Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Ahh sieltä se kesä tulee

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Ihanan aurinkoinen päivä oli tänään :) Siispä mainio sää maastoiluun! Mentiin tänään maastoon med Jassu&weeny ja Mira&Strenia. Vieläkään ei ollut metsäpolut sulanut :(( Joten meni aika kävely ja tiepainotteiseksi maastoksi. Pari kertaa pääsiin laukkaamaan kunnolla kun oli pehmeä hiekkatie. Voi että oli siistiä!! Ekaa kertaa pääsin Loren kanssa TÄYSII :D Helv**** et se meni lujaa, ja jouduin vielä pidätteleekki koko aja, mut oli todella hauskaa ja virkistävää :)

Eilen meillä oli estetunti, joka ei menny putkeen omalta osalta. Mentiin pieniä mutta niiiin ärsyttäviä ja vaikeita ja teknisiä ja hankalia ja ärsyttäviä ja ja ja tehtäviä et meinas mennä hermot. Heppa oli hieno mut kuski oli jossai aiva muualla enkä niinku vaa osannu ratsastaa että tunsin itteni ihan alkeiskurssilaiseksi, pööh. Noh, ei se mitään, siksihän me tehään vaikeita juttuja että opitaan.

Sitten huonompi juttu :( Olen seurannut nyt viikon ja todennut nykyisen satulan olevan epäsopiva *huokaus*. Voiko ärsyttävämpää ja isompaa rahareikää olla kuin satuloiden kanssa pelleily. Voi että ottaa pattiin. Laitoin sitten eilen satulan myyntiin ht.nettiin ja ostoilmoituksen. Kyllä tuolla vielä menee, mutta en todellakaan aijo kipeyttää hevosen selkää :/ Nähnyt olen todella kipeän ja huonokuntoisen selän epäsopivan satulan jäljiltä ja siinä meni kauan saada se kuntoon... Ja PAAALJON rahaa. Noh, toivotaan että oma satula menis kaupaksi että saan uuden tilalle. Plöööh. Ei joku olisi innokas sponsoroimaan mulle uutta sopivaa tuliteräsatulaa? :D eh, eikö? eikö millään?

Huomenna kouluvalmennus Marikan ja Lyylin seurassa. Mitäköhän kati keksii meille.. hmm :D se nää jähtäväksi (hohohoo senat sakasi).

Lauantaina tuomarinkylään 90cm ja 100cm :) *kopkop* jos pysyy kengät jalassa näillä suokeleillä. Sitten ajattelin pitää viikon reenitauon, ollaan vedetty tosi kovaa vauhtia tää alku, joten nyt vois vähän lomailla että jaksaa sitten kisakauden mennä :) Seuraavat kisat on sitten varmaan Keravan ulkokisat loppukuusta jos kyyti järkkääntyy :)

Mä lähen täst tekee illan vatsalihakset ja sänkyyn.
Guut Bai! (guud inglish hehehehehehehe)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti