Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

ESRA Kenttäratsastuksen rankingkultaa!

lauantai 5. helmikuuta 2011


Jepjep! Näin on näppylät! Olen mielettömän onnellinen! Tämä antaa aimoannoksen lisäpuhtia treeneihin ja auttaa pitämään pään pystyssä kun on vaikeita aikoja. Sain siis tän palkinnon ja sitten 100e lahjakortin Hipposporttiin! :) Oli btw suhteellisen haastavaa ottaa kuva tästä ettei salama heijastu ja ylivalota koko kuvaa.. Taitolaji ;)

En olisi ikinä uskonut kauden 2010 alussa että päästäisiin ranking-listoilla tai että voitettaisiin ne! Lähdin hakemaan ekalta kaudelta harraste tuloksia ja pari hyväksyttyä tuttaria. Mutta kuinkas kävikään :)

En ole tähän mennessä saavuttanut "mitään" näin hienoa. Olen toki sijoittunut kilpailuissa mutta vain kerran olen voittanut (jos leirikisoja yms ei lasketa), ja senkin kerran Loren kanssa meidän debyyttikenttäkisoissa Ypäjällä :) Kyllä sillonkin oli hymy korvissa pitkään ja on vieläkin! Silloinkin päätin että olen tyytyväinen jos maastosta maaliin päästään mutta voitto tuli! Huhhuh!

Täytyy vaan sanoa taas kerran, että mulla on maailman upein, ihanin, komein, kaunein, hienoin ja vaan yksinkertaisesti PARAS hevonen maailmassa <3

Osallistuin siis muutenkin Esran superviikonloppuun ja olin Liisa Harmon lääkeaine ja dobing luennolla, Teppo Hakalan luennolla ja sitten ravitsemusasiantuntijan luennolla. Oli todella antoisa päivä. Paljon tietoa kerralla jotka kaikki olivat tarpeen! Mm. sain varmistettua että linimenttejä joissa ei ole lääkeiaineita (esim. kortisoni) SAA käyttää kilpailuissa! Esimerkiksi MSM linimentti on sallittua! Se on nyt varmistettu pohjajuuria myöten!

Luennoilla oli aika vähän porukkaa, joka oli todella todella harmi, koska niissä oli paljon hyvää tietoa joista olisi hyötyä meille KAIKILLE! Ruoka oli myös erinomaista ja aivan taivaallista rahkaa jälkkäriksi 8)

Kiitos paljon ESRALLE päivästä ja kaikille muille seurasta!! :) Roosa kuittaa!

7 kommenttia: