Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Vois tää talvi jo loppua. En kestä enään!

maanantai 14. helmikuuta 2011

Jepjep, niinkuin moni varmaan ehkä on huomannut että taas on kunnon siperiajakso menossa... Ihan törkeet pakkaset!!!! Ei voi tehä mitään järkevää hevosen kanssa. Aika maastoilupainotteista jos on alle -20 mutta yli 20 asteen pakkasilla en tasan lähe mihinkään. Täytyy toivoa sormet ja varpaat ristissä että pakkaset väistyisivät ja antaisi keväälle tilaa!!!

Sitten kivempiin uutisiin :) Me päästään tänä viikonloppuna aluevalmennuksiin! JEEE! :) Täytyy koputtaa puuta, onhan tässä 4pv aikaa sattua jotain.. meidän tuurilla heppa rupee ontumaan tai jotain muuta yhtä ihanaa! Enhän mä toki manaile, pitäkää teki peukkuja että päästäs! Koitan nakittaa jotain kaveria messiin ottamaan videota teille lukijoille ;) Ja tietenkin itselleni. Enyone? Lämmitetty +15 maneesi, ei tarttis palella!!!

Suunnittelin tässä alustavasti vähän ens kauden kenttäkisoja.. Ei siis todellakaan ole pitävä ja en voi mennä jokaisiin sillä pitää pitää huilia joissain väleissä. Mutta tässä varteenotettavia vaihtoehtoja:

7-8.5 Niinisalo, Tutustumisluokka
15.5 Keuruu, Tutustumisluokka
10-12.6 Kerava, Helppo (mikäli sitä on edes)
18-19.6 Nykarleby, Helppo kenttäcup 2
1-3.7 Kerava, Helppo (mikäli sitä on edes)
15-17.7 Kuopio, Helppo kenttäcup 3
24.7 Hattula, tutustumisluokka (jos lapinlahdella ei ole helppoa)
29-31.7 Lapinlahti Helppo (mikäli sitä on edes)
7.8 Alavus, Helppo
27-28.8 Kangasala, Helppo
10-11.9 Niinisalo, Helppo kenttäcup 4
23-25.9 Pudasjärvi, Helppo Juniori SM

Ihanaa että uusia kenttäkisoja on tullut paljon lisää!!! Nyt on varaa jopa valita! :) Junnu SM:ien järjestäjä oli ilmestynyt kipaan. Ja se sattuu ihan kauden loppuun ja Pudasjärvelle. Pirun kaukanahan se on, mutta kuulemma puitteet ovat hulppeat! Mietin tässä, että jää SM:it aika myöhäseksi, tuohon aikaan on jo sateiset kelit ja pirun kylmä varsinkin tuolla Lapin puolella... Mutta ei auta valittaa ;)

Ajattelin maaliskuussa käydä jossain harkkareissa/seurakisoissa tuuppaamassa jotku koulukisat ja sitten käydä eholla hyppäämässä pari luokkaa. Sitten huhtikuussa oliski Ypäjällä ja Tuomarinkylässä alue-kansalliset. Jos edes jompiinkumpiin pääsis :) Sitten saakin esteet jäädä ja panostetaan täysin kenttään!

Olen tässä koko talven ajanut isäni kanssa ajokorttia. Ajaminen rupee tuntumaan jo hyvältä mutta kauhukseni isä käytti minua viimeviikolla ajamassa Helsingissä ja kehä III:sella ruuhka-aikaan... Se oli täyttä helvettiä. Olin AIIVAN paiseissa! Nyt ajaminen täällä pikkukaupungeissa on niiin helppoa niin helppoa! Ihan hullua, en kyllä suosiolla sinne jatkossa mene!!! :D Tarkoitus olis sitten heti kun mahdollista niin suorittaa se pikku-e, että pääsisin ite menee miten lystää valmennuksiin ja kisoihin.

Mut ei täs muuta. Mä rupeen kattoo nyt Vampire Diaries jaksoa <3 btw. paras sarja muuten ikinä ;) Niin ja kiitos tuhannesti 130 lukijamääräst ja monista kommenteista! Ihan uskomatonta! Kiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitos!!

Adios amigoos!!

9 kommenttia:

 1. VAUDE jos tuutte pudasjärvelle, mä nimittäin asun täällä!! Sitten on kyllä aivan pakko päästä sinne kattoon! Oon kyllä yleensä ollu muutenki :D
  Joo ja oot ihan oikeessa, ei täällä koskaan kauheen lämmin oo ollu (jotain +10 molemmin puolin) ja vettä sato viimekskin sunnuntaina melkein koko päivän..

  VastaaPoista
 2. Niin ja unohtu sanoo sillon ku ton edellisen komman lähetin, että täällä on kyllä ihan älyttömän kivat puitteet :)

  VastaaPoista
 3. hei vähä kiva jos tuutte hattulaan, pakko tulla kattomaan ku mun heppa asuu alle kilsan päässä suontakaa ! (:

  VastaaPoista
 4. hei mahtavaa, itselläkin haaveena mahdollisest kenttä SM:t, mutta saa nyt nähdä. :) btw, pudis ei kyllä taida vielä lappia olla? :D

  VastaaPoista
 5. Pudasjärvi on kuuluu Pohjois-Pohjanmaahan :)

  VastaaPoista
 6. Joo hattulaan ois kiva tulla kun siellä on niin ihanat puitteet. Harmi etteivät järkkää helppoa. Mutta tuttarikin on mukavan haastava siellä :) Ja hattula on meiltäkin ihanan lähellä!

  Aijahaa, tässä taas mun maantieto nähdään. Mun mielestä se on selkeää lappia xDDD No mtuta kylmä siellä on kuitenkin ja hirveen kaukana!!! :D

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tuutte Hattulaan! Munkin hevonen asuu siellä :-D

  VastaaPoista
 8. 29-31.7 Lapinlahti Helppo (mikäli sitä on edes)

  Jos on tuo helppo (aika varmasti on ollu muinakin vuosina) Nii tulkaa,jos vaan pääsette.Tuun kuvaamaan kisoja varmastikkin :))

  VastaaPoista
 9. 15.5 Keuruu, Tutustumisluokka <<< Keuruulla on kenttäkisat 12.6 eli sunnuntaina

  VastaaPoista