Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Kuvapostaus

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Jassu oli tossa perjantaina räpsimässä kuvia musta ja Loresta :) Lore ei ollut todellakaan parhaimmillaan sinä päivänä ja harmittaa ettei ollut sitten mahdollista saada sen veroisia kuvia mitä olen nyt sitä hehkuttanut. Mutta ovat nämäkin ok, että kehtaan julkaista täällä :) Nyt on tullut aivan ihania lämpimiä päiviä, ja sen huomaa hevosestakin. Säpsyily ja ylireippaus on kaikonnut :D Hevonen on jopa LAISKA! Ehkä se tässä tottuu taas lämpöön ja virkoaa, ehkä ;D
Verryttelylaukkaa eteenalas

Oho oon jopa pintelit laittanut jalkaan :o

Joo mun kevennys ja istunta on ihan kamala.. tiedetään!

Laukkaa! Oli PAKKO muokata itteni pois, olisitte nähny painajaisia ens yönä ;)

Vielä tähän lopuksi kun kattelin tammikuun kuvia, niin ehkä rupeaa jo huomaamaan että Lore on saanut lihaksia takaisin. Eli ehkä sitä on jotain tehty oikein treenatessa ja ruokinnassa? :) Tein tämmöisen kuvakollaasin ajankuluksi teille niin helpompi "verrata". Kommentoikaa ihmeessä! Olisi kiva kuulla muiden näkemyksiä!

8 kommenttia:

 1. Lihaksien lisäksi se on nyt paljon ryhdikkäämmän näköinen! :) Hyvää työtä!

  VastaaPoista
 2. oho! Upeesti menee nykyään (ei sillä etteikö olis aina mennyt hienosti)!! en voi ku onnitella upeesta hepasta ja upeesti tehdystä työstä sen kanssa ! Onnea Roosa :)

  VastaaPoista
 3. Kaulaan ja etupäähän on saatu mukavasti lihaksia. En tiedä näyttääkö kuva vain, mutta vasen alakulma niin takaosa näyttää tosi köykäiseltä, suorastaan luikulta. Mutta voihan se kuvakin vääristää :) en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja kehuista! :)

  Anonyymi, kuvakulma kyllä hämää paljon mutta Lore on aina ollu vähän sen mallinen heppa että takaosa on aika kummallinen... Lonkkaluiden alueelta jotenkin kolkot. Mutta on sinnekkin sitä massaa vähän tullut, kun noissa tammikuun kuvissa vaikka loimi vähän peittääkin niin pylly on ihan luuta ja nahkaa :) Aina ollut vähän "raskaampi" edestä. Voisin katsoa jonkun julkaisukelposen kuvan vähän paremmasta kuvakulmasta josta pyllykin näkyis!

  VastaaPoista
 5. Ihan kun eri hevonen,hyvää työtä oot tehny (: Tuuttekos Loren kanssa Lapinladelle kisamaan heinäkuussa? ,kun jotain silloin jossian postauksessa laitoit että suunitelmissa ois. Oon tulossa sillon kuvamaan sinne ;)

  VastaaPoista
 6. Kattelin teidän blogia pitkästä aikaa, aiemmin katsoin viimeksi tammikuusa teijän treenivideoita. Blogin avautuessa tuli mietin "Onkohan roosalla uus heppa??", täytyy sanoa että tosi kivasti massaa on tullut, kun hevonen oli talvella ruipelommassa kunnossa. Hyvän näköseks on taas "kehittynyt" jos niin voi sanoa, ja ihanan kesäisiä kuvia. Harmi toi rivijuttu, toivottavasti paranee :) ! onnea ja paranemisia Lorelle

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi!!! onko se sun eka poni suomen pienhevonen ja syntynyt 1995?? :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Ninnille ja Katskuulle kommenteista ja kehuista! :) Sori myöhänen vastaus, on ollut niin paljon kireitä ettei oo kerenny koneella viettää aikaa. Loren jalat ovat onneksi parantuneet jo 2vk sitten ja nyt starttaamme keravalla 12.6 :)

  VastaaPoista