellisiä postauksia, odotan vain kovasti kisakauden alkua, että pääsee lukemaan taas kisapostauksia!
  inka_jasu@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Miksi luet juuri minun blogiani?
  - Kirjoitat kivasti, paljo kuvia ja videoita! Kaiken kaikkiaan kiva blogi :)

  Minkälaisia postauksia haluaisit jatkossa lukea?
  - samanlaisia :D en muuttaisi mitään! :)

  VastaaPoista
 15. Luen blogiasi koska loren ja sun matkaa on vaan niin mukavaa seurata ja elää hengessä mukana ruudun toisella puolen. Postauksiakin tulee hyvään tahtiin ja se mikä erottaa tämän blogin muista blogeista, on se kuinka avoimesti kerrot niin onnistumisista kuin epäonnistumisista :)

  Pidän postauksista näinkin, mutta esim. pieni videopostaus voisi olla mukava piriste :)
  ruhanen.aino@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Aloitin lukemaan blogiasi alumperin siksi, että olin kiinnostunut kenttäratsastuksesta. Blogiasi on erittäin mukava lukea koska kirjoitat rehellisesti. Onnistumisista iloitset ja jos joskus kaikki ei suju, niin kerrot rehellisesti siitäkin. :)
  Nyt kisakauden pikkuhiljaa alkaessa odotan tietysti kisapostauksia, niitä kun alkaa olla jo ikävä. Viimeaikaisista postauksista mj-leiri postaukset ovat olleet kivoja joten niitäkin luen mielelläni lisää :)
  katariinaaavikko@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Miksi luet juuri minun blogiani?
  -Koska kirjoitat hyvin ja olet ainakin kisannut suht' usein juuri kenttää meidän lähellä ;)

  Minkälaisia postauksia haluaisit jatkossa lukea?
  -Ehkä jotain mielipide- tai kysymyspostausta, en ole vielä nähnyt sellaisia varsinaisia postauksia blogissasi ! :)

  -Suvi Kurvi s.kurvi98@gmail.com

  (en jaksanut kirjautua (; )

  VastaaPoista
 18. Luen blogiasia sillä kirjoitat hyvin, hauskasti. Lajisi eli kenttäratsastus on mielenkiintoista ja treenejäsi on hauska lukea ja katsoa. Totta kai Lorekin teki komeana poikana vaikutuksen ;)

  Toivoisin enemmän erikoispostauksia kuten kysymyspostauksia tai esim Lore postaa juttuja :D! Normaalitkin postukset ovat mieleeni. Niin ja enemmän videopostauksia :)!!

  Reeta, thepassofani1@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Näitä kenttäratsastus blogeja ei paljoa ole ja siksi ne ovat kiinnostavia varsinkin kun kilpailet isommissa luokissa. Eksyin tänne emmin blogin kautta kun vuonna nakki ja muusi halusin lukea muidenkin sen tallin ratsastajien blogeja :D kiinnostuin heti aiheesta ja tyylistäsi kirjoittaa kirjoitat selvästi ja realistisesti ja muutenkin kun tää ei oo sellainen blogi että kaikki menee niin kuin strömsössä:D (niin kuin monissa blogeissa kirjoitetaan vain ne parhaimmat hetket)
  Olisi hauska nähä videopostauksia ja mielipidepostauksia:)
  Hilma ahonen
  hilma.ahonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Näitä kenttäratsastus blogeja ei paljoa ole ja siksi ne ovat kiinnostavia varsinkin kun kilpailet isommissa luokissa. Eksyin tänne emmin blogin kautta kun vuonna nakki ja muusi halusin lukea muidenkin sen tallin ratsastajien blogeja :D kiinnostuin heti aiheesta ja tyylistäsi kirjoittaa kirjoitat selvästi ja realistisesti ja muutenkin kun tää ei oo sellainen blogi että kaikki menee niin kuin strömsössä:D (niin kuin monissa blogeissa kirjoitetaan vain ne parhaimmat hetket)
  Olisi hauska nähä videopostauksia ja mielipidepostauksia:)
  Hilma ahonen
  hilma.ahonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Kiva lukea ja sitä kautta kokea ja nähdä ihan eri tason ratsastusta, kuin mitä itse "tätiratsastajana" harrastaa. Pidän kirjoitustyylistäsi, lukuisista hyvälaatuisista kuvista ja videoista. Luen mielelläni maajoukkuevalmennuksista ja kehityksestä sillä saralla. Tsemppiä kaikkeen!
  annepetriina@outlook.com

  VastaaPoista
 22. Luen blogia, koska on kiva seurata kenttäratsastusta sekä lukea hyvin kirjotettuja postauksia kuvina ja videoina. Olis kiva, että jatkossakin tulee maajoukkuevalmennuspostauksia, mutta myös esim video- tai mielipidepostaus olisi kiva :)
  weeww_@Hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Luen tätä blogia, koska itse olen haaveillut juuri omasta hevosesta, jos tarkkoja ollaan niin maastoestehevosta. Osaat kirjoittaa niin hyvin ja voin vain ihailla teidän menoa! Kuvia on lisäksi ihana katsoa, sinusta ja komeasta hevosestasi! :)

  Roosa Jokinen, roosa@tarhalle.com

  VastaaPoista
 24. Luen blogia, koska on kiva saada tietää sun näkökulmasta kisat, valmennukset, kisareissut jne, missä ollaan oltu samaa aikaa! En edes ite muistais mitä on missäkin tapahtunut, mut aina ne löytyy yksityiskohtaisesti sun blogista :D kirjotat myös tosi rehellisesti myös epäonnistumisista mikä on myös tärkeetä ratsastajalle, siis että tajuaa myös käsitellä epäonnistumiset.

  Tää kommenttikenttä alko vammaa mun puhelimessa ni laitan nyt tähän välii mun meilin: mimmi.iranto@gmail.com

  Voisin kaivata ehkäpä jotain "miten ehdin tehdä kaiken tämän" postausta :

  VastaaPoista
 25. Luen blogiasi, koska kirjoitat omaperäisesti ja myös sinun kisapostauksian on kiva lukea.

  Jatkossa kisa treenaus postauksia olisi tosi mielenkiintoista lukea:) heppazmarzu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 26. Hei tiiätkö onko Horse&Riderillä Horse Fair-messuilla mahdollisuus ns. suunnitella oman CO-kypärän? Ilmeisesti on, kun tossa mainitsit jonkun tarjouksen mutta oli vaan pakko varmistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Sinne vaan suunnittelemaan ja tilaamaan omanlainen kypärä! :)

   Poista