Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Hengissä ollaan

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

(c)Mimmi Iranto

Pieni pikainen päivitys. Olen kesälomittajana tuttujen tallilla. Työnkuvaan kuuluu hevosten hoitaminen ja muita yleisiä hommia. Välillä olen päässyt ratsastamaan muitakin hevosia. Lore asuu täällä myös ja olen töissä 3 viikkoa. Joten tässä tulee pientä päivitystaukoa koska omaa konetta ei ole mukana ja mulla menee aikaa kun rupeen kirjottamaan ja täällä käyn vaan lainaamassa konetta harvoin ja lyhyen aikaa.

Nurkin kisat meni ihan hyvin. Maasto meni tosi hyvin ja puhtaasti mikä on tärkeintä! Hyvässä temmossa ja päästiin hyvin aikaankin. Koulukoe ei mennyt niin hyvin mutta silti tuomari antoi musta aliarvioidut pisteet... Mun ohi meni monet ratsukot epätasaisilla suorituksilla ja monilla rikkeillä. Omalla radalla ei ollut kuin yksi rike ja rata oli vähän löysä ja etupainoinen. Lähes samanlainen kuin keravalla. Mutta tuomaripeliähän tämä on, eipä voi mitään :) Esteillä Lore oli tosi jees ja tarkka mutta itte ryssin yhen linjan niin tuli 1 puomi alas.

Mutta seuraavat kisat ovat luultavasti Kuopion 3 päiväiset kansalliset 15-17.7. Vaakalaudalla vielä on lähdetäänkö niinisaloon. Katsotaan nyt! Lorella on täällä oma iso laidun ja herra on niin lomalla ettei mitää rajaa! Maha kasvaa silmissä ja työnteko ei millään meinaisi maistua lorelle.

EDIT

VAROITUS!! Angstausvuodatusta luvassa!!!

Toi koulupuoli on nyt tosi hankalaa taas vaihteeks. Tuntuu että meillä on nyt viharakkaus-suhdetilanne Loren kanssa. Heti alusta asti tuntuu siltä että Lore on keskisormi pystyssä ja hirveen hankala. Aloitan ratsastamaan tosi herkästi ja ystävällisesti ajatuksella "Jäitä hattuun ja pitkä pinna". Kun olen ratsastanut n.45min ja heppa ei ole yhtään parempi niin sitten mulla menee hermo sen asenteeseen ja siinähä sitten ollaan. "Mikä on kun ei taidot riiitä...", eli suomeksi sanottuna meillä molemmilla on hirvee asennevamma, varsinkin mulla. Tietenkin se vika löytyy kypärän ja satulan välistä, mutta niinkuin jokainen ratsastaja tietää, asiat eivät ole niin yksinkertaisia.

Kisoissa se jännittyy niin että en pääse istumaan täysin perseellä penkkiin = hölskyn 5cm irti satulasta ja ravi on tahditonta. Sitten kun radalla keskityn siihen että pääsisin istumaan raviin = ohjat valuvat ja hevosesta tulee pitkä ja löysä. Ja pisteet laskee kuin lehmän häntä.... raah, masentaa! Vaikka kuinka yritän reenata kotona niin se ei enään tunnu mukavalta ja yhdessä tekemiseltä. Nyt on niin sellanen fiilis etten halua ratsastaa YHTÄÄN ilman valmentajaa! Hyppääminen meillä sujuu ja maasto, se on tosi kivaa yhdessä ja tiedetään molemmat mitä tehdään. Mutta se koulu.... siinä tuntuu että meijän yhteistyö ei tällä hetkellä pelaa ei sitten ollenkaan! :( Näillä pisteillä mitä nyt ollaan saatu niin ei pahemmin palkintopalleille päästä.

Noh, Janette tulee tänne työpaikalleni nyt tulevalla viikolla muutamaksi päiväksi korjaamaan meidän molempien asennevammaa. Toivottavasti saadaan asioita (lue: asenteita) parempaan suuntaan. Kuitenkin Lorella on paljon potentiaalia ja liikettä, kun saataisiin vaan palat loksahtamaan paikoilleen niin pisteetkin olisi ehkä sen arvoisia. Kuitenkin viimekaudella saatiin parhaimmillaan 66% ja nyt saadaan 57%... Jos Kuopiossa saataisiin EDES 60%!

Sori kamala vuodatus ja angstaus. Älkää nyt saako väärää kuvaa musta että aina vaan valittaisin ja syyttäisin hevosta ja angstangsviilviil. Nyt on vaan todellinen takapakki menossa kouluratsastuskessa ja tottakai se masentaa! Jokaistahan se masentaisi! Mutta kyllä me vielä täältä noustaan! :) Pää pystyyn vaan ja ulos treenaamaan!

Tähän loppuun laitan Nurkin estekokeesta ja maastokokeesta videot. Koulukokeesta en erinnäisistä syistä laita videota...eh :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti