Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Reeniä kohti kisoja

perjantai 10. kesäkuuta 2011


Heippahei! Lore on voinut erittäin hyvin ja rivistä ei ole enään tietoakaan ollut moneen viikkoon :) Nyt ollaan reenattu kovasti kohti Keravan kisoja ja ollaan käyty treenaamassa kahdesti keravalla. Ekalta kerralta eli aluevalmennuksista on materiaalia mutta sitten Simo Leppäsen valmennuksesta ei ole matskua, mikä on harmi koska tehtiin siellä jopa muutamia vaativan tehtäviä, mm vedestä hyppy pois siten että heti ylöshypynjälkeen on innarina tukki. Eli ei yhtään askelta väliin. Lore meni sen kuin kokenut konkari ilman mitään ongelia.. olin ihan äimänkäkenä :D Sitten hypättiin tukki suoraan veteen jne. :)


Treenit ovat menneet hyvin, virheitä joo tuli mutta tehtävät rupee olee jo sen verran haastavia että väkisinkin niissä virheitä tulee kun hevosella eikä ratsastajalla ole niistä kokemusta. Joten kun yhdessä tehtiin niin kaikki sujui ok. Molemmilta valmentajilta tuli selkeä mielipide siitä mihin luokkaan meidän tulisi osallistua Keravan kisoissa. Helppoon. Vaikka meillä ei ole yhtäkään kenttästarttia tältä kaudelta meillä on kuitenkin 3 hyvät maastoreenit alla joissa kaikissa ollaan hypätty helpon tehtäviä joten heidän mukaan voin hyvin osallistua helppoon :) Kiva saada "varmistus" siihen mitä itsekkin olen ajatellut. Kun mietin että osallistunko tuttariin vai helppoon.


Noh, helppoa siis startataan. Kyllä jännittää, mutta sopivissa määrin :) Tiedän että jos itse ratsastan hyvin kieli keskellä suuta maastoradalla ongelmia ei pitäisi tulla koska minulla on maailman rehellisin ratsu alla. No, sen näkee sunnuntaina! Nyt me reenaillaan koulua ja mun istuntaa (!!!!!). Oon kauhean itsekriittinen sen suhteen ja vedän hirveet paineet ja stressin siitä että miten istun Loren harjotusravissa.. Joka on ihan turhaa. Haluaisin istua täydellisen tasapainossa ja hiljaa, mutta se ei tuu kun reenillä. Meillä on myös paljon korjattavaa nyrkeissä ja ranteissa! Olen talven aikana kehittänyt ihan ihme liikeratoja ratsastaessani. Esim jos Lore säpsähtää jotain tai vetää herneen nenuun lukitan mun oikeen ranteen satulaan kiinni, enkä edes huomaa sitä!! Tooosi paha ongelma.. Mutta onneksi minulla on ihana Janette rääkymässä siitä kentän laidalla ;) Joten eiköhän me saada se pikkuhiljaa pois.

Tässä sitten vielä videokooste Keravan aluevalmennuksista :) Kaikilta esteiltä ei ole videoo eikä kuvaa kun kuvajaat eivät pysyneet perässä. Mutta tässä nyt joistakin.

5 kommenttia:

 1. Hui vitsi :D ! Eiks sua koskaa pelota yhtää ku meette noi lujaa ja tuommosia hurjia esteitä ? :'d Oonko ees nössö. Joo tykkään viilettää tasasella kovaa mut nuo esteet taitais jäädä meikäläiseltä hyppäämättä :D Pelottavia tälläselle tuupparille ;) !

  VastaaPoista
 2. huh olin jo kelannu et onks lore kuollu tai jotai ku et kirjottanu pitkää aikaa ja poistit viel sen rivipostauksen. :D mut hyvä et ootte hyvis voimissa ja treenaamassa. xd onnee kisoihi

  VastaaPoista
 3. Hei en jaksais selaa löytyykö jostain aiempaa, mutta millaset suojat teillä on maastoesteillä? (:

  VastaaPoista
 4. sullahan meni siellä ihan törkeän hyvin! :) onnea paljon!

  VastaaPoista
 5. Pinja, eeei se kauheesti pelota :) Heppaan kuitenkin luottamus kunnossa. Jännittäviähän ne on ku mitkä mutta sehän se idea onkin! :)

  Venla, hahaha ei olla kuoltu :) Lore on elämänsä kunnossa!

  Veera, meillä on premier-equinen suojat :) En kuollaksenikaan muista osoitetta mutta eiköhän löydy googlaamalla. Ei saa suomesta mutta valmistajan sivuilta saa tilattua ja tulee halvaksi ja toimittaa noin viikossa suomeen :) Tähän mennessä ovat olleet todella hyvät ja ulkonäkökin miellyttää!

  Ja kiitos Milla paljon :) Lore oli kyllä huippu!

  VastaaPoista