Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Joulun kuvapostaus!

torstai 23. joulukuuta 2010

Jea :) Emmi oli kuvaamassa meitä kahtena päivänä! Ekana päivänä mentiin ilman satulaa ja toisena päivänä vähän tuuppailin. En kauheesti voinu tehdä mitään erikoista kun oli -22 astetta pakkasta.. Ja sitten satula-eki kävi toppaamassa meille estesatulan :) Jea! Tuskin maltan odottaa! Tammikuussa alotetaan sitten estereenit! Mutta tässä kuvasatoa :)

Näin kaunista täällä on :)

Lore ja Gandi nauttii talvesta!

Ravityöskentelyä :)


Lore on hieno mies<3

Ups, loimi tippu matkanvarrelle! (tässä näkyy mun taideteos loren vasemmassa lautasessa :D)

Lore söpöilee :)<3

"Kato äiti, ilman käsiä!"

Tää ei ollu yhtä helppoa miltä näyttää.. :D

Nyt kun joulu on ovella, pyydänkin teitä lukijoita kommentoimaan, että miksi luette juuri minun blogiani? Risuja ja ruusuja, jotta voisin yrittää tehdä blogista entistä mielenkiintoisemman! Vastailen kaikkiin "kysymyksiin" :)

Hyvää joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta!

♥:llä Roosa & Colorado

13 kommenttia:

 1. luen tätä koska, hmm. :D Tykkään vaan hirveesti teijän menosta, jota oon aiemmin tubesta seuraillut. :) sulla on hienoja kuvia (ja videoita!) ja kirjotat kuitenkin aika usein tänne, ettei oo mitään kerran puolessa vuodessa meininkiä :) Hah, tulipas selkeä vastaus :D joka tapauksessa tykkään lukea tätä blogiasi! :)

  VastaaPoista
 2. Koska kaikki muutkin lukee =D!

  VastaaPoista
 3. Luen tätä sun blogia koska tykkään sun kirjottamistyylistä ja oon seurannut teidän menoa tubestaki tosi kauan :-) Tykkään sun blogista :D

  VastaaPoista
 4. Koska sulla hieno blogi. Hieno heppa ja treenaatte ahkeraan. Oot myös hyvä ratsastamaan, joten teijän menoo on ilo katella:)

  VastaaPoista
 5. Tulit "tutuksi" aikoinaan Jeren kanssa ja mielenkiintoista seurata kuinka sulle menee uuden hevosen kanssa :) Blogin lukeminen on hyvä tapa vältellä päättötyön kirjottamista...

  - Tessa

  VastaaPoista
 6. koska tubessa oon paljon jo seuraillu ja sulla on kiva kirjoitustyyli :) kivoja joulukuvia!

  VastaaPoista
 7. Koska kirjottelet kivalla tyylillä ja hienoja kuvia (= Ja, koska on kiva seurata tollasen hyvän hevosen + ratsastajan touhuja (:

  VastaaPoista
 8. Ihailen sitä mitä itse haaveilee; oma hevonen, kilpaillut, valmennukset ja ratsastusurassa muutenkin eteneminen. :DD "Lohtua" saan siitä kun luen teidän bloggia ja katson videoitanne youtubesta. :))

  Ja lisään sekin mitä muutki on sanonu; kirjoitat kivalla tyylillä ja aika usein ja teidän menoa on kiva seurata. :)

  VastaaPoista
 9. ekaa kommentoijaa komppailen.. :) ja toinen asia, noi ravikuvat oli niin makeita että lähetä joku niistä sukupostiin!!!

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos kaikille kehuista :)
  Vielä vaan lisää kommenttia!

  VastaaPoista
 11. Sama kun tuolla Kristalla. Enää ei ole vuokristakaan millä mennä. Ole onnellinen, sulla on tosi hieno hevonen !

  Muuten, millä tallilla tämä asustelee ?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, voi kiitos, olen kyllä onnellinen! :)

  Lore asuu Järvenpäässä pornaisten risteyksessä siinä tallilla. Lemmenlaakson lähellä. Tallilla ei oo oikee mitää nimeä :D

  VastaaPoista
 13. Koska sä oot vaan niin hyvä ratsastaja ! Ja mun täytyy sanoa et mä oon vähän kateellinen sulle, te ootte älyttömän hyvä pari Loren kanssa ! (: Ja mä oon saanu täältä älyttömän paljon inspiraatiota jatkaa ratsastusta, koska olin yhessä vaiheessa lopettamassa ja sitte eksyin nyt vähän aika sitten tänne ja löysin tän ! (:

  VastaaPoista