Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Oh, jingle bells, jingle bells, jingle all the way...

tiistai 21. joulukuuta 2010

.....Oh, what fun it is to ride, in a one horse open sleigh.

3 yötä jouluun :) Tässä istun vielä koulun penkillä ja koitan pinnistää vielä pari päivää ennenkuin joululoma alkaa. Lunta on tullut aivan valtavasti joka on ainoastaan kiva juttu :) Pakkasta on mun mielestä ollut sopivasti, silloinkun sitä on ollut <- -10 astetta. Lorelta lähti karvat viikko sitten. Se hikosi niin paljon ratsastaessa että kuivattamiseen meni turhauttavan kauan. Poika käyttäytyi yllättävän hyvin!! Viime talvena kun klippasin jouduin rauhottamaan ja silti äijä potki seiniä sellasella voimalla että pölyt tippu katosta niskaan. Nyt seiso kaikki jalat maassa kiltisti! Tärisi tosin kuin haavanlehti alussa, mutta sitten rentoutui ja rupesi syömään heinää. Laitoin sille siis heinäverkon nenäneteen jotta saisi jotain tekemistä ja muuta ajateltavaa. Jätin hepalle kuitenkin päähän, jalkoihin ja vatsaan karvat, kun ne tarhaa 8-19 joka päivä. Niin ettei vaan vilustu.

kesätreenimuistoja...

Täytyy myöntää että itse tykkään enemmän klipatusta hevoseseta kuin karvaisesta hevosesta :) Mielestäni paljon siistimpää ja helppohoitoisempaa. Lorestakin tuli paljon asiallisemman näköinen kun siltä lähti se mammuttivilla ;) Eilen sitten leikkasin ja nypin vielä harjan ja laitoin taivutusletit. Aina talvisin se lähtee kääntymään niskan takaa toiselle puolelle O_o. Muistan kun se tuli niin sillä oli niin paksu tukka että se oli jakautunt 2 puolelle :D Siinä oli kova työ siistiä se enkä aijo päästää sitä samaan jamaan.

Tammikuussa ruvetaan käymään maneesilla valmennuksissa! Jipii, tuskin maltan odottaa! Halu treenaamaan on jo kova! Ratsastin maanantaina ekaa kertaa Lorella ilman satulaa :) Sillä ei oo koskaan ratsastettu ilman satulaa Suomessa, enkä usko että Saksassakaan. Alussa molempia jännitti aika lailla ja ekat sadat metrit mentiin piffiä ja paffia kun poika oli ihmeissään ja mä odotin jotain pukkirodeota tai jotain kauhuissani. Äkkiä molemmat kuitenkin rentouduttiin ja piankos me laukattiin jo täpöä ravirataa lumisateessa. Se oli siistiä!! Jotenkin tuntuu että nyt luottamus meidän välillä on 100%!

Joop, mutta eipäs tässä muuta... Paitsi herranjumala! 74 lukijaa!!!?? Mitä ihmettä! Hurja määrä. Välillä tuntuu ettei kukaan lue tätä blogia kun tulee vain satunnaisia kommentteja :D Kiitoskiitoskiitos tuhannesti kaikille lukijoille! Tämä lämmittää sydäntä ja on kiva kirjoittaa jatkossa blogia :> Ystäväni Emmi tulee kuvaamaan meitä torstaina, joten ehkä saisin jonkun kuvapäivityksen tänne. Tarkoitus olisi ottaa sellaisia rentoja kuvia, missä ratsastan ilman satulaa jne. Toivotaan että sää suosii ja saadaan hienoja jouluotoksia! Heippa and Meeeerry Christmaaaas! Ho-ho-ho-hou!

8 kommenttia:

 1. Ihan loistavaa että teillä alkaa taas sujua :) Ja ilmeisesti heppaihmiset on niin laiskoja kommentoimaan, lifestyle-blogeissa jo 30 lukijaa saa hurjan pulinan aikaan... :D

  VastaaPoista
 2. Mil ohjelmal oot muokannu/tehny ton bannerin tai ton ? :-)

  VastaaPoista
 3. Milla, joo toivotaan että sujuu jatkossakin! :) Niimpä taitaa olla. Tosin täytyy myönttä etten itekkään kommentoi ikinä toisten blogien tekstejä vaikka niitä stalkkaan ; D Olen niin laiska aina kirjautumaan sisään! Suuri vaiva...

  Ja otsikon olen tehnyt photoshopilla :)

  VastaaPoista
 4. Luin "Lorelta lähti kOrvat viikko sitten." -> O.O --> tajusin lukea uudestaan :D

  VastaaPoista
 5. hahahahaha :D ei nyt sentään!! xD

  VastaaPoista
 6. Mää luen kans joka postauksen, vaikka harvasanainen olenkin! Nyt on vaan pakko kommentoida että niin ihana postaus, varmasti mieletön tunne laukata raviradalla ilman satulaa! Lumisade. Oh the atmosphere!

  Nauttikaahan joulusta ja lomasta!

  VastaaPoista
 7. Wooow, teillähän menee hienosti nykyään! (: Ite kyllä tykkään enemmän karvaturreista, mullakin kaks omaa mammuttia tallilla, eikä sitte tarvii kokoaikaa olla loimittamassakaan. :D Vaikka eipä mulla mitään klipattujakaa vastaan ole, itelleni en vaa sellasta haluais ku loimien kanssa on välillä niin rasittavaa pelailla, vaikkakin näin talvella karvaturritki hikoilee niin paljo että pitää loimittaa nekin... :D Tommosille jykevärakenteisille kavereille kun meijän Aadu sopii vaan niin paljon paremmin karvat kun ilman. :D

  Mäki luen aina jokapostauksen joka blogista vaikka harvemmin jaksan kommentoidakkaan. (:

  VastaaPoista
 8. Merituulia:
  Voi kiitos paljon! Joo oli kyllä tosi siisti kokemus! :)
  Kiitos samoin sinulle!

  Vveera:
  Kiitoksia! Joo mäkin tykkään karvasista hepoista sillon kun ne on sellasia söpöja nallekarhuja :) Ja että siitä on enemmän hyötyä kuin haittaa!

  VastaaPoista