Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Tule jo kesä ja kisat!

torstai 9. joulukuuta 2010

Lunta tulvillaaaaan, on raikas talvisäääää... hmmhhmmhmm....

Ihanaa, pakkaset on laantunut ja lunta on tullut reippaasti lisää! Olen pystynyt ratsastamaan nyt reippaan viikon kentällä :) Ja ensiyönä on luvattu vaivasen 20cm lisää lunta! Jesjesjes! Kunhan pakkaset ei lähde nousemaan..

Lore vaan paranee ja paranee ratsastettavuudeltaan. Olen nyt parilla viimesellä ratsastuskerralla saanut herran läpiratsastettua, ja se on ollut tosi hyvä! Menohaluja sillä riittää mutta olen saanut vähän ohjattua niitä oikeaan työskentelyyn ja keskittymiseen. Lore oli tosi vahva vasemalle, eikä antanut vikasta niskanikamasta periksi ja painoi vietävästi vasemalle ohjalle ja pohkeelle. Ahkera taivuttelu ja keskittyminen tuotti tulosta ja heppa antaa kerta kerralta nopeammin periksi ja rentoutuu :) Tästä se lähtee!

Käytiin itsenäisyyspäivänä Hetan kanssa ratsastamassa maneesireitti. Löydettii yllättävän kiva reitti joka kestää vaan 10min suuntaansa. Ensin mennään 100m pellonreunaa (kyllä, meillä on lupa mennä siitä), sitten kävelytietäpitkin metsätielle joka johtaa maneesitallin pihaan. Ja mitä parasta, koko reitti on valaistu! Jesjesjes! Nyt vaan pitää maksaa maneesivuokra ja eikun treenaamaan!

Teinpäs tässä kisakoostevideon menneeltä kisakaudelta. Samalla tuli hirveä polte päästä jo kisoihin!! Tule jo kesä ja kisat! Lisään videon omaan merkintään!

2 kommenttia:

  1. Hei, olen vasta löytänyt blogiisi ja lukenut sitä mielenkiinnolla. Hieno lukea että löytyy vielä estepuolen ratsastajia, jotka arvostaa kunnon perusratsastusta! (Vaikka kenttäratsastajahan sä nyt ootkin, niin ota tää vaan hyvällä)

    Onnea ja menestystä niin treeniin kuin ensikauden kisoihinkin!

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon! :) Piristi kivasti päivääni ja antaa enemmän motivaatiota treenata :)!

    VastaaPoista