Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Hevoset Stadikalla

maanantai 16. syyskuuta 2013


Mulla oli ajatus tehdä teille tarkka postaus erikseen tosta Hevoset Stadikalla viikonlopusta, mutta en vaan millään oo kerenny. Huomenna on lähtö Ruotsiin ja miljoona asiaa vielä tekemättä, en taida nukkua koko ensi yönä..

Emmi (Viksua elämää) oli kuitenkin lauantaina mukana auttamassa ja kuvaamassa, hänen kanssaan tehtiin jonkinnäköinen videopostaus, joten voitte katsoa sen Emmin blogista!

Lyhykäisyydessää Stadikalla oli ihan huippua. Lore sai harjoitusta ison yleisön ja hälinän keskellä ja eipä näyttänyt olevan moksistaan. Päinvastoin, taisi jopa nauttia ;) Oli kiva päästä hanattamaan täysiä pitkin stadionin nurmea yleisön raikuessa. Lauantaina tunnelma oli ihan huikea, minä ja Lore ihan häkellyttiin siitä huudon ja kannustuksen määrästä. Lore ei olisi millään halunnut hidastaa ja lähteä pois areenalta, niin innoissaan se oli!

Ainoa harmi oli se, että esteet olivat ihan onnettomia. Olisi ollut kiva saada sinne kunnon kokosia oikeita maastoesteitä eikä mitään tommosia miniesteitä.. Mutta kun kyseessä oli pikainen väliaikaisohjelma ei järjestäjillä ollut aikaa eikä resursseja ruveta siirtämään sinne trukilla painavia vaativan maastoesteitä. Mutta toivottavasti yleisö ymmärsi sen että todellisuudessa ne maastoesteet ovat vähän toista luokkaa :D heh.

Stadikkaviikonloppu taisi tehdä Lorelle tosi hyvää, koska tänään se oli ihan mielettömän hyvällä tuulella! Niin mukava ja pehmeä ratsastaa, hirmu positiivinen asenne työntekoon. Meillä oli viimeistelytreenit Marjon kanssa ja hypättiin vähäsen mutta tarpeelliset hypyt ennen reissuun lähtöä. Lore puhku intoa ja energiiaa mutta keskittyi silti ihan superisti ja teki hienoja hyppyjä! Lopuksi tultiin vielä innaritehtävää missä pysty oli jotain reilu 130cm, joten tehtävä oli jo tosi haastava Lorelle. Lopuksi se teki hyvät terävät hypyt joten lopetettiin siihen. Tomi otti mun puhelimella pari videota niin näätte vähän :)Huomenna mulla on vielä aamusta Airan istuntavalkka ja sitten iltapäivästä lähdetäänkin ajamaan kohti Kirkkonummea Peuramaalle josta hypätään Mimmin rekan kyytiin ja siitä sitten Turkuun -> Ruotsiin.

Stressin määrä on ihan valtava, miljoona asiaa mitä pitää muistaa.. Tänään mulle iski jopa hetkeksi niin kova ahdistus, että teki mieli jo perua koko reissu! Viimeset viikot on ollut ihan törkeän kiireisiä ja tuntuu etten ole mitään kerennyt tekemään, en ole kerennyt edes suomenlippuja ompelemaan vaatteisiin ja huopiin.. Noh, täytyy yrittää tehdä ne matkalla.

Kiitos kaikille niille ihanille, jotka onnittelivat siihen mun PM postaukseen. En viitsi ihan kaikille erikseen kirjottaa Kiitos - vastausta, joten kiitän nyt tässä :) 

Eiköhän kaikki järjesty ja toivonmukaan reissusta tulee ikimuistoinen! Yritän ikuistaa reissusta kuvia niin paljon kuin itse saan ja toivottavasti saan aina videokameran työnnettyä jonkun käteen aina mun suoritusten ajaksi. Ei muuta kuin adios ja pitäkää hirveesti peukkuja! :)
(c) http://sofiaforsblom.blogspot.fi
JOU!

13 kommenttia:

 1. Tsemppiä Roosa ihan ihan ihan hirveesti PM:iin! Nauttikaa Loren kanssa reissusta !! <3

  VastaaPoista
 2. Voi, kun olitte upeen näkösiä siellä! :) Oon lukenut sun blogia pitkään, niin kun huomasin, että sinä ja Lore laukkasitte sieltä, niin tuli ihan kylmät väreet. Sun heppas on niin hiiiiieno ja oot tosi taitava ratsastaja! + ihana blogi! <3

  Otettiin muuten kaverini kanssa vähän kuvia, niin haluaisitko niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Roosa varmaan mielellään ottaa kuvia vastaan vai mitä Roosa? :)

   Poista
  2. Herranjestas mulla jääny ihan ohi tää kommentti! Joo tottakai kiinnostaa :) Lähetä vaikka osotteeseen roosa.lappalainen@live.com

   Poista
 3. Hienosti menitte siellä vaikka esteet olikin ihan pikkusia, Lore oli innoissaan :D tsemppiä PM:eihin, ei kaikki sinne pääse ;)

  VastaaPoista
 4. Muistan kun aloin seuraamaan sua heti alusta alkaen, kun aloit tekemään youtubeen videoita kun omistit Jeren. Nyt oot näin pitkällä, että pääset laukkaileen stadikan nurmelle. Valtavasti tsemppiä ja onnea PM:iin!

  VastaaPoista
 5. Onnea PM:iin! oot paikkas ansainnu ja kauheasti tsemppiä! ps. onsun poitsut komeita! :>

  VastaaPoista
 6. onks noussu vähä hattuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutaa kateellinen ;) Aivan mahtavaa Roosa! Katsoin Emmin tekemän videon ja veditte kyllä hyvin!:)

   Poista
 7. Hienosti menitte hei ja onnee tosi paljon :)!

  VastaaPoista
 8. Mua jännittää aivan hirveästi teidän PM kilpailut, onnea, kävi miten kävi!! :)

  VastaaPoista
 9. Onnea ja tuuria matkaan mukaan PM-kisoihin. Mä oon tällä Ypäjällä peukut pystyssä. Lorelle paljon haleja. Terveisin Sennin äiti :)

  VastaaPoista