Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Rannalla!

tiistai 8. maaliskuuta 2016

 Tänään päästiin ekaa kertaa tämän vuoden puolella rannalle ratsastamaan Sabrinan ja Maxin kanssa! Oli niin kivaa ja aurinkokin paistoi. Danttea jännitti aluksi ihan kamalasti tuo aaltoileva valtava lätäkkö, mutta ei se miettinyt kuin muutaman sekunnin niin sitten jo mentiin! Onneksi minulla oli hovikuvaaja mukana (lue: poikaystäväni), niin saatiin kuvia ja videota! Jippii!

 Ainiin, mites sitten ne estekisat meni sunnuntaina? No hyvin sekalaisesti! Tämä neiti se unohti ekaa kerta elämässään satulavyön kotiin ja se oli hyvä huomata vasta siinä vaiheessa kun piti lähteä verryttelyyn. Lainavyön etsintä osottautui hankalaksi sillä minulla on kenttäsatula johon tarvitsin lyhyen vyön. Panssarivyötä en edes yrittänyt metsästää, vaan ihan tavallista kouluvyötä. Mutta eihän sellaista ole kenelläkään mukana estekilpailuissa. Järjestäjäpaikan talli oli ponitalli, joten sielläkään ei ollut kouluvöitä, mutta sitten löytyi 100cm pitkä ponivyö, jonka sain sitten sopimaan satulaani tekemällä lisää reikiä vastinhihnoihin. Täällä ihmiset olivat kyllä hirveän auttavaisia ja yrittivät puhua englantia vaikkeivat sitä hyvin osanneetkaan. Yksi tyttö tuli tarjoamaan satulaansakkin jos vyötä ei olisi löytynyt!

Tähän säätöön meni niin kauan aikaa että en taaskaan kerennyt verryttelemään kunnolla. Kerkesin kyllä ravata ja laukata rauhassa että hevonen oli lämmin mutta hypyt jäi muutamaan kertaan, *huokaus*. Kaiken tämän stressin ja kaaoksen lisäksi koko päivän satoi märkää räntää vaakatasossa maustettuna kovalla tuulella. 105cm rata meni kuitenkin yllättävän hyvin, Dantte kuunteli kivasti vaikka oli innoissaan. Sarjalla se kiirehti liikaa B-osalle ottaen A-osan takajaloilla alas. Muuten hyppäsi puhtaan radan. Tästä radasta ei ole videota sillä hypättiin Sabrinan kanssa melkein peräkanaa.

 110cm luokkaan kerkesin sitten valmistautumaan paremmin ja itse suoritus meni superisti! Dantte kuunteli mua tosi hyvin ja rytmi säilyi ehjänä. Sarjalle meinasi lähteä rynnimään mutta sitten kun otin pidätteen niin se jäikin odottamaan! Pari pukkiakin lensi loppua kohden mutta ne eivät rikkoneet rytmiä eikä Dantte jännittynyt kättä vasten niinkuin sen yleensä tekee kun se pukittelee. Niinpä tuloksena puhdas rata josta saatiin aivan valtavan hieno ruusuke! Se on jopa hienompi kun mun SM-hopea ruusuke... Kyllä täällä Ruotsissa panostetaan vähän eri tavalla näihin ruusukkeisiin :'D


 Ensiviikonloppuna on koulukisat, saas nähdä miten siellä menee! Anna tulee torstaina kotiin ja mennään heti treenaamaan maastoesteitä Revingeen. Seuraavalla viikolla mennään treenaamaan Tågarpin radalle missä meillä onkin sitten pääsiäisenä kauden ensimmäiset kenttäkilpailut :) Vi ses!

10 kommenttia:

 1. Hyvält näyttää ja ihana ranta missä ratsastella :) Tiiätkö jotain hyvää majotuspaikkaa ihmisille sielt Gärdsin kisapaikan läheltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi ranta on kyllä tosi upea paikka! Hmm, en kyllä osaa sanoa, moni järjestää Flyingestä majoituksia, ja ajelee sieltä sitten kilpailuihin :)

   Poista
 2. Kuinka korkee dantte on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danten pitäisi olla 170cm mutta itse epäilen että se olisi enemmänkin jotain 168cm + se on yhtä kapea kuin poni, ellei kapeampi!

   Poista
  2. Esimerkiksi tämä Max, joka on näissä kuvissa Danten kanssa on ylikorkea poni.. Ja sekin on leveämpi rungoltaan kuin Dantte! Se on kuitenkin matlempi kuin Dantte, nämä kuvat vain hämäävät kun Dantte on syvemmällä vedessä ja Sabrina on alle 160cm pitkä.

   Poista
 3. Ihanku juhannuskelit siellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :D ilma ei vaan oo vielä niin lämmin!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Onnea puhtaasta radasta, vihdoin saitte puhtaan radan ja kaikki meni radalla putkeen! :) Innostuksesi on tarttuvaa, sillä odotan yhtä innoissani täällä ruudun toisella puolella teidän kisoja! :)

  VastaaPoista