Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Linnut laulaa ja aurinko paistaa, voi pojat, se on kevät!

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ainakin toivon niin! ;) Anteeks, etten oo kirjottanu pitkään aikaan. On vähä laiskottanu ja sit toisekseen ei oo sattunu mitään ihmeellistä koska täällä oli taas sellanen siperiapakkasjakso 8) Jonka takia myös ne aluevalmennukset peruuntui, joista hehkutin edellisessä postauksessa... Just my luck<3

Pakkasjakson menin Loren kanssa tosi kevyesti, lähinnä maastoillen. Päivinä jolloin oli hieman vähemmän pakkasta (eli sen n. -14..) kävin maneesilla vähän ratsastamassa enemmän.

Mulla on ollut nyt pari kouluvalmennusta Karita Kotikulman kanssa. Lore on mennyt huippuhyvin ja ollaan saatu paljon liikettä esiin ja hevosta sekä ratsastajaa töihin ;) Hepalla on ollut jopa vähän liikaakin energiaa, mutta eiköhän se tässä ilmojen lämmetessä tasotu.

Sitten mulla oli sunnuntaina estevalmennus pitkään aikaan! Lore oli ihan superinnoissaan ja hyppäs mielettömän hyvin! Hevonen oli todella hyvä ratsastaa, sopivan kipakka ja kuuma mutta silti täysin hanskassa. Valmentaja sanoi että heppa näyttää siltä että se voisi hypätä tosta vaan 120cm radan. Mutta ei ehkä vielä kuiteskaan, ettei heppa kipeydy uudestaan! En nyt jaksa selittää mitä tehtiin, mutta pientä rataa jossa oli puomeja välissä hidastamassa hevosen innokkuutta ja lisäämässä tarkkuutta. Alkuverryttelyksi mentiin pääty-ympyrällä pystyä, jonka edessä oli puomi. Ennen puomia piti siirtyä käyntiin, kävellä puomin yli ja sen jälkeen nostaa laukka ja hypätä este. Esteen ja puomin välillä oli 2 laukkaa väliä. Tehtävä oli hauska ja hieman haastava. Lore innostui tyystin tästä tehtävästä ja hyppäsi aina isolla kaarella esteen yli ja pari kertaa veti esteen jälkeen pientä pupulaukkaa ;D heheheh. Paikalla piti olla mun kaveri kuvaamassa mutta ei hän sitten tullutkaan... Harmi!

Nyt toivotaan kaikki lämpimiä ilmoja ja että lumet sulaisi ja päästäisiin treenaamaan kunnolla :) Heipähei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti