Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Sponsored by Keravan Horse & Rider

perjantai 8. marraskuuta 2013


Jihuu! Ilouutisia :) 

Syksyn aikana ollaan suunniteltu yhteistyötä Keravan Horse & Riderin kanssa, ja nyt kävin kirjoittamassa sopimuspaperit! Eli nyt se on varmaa ja voin julkistaa siitä tänne blogin puolelle että ensi kaudella meitä tukee Horse & Rider.

Keravan Horse & Rider on siis ratsastuksen erikoistarvikeliike, joka toimii siis Keravalla, niinkuin nimestä käy ilmi. Heillä on myynnissä lukuisia laadukkaita merkkejä ja tuotteita mm. Animo, Kingsland, Equiline, Dyon, Veredus.... ja lukemattomia muita tuotteita. Käykää ihmeessä tutustumassa nettisivuilla lisää! 

Liike tukee yhteensä neljää eri ratsastajaa, joten meillä on oma tiimi nimeltä HORSERIDER TEAM.

Minun lisäkseni tiimiin kuuluu:
- Terhi Lehtimäki / Terhi treenaa
- Noora Peltola / Kootussa ravissa
- Nora Aaltonen

Saatiin kaikki jo koti- ja valmennuskäyttöön tällaiset hienot huovat. Ensi kaudeksi saadaan sitten hienot edustusvarusteet ja -vaatteet, tuskin maltan odottaa!

Ihanaa saada vihdoin joku sponsori joka tukee vähän tätä harrastusta kun se on tunnetusti niin hirmu halpaa. Ja se, että joku haluaa sponsoroida ja tukea minua saa minut todella iloiseksi. Sillä mulla on ollut hukassa hetken aikaa usko itseeni näiden monien epäonnistumisien jälkeen.

Nyt kun minulla on tällainen tiimi tukemassa ja tiedän että kun minuun ja Loreen uskotaan, on motivaatiota taas tuhat kertaa enemmän!

Meidän tiimiin voin tutustua paremmin TÄÄLLÄ.

Lore on palaillut nyt lepokaudelta ja aletaan treenaamaan kunnolla myös esteiden merkeissä. Maastokelit on aikalailla ohi sillä ainakin täällä päin vettä tulee kaatamalla päivittäin. Katsellaan sitten uudestaan kun on lumet tullut maahan. Toki jos sattuu hienoja päiviä väliin ja kerkeän valosan aikaan niin säntään kyllä heti maastoilemaan, sillä tiedän että edessä on pitkä talvi maneesin seinien sisällä.

Nyt siis aletaan treenaamaan kunnolla! Kerrankin, kerrankin mulla on päässä selkeä visio mitä haluan parantaa, miten sitä parannan. Niin koulussa kuin esteillä. Nyt vaan toivotaan että Lore pysyy terveenä ja että saataisiin ehjä treenitalvi jotta oltaisiin ensi kaudella entistä parempia!!

Palailen seuraavan kerran enemmän kuulumisien kanssa, tämän postauksen idea oli nyt vain kertoa tästä uudesta sponsorista! :)

22 kommenttia:

 1. Jee, paljon onnea sponsorin saamisen johdosta:)!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, onnea uudelle yhteistyölle! =)

  VastaaPoista
 3. Jeiii meil on hyvä tiimi! :)
  PS. Noora Peltola ja Nora Aaltonen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha arvasin että kirjotan väärin xD kiitos korjauksesta! :D

   Poista
 4. Mahtavaa! Tällaisia sponsorointeja ei ole koskaan liian vähän tässä urheilulajissa! Tsemppiä talvikauden treeneihin! :)

  VastaaPoista
 5. PS. Se on Noora Peltola, ei Noroa... ;)) oikeinkirjoitus on haastavaaa!! :D

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Paljon onnea! Kaikki tuki matkalla menestykseen on tarpeen!

  VastaaPoista
 7. Superia! Tsemppiä treeneihin! :)

  VastaaPoista
 8. Miksi et hakenut maajoukkueeseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain kyllä, liitolla oli käynyt vaan muutamien hakemuksien kohdalla sekaannusta ja olivat unohtuneet kutsuttujen listalta pois :)

   Poista
 9. Onnea uudesta sponssista! Ens vuonna sit kaikki kisat voittaen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No toivonmukaan, nyt toivotaan vaan ehjää treenitalvea!

   Poista
 10. Hei minkä mallinen sun Charles Owenin kypärä on? :) Mistä ostit ja paljon suunnilleen maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on toi Ayr8 nahkasella pinnalla :) se makso sillon jonkun vajaa 400e, kun tilasin sen tehtaalta kun halusin pinkin keskiosan.

   Poista