Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Niinisalon reissun kuvia

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Heippa!

Kisojen jälkeen ei oo tapahtunut mitään ihmeellistä, joten ajattelin laittaa teille vähän niitä syksyn Niinisalon kisojen kuvia, mitä en oo ikinä tänne blogiin laittanu. Laitan myös pari pätkää meijän maastoradasta.

Keskiviikkona meillä oli Marjon estevalmennus, ja voi jeesus mitä rallia. Lore ei oo pitkiin, PITKIIN aikoihin ollut noin vahva ja menevä. Valmennus venyi puoleentoista tuntiin eikä väsymyksen merkkejä näkynyt. Jarrut ja rytmi oli taas täysin hukassa.. Lopussa kun esteitä vähän nostettiin niin rupes hevonenki vähä keskittymään ja hypyt paranemaan. Valmennuksen loputtua sain vielä ihan huoletta ratsastaa hevosta sileällä n. 20-30min että sain sitä vähän kuulolle. Lopussa ne avut rupeskin sitten menemään läpi ja hevonen herkistyi kummasti, kun oli saanut riehua ensin 1,5h ja kuskata mua kuin märkää rättiä :D Marjo nauroi että ehkä se tarvii aina välillä tällasen päivän että voi riehua ja kiikuttaa mua miten lystää.. Joo-o.. Kovin tyytyväinen se oli valmennuksen jälkeen, hiestä märkänä!

Tänään tein sitten vähän laukkatreeniä maneesissa. En siis vaatinut hevoselta mitään, tehtiin vaan laukkaa laukkaa laukkaa aina pätkiässä ja käynti tauoilla. Lore tykkäs kauheesti ja oli ihan into piukkana. Voi kun se kevät tulis jo niin päästäs ihan oikeesti tekee laukkatreeniä maastoon!

Seuraavat kisat onkin 26.3 tiistaina Peikin ratsastuskoululla Kauniaisissa. Mennään siellä 100cm ja 110cm. Katotaa kuinka kuuliainen Lore siellä on, vai viedäänkö mua taas ihan 6-0 :D

Mutta joo, tässä nyt näitä kuvia!! :)Tällä yhdistelmällä me lähdettiin kohti Niinisaloa, minä ratissa!

Lauantain estekokeeseen lähdössä.
Minä ja Emmi ja meidän maskotit!

Tästä käärmeestä tuli mun kisamaskotti! PUS!

Maastorataan tutustumassa Elisan ja Emmin kanssa!
Terhi otti kuvan kun maskotti datas mun läppärillä!Viimenen este ja maaliin!!!

Peilipose Roxyn kanssa!

Tässä on muuten Roxy-mama. Käyn ratsastamassa sitä aina kun kerkeän, Roxyllä olis tarkotus kiertää vähän estekisoja ja kattoo miten lähtee sujumaan! Mulla on vaan aika niin kortilla ettei meinaa kerkee käymää Roxyn luona tarpeeksi usein! 

4 kommenttia:

 1. koska hyppäsit ekan kerran maastoesteitä ja koska sait Loren?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ekan kerran olen pieniä maastoesteitä päässyt hyppäämään ratsastuskoulussa. Lore tuli mulle 2010 tammikuussa ja sen kanssa ekat yhteiset maastoesteet ylitettiin toukokuussa, ja sille tielle ollaan jääty :)

   Poista
 2. Lore on aivan valloittava kun se tuntuu olevan aina niin innoissaan noista esteistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä ihana, kun aina on niin intona :)

   Poista