Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Uusi satula ja "maastoesteitä"

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Jauuu, kohta viikko taas kulunu ja minä laiska perse en ole mitään kirjoitellut *köhköh*. Noo, aloitetaan tiistaista.

Tiistaina meille tuli Prestigen Golden Star- estesatula sovitukseen. Satula näytti hyvältä, ja jäi meille sovitukseen viikoksi, tehtiin paperit ja viikko koeajoaikaa, aika hyvä diili. Kokeilin sitten samana päivänä vähän satulaa. Hyvältä vaikutti. Kentällä oli iso lammikko ja innokkaana kokeilin sitten miten hepo laukkaaveteeen ja hyvin meni :D Innostuttiin molemmat ja rapa roiskui.

Keskiviikkona oltiin sitten Koivumäen tiellä laukkailemassa med Jassu & Weeny, oli vauhdikasta ja hauskaa :D Torstaina Jassu kokeili Lorea. Jassu on siis max. 160cm pitkä, joten oli aika koominen näky. Mutta hyvin meni, oli tytöllä vähän tekemistä istua askellajeissa 140cm ponin jälkeen ;)))

Perjantaina sitten hyppättiin "hallimaastoesteitä". Otin ideoita ja vinkkejä Lammin Heidiltä, kiitos niistä! Mentiin Koff-in harjoitusta, kapeita muurilaatikoita, vinoa linjaa ja kulmaa, jonka alla oli iso kukkapuska, mutta se ei näy hyvin videolla :( Heppa oli aivan mahtava! Innostui vähän liikaakin ja teki kaikki täydella intohimolla. JES!

Mentiin sitten perjantai-iltana Riihimäelle Nealle yöksi, kun jassu oli menossa takkulan kisoihin Nean ponilla inkulla. Seuraava päivä meni kisoissa touhutessa. Sitten kun menin tallille, ilokseni löysin hevosen joka oli TAAS polkaissut kenkänsä irti, KERPELE! En siis päässyt ratsastamaan, kun kavio oli niin rispaantunut, joten meni kävelypuolelle.. Maanantaina tulee kengittäjä kengittämään sitten kokonaan uudet popot jalkaan.

Seuraavat kisat Keravalla 25.4 90cm 100cm, toiv menee hyvin :) Yritän päivitellä vielä ennen niitä skaboja! :)

Ainiin, tässä linkki videoon treeneistä :))

2 kommenttia:

 1. hehe, oot tainnu lukee heidin blogia :). heidi teetti mulla tossa vuosi sitten keväällä aika rapsakoita kenttätehtäviä missä hypättiin maastoestetyyppisiä ratkaisuja maneesissa. ratsuna mulla oli toki mun 6v joka ekaa kertaa elämäs teki tällästä. hienosti meni vaikka esteet oli ihan esteen kokoisia eli 110-125cm

  VastaaPoista
 2. Juu olen innokas heidin blogin lukija ;) Ja heidiltähän noi niksit otin treeniin. Joo tommoset kenttäreenit on kivaa piristystä :)

  Voit kattoa jos kiinnostaa niin meijän menoa silloin niistä reeneistä:
  http://www.youtube.com/watch?v=z-lM-Wm1Xx4

  Tosin meijän esteet ei yltänyt ihan sinne 120cm korkeuksiin :D Heh!

  VastaaPoista