Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Oisko aika päivittää? :)

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hyrr, mittari näyttää -20. Milloin viimeksi on ollut jo marraskuussa -20 pakkasta? Ennen sai TOIVOA lunta jouluksi! Ja kyllä lunta saisi tulla lisää, mutta pakkasta ei! Ensi viikoksikin luvattu -25 astetta pakkasta. Mitenhän mahtaa hevosen liikutus onnistua..

Onneksi olen päässyt tutustumaan uusiin maastoihin mitkä on aivan upeat ja tunnen että mun talvi on pelastettu kun on niin upeet ja pitkät maastot missä ratsastaa : ) Olen käynyt tällä viikolla 3 kertaa loren kanssa maastossa, heh! Mutta heppa nauttii, ja mieli lepää. Mikä nyt varpat,sormet ja naama jäässä.... En ole vielä saanut hankittua talvikamoja, joten normiratsareilla mennään!! Multa kysytään usein "HULLU!! Miten sä tarkenet?!?!". Nii, miten mä tarkenen, palelin aivan sikana, mut nyt pari pv vaik on ollu -15 pakkasta niin oon tarjennu aika hyvin : ) Joten oon tottunut pakkaseen! Jes!

Tänään oltiin maastossa Emmi ja Gandi seurana. Emmi lainasi ponia että päästiin yhdessä maastoon, ja oli muuten superkivaa! Löydettiin uusia ihania polkuja missä oli niin kaunista ratsastaa!! Ihankuin jostain elokuvasta tai postikortista maisemat. Tallille palatessamme huomattiinkin että maastossa oli hurahtanut 2tuntia tosta vaan! Oli niin muksaa ettei tullut edes pahemmin kylmä paitsi varpaisiin vähän. Kiitos Emmille ja Gandille mahtiseurasta. Emmi aikoo tehdä koostevideon reissusta ja laittaa sen sitten youtubeen. Linkitän sen sitten tänne :) Joo, kyllä, meillä oli videokamera mukana :D hah! Tuli todella tasaista (lue: ihan hirveetä) videokuvaa hevosen selästä. Mutta sentään jotain muistoja ;D
Loren ja Gandin pusu maastossa

Huomenna tilataan äiteen kanssa mulle kengät ja chapsit. Ne on sit mun joululahjat ennakkoon, ja jouluna saan sitten vaan suklaarasian jos sitäkään ;) Sitten kun saan ne kengät ja ja chapsit niin ei oo olleskaan kylmä ratsastaa!

Joulukuusta eteenpäin rupeen käymään pari kertaa viikossa maneesilla treenaamassa kunnolla. Muuten liikutus onkin sitten maastoilupainotteista ja hiittiradalla työskentelyä. Ja sitten kentällä kunhan tulee lunta tarpeeks ettei kenttä oo niin kova. Laskeskelin tässä juuri että lore on ollut hyppytauolla jo 2kk. Se varmaan lähtee käsistä ekassa estevalmennuksessa... Saa nähdä. Mutta lore on parantunut paljon ratsastettavuudeltaan. Toki on vieläkin vahva ja hidas, mutta enään ei tarvii kokoaikaa olla haba kireenä ja nojata ohjaan. Kyllä se tästä :)

Laukkaa ylämäkeen

Tuunailin muuten mun saappaat tossa yks päivä :P Tuli aika kivat, toivottavasti timantit pysyy kii!

1 kommentti: