Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Kevyempi jakso ja toiveessa liput hihsiin!

perjantai 7. lokakuuta 2011

Heipparallaa,
en ole vieläkään saanut tehtyä sitä SM:ien pitkää stooria, pahoittelut siitä.. Olen superhuono bloggari <:( Aika ei tunnu vaan jotenkin riittävän, aina juoksen jossain ja sitten kun käyn illalla koneella olen liian väsynyt. Koulussa mulla on attoaine jakso joten me ollaan harvoin koneella.

SM:ien jälkeen Lore on ollut kevyemmällä liikunnalla, ja on melkeen koko lokakuun vähän puoliteholiikutuksessa. Paljon maastoilua selästä ja maastakäsin, jumppaa, eteen alas ratsastusta jne. Heppa kerkee vähän palautumaan kenttäkisakaudesta ja keräämään virtaa ja intoa vielä muutamiin halliikisoihin. Noin kerran viikossa pyrin ratsastamaan hevosen läpi ja vähän kokoamaan, ettei kuitenkaan ihan pääse lörähtämään, tarkoitus olisi mennä vielä marras- ja joulukuussa joitakin kisoja.. Sitten joulu-tammikuussa on "virallinen" lepokausi melkeempä jo pakkasolosuhteiden vuoksi.. Hyrr, en halua ajatellakkaan pakkasia!!

Joten tässä nyt ei tule lokakuun aikana hirveemmin mitään päivityksiä kisojen tai valmennusten osalta... :) Tietty voisin yrittää panostaa johonkin muuhun postaukseen, varustepostaukseen tai muuta sellaista.. Mutta mulla on niitä tavaroita niin paljon että menis viikko kuvata ne.. :D Ja kaikenlisäks ne on niiiin likasia ettei niitä kehtaa esitellä... Shame you Roosa!

Mutta joo... tässä mietin että onko tässä mitään muuta kerrottavaa. Sunnuntaina olisi ollut ESRAN:n aluevalmennuskauden päättäjäiset flamingossa, mutta meitsi tietenki sai kuumeen ja missasin kekkerit :( Noh, empä mä muutenkaan oo ollut hirveesti mukana aluevalmennuksissa, peräti kolmessa valmennuksessa?

Sitten, toivoisin että rakkaat lukijat kävisitte äänestämässä minulle ääniä, jotta saisin liput horse showhun! Tänä vuonna mulla ei oo rahaa ostaa lippuja, kun kaikki on mennyt kisoihin ja olen ihan peeaa, mutta veri vetäisi näihin "kekkereihin" mukaan, varsinkin kun sinne on menossa kasa tuttuja ja harmittaisi paljon jos en pääsisi :(
Joten ole kiltti, ja auta! http://apps.facebook.com/sonerafb/?u=be8lk3

Sitten moni ihminen on antanut mulle tunnustuksia, joiden pointtia en kylläkään tajua, mutta kiitos heille :) Vastaan nyt tähän samaan.

1. Suosikkiväri: Kääk, mulla on monta! Mutta lemppareita ovat musta, sininen ja oi kyllä, pinkki! Oranssi on kyllä myös pop!

2. Suosikkieläin: Hevonen

3. Suosikkinumero: 1

4. Suosikki alkoholiton juoma: Tykkään novellen niistä kivennäisvesistä, esim friss lime, persikka sinkki+e jne.. Harvemmin juon enään limua kun juon näitä :)

5. Facebook vs. Twitter: Facebook ehdottomasti, en edes vissiin tajua twitterin ideaa.

6. Intohimoni: Ööh? En oikeen ymmärrä mitä tää tarkottaa, aika laaja kysymys.

7. Saada vai antaa lahja: Saada tietenkin, mutta on myös kiva antaa, esim. annoin janeten kanssa hyvälle ystävälle ihan huippulahjan valmistujaislahjaksi, ja silloin todella "nautin" antamisen ilosta.

8. Suosikkikuvio: Tribaalit ja kaikenmaailman kukkakoukerot

9. Suosikkiviikonpäivä: Perjantai varmaan, silloin on vielä koko viikonloppu edessä!

10. Suosikkikukka: Verenpunainen ruusu :)

Loppupiristykseksi vielä mun, Emmin (viksua elämää) ja muiden meidän koulukavereiden yks kouluprojekti :D Enjoy!

4 kommenttia:

 1. Aiai, sain päivän naurut tuosta videosta! :D

  Sulla on tosi mukava blogi, jota on kiva lukea ja ootte loren kanssa näyttävä pari! (:

  VastaaPoista
 2. Ääh te ootte Loren kanssa aivan upea pari! Teidän luottamus on videoiden ja kuvien perusteella 110 % ! Teidän menoa on mukava katsoa ja kiva, että oot ruennu taas enemmän päivittelemään (: Tuo video.. nauran varmaan vieläki :D

  VastaaPoista
 3. ihana blogi! oisko sulla yhtään neuvoja kun tipuin reilu puolvuotta sitten ja jalka meni poikki ja se mm leikattiin monta kertaa ja nykyään en uskalla hypätä ja laukkaaminenkin pelottaa, neuvoja ?

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kehuista ja kommenteista! :)

  Anonyymi, en nyt osaa sen verran tarkemmin neuvoa mitään harjoituksia tai muita sellaisia. Mutta jos on mahdollista voit harjoitella taas laukkaamista esimerkiksi liinan päässä, että joku "juoksuttaa hevosta" ympyrällä kun laukkaat, se tuo turvallisuuden tunnetta.


  Pikkuhiljaa vaan pieniä pätkiä laukassa. Sitten kun laukka tuntuu varmalta niin rupeat menemään puomeja, pieniä kavaletteja. Älä kiirehdi, mene omien tuntemuksien mukaan ja yritä hankkia valmentaja/opettaja auttamaan :) Tsemppiä!

  VastaaPoista