Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Mietiskelyjä

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Heipparallaa, tulin tänne vielä kirjoittelemaan lyhyesti ennen viikonloppua.
Ensinnäkin kiitos paljon ihanista kommenteista! Ne tsemppaa ihan sikana muutenkin olen saanut paljon kannustusta ja positiivisia viestejä ihmisiltä koskien SM-kisoja. Ihanaa huomata että ihmiset on hengessä mukana ja aidosti kannustaa :)

Meillä oli keskiviikkona vikat estetreenit Marjon kanssa. Ne meni tosi hyvin, tehtiin paljon tehtäviä jotta saatiin Lore kuuliaiseksi ja takaosan päälle. Verkattiin mm. puomien kanssa pystyllä ja jouduin aina heti pystyn jälkeen ottamaan seis. Hevonen parani ratsastettavuudeltaan ja hypyiltyään huomattavasti tämän harjoituksen myötä!!

Me molemmat ollaan oltu viimeaikoina vähän liikaa maastovaihteella.... :D Lore on ollut pitkä ja varomaton, ja minä oon vaan humputtanu menemään esteratoja perse irti penkistä ja pitkällä hevosella. Onneksi saatiin korjattua tätä melko paljon tällä valmennuskerralla. Marjo pisti meijät takasin ruotuun! ;D

Torstaina piti olla vika koulureeni, mutta kuinka sitten taas kävikään...
Lore oli polkassut oej kengän irti laitumella. Voi että mua kiukutti!!! Niin paljon!!!!
Se oli juuri ympärikengitetty maanantaina... Lore on niin herkkä kavioistaan, ettei sitä voi liikuttaa jos siltä puuttuu kenkä. Niimpä jäi sitten viimeistelytreenit tekemättä, hienoa!!

Sain kengittäjän onneksi tulemaan tänään illasta, niin sen jälkeen kerkee vähän ratsastaa, mut ei nyt tietenkään enään mitään kunnon treeniä voi tehdä kun on rankka vklp tulossa :( Kyllä harmittaa..

Näiden miljoonien vastoinkäymisten jälkeen mulla ei ole suurempia odotuksia näistä kisoista... Harmittaa että jos asiat olisivat menneet paremmin ja olisimme päässeet treenaamaan ja kisaamaan suunnitelmien mukaan mahdollisuudet olisivat täysin erillaiset.
Mutta ei sille voi mitään, sellaista se elämä on :) Lähden nyt kisoihin sillä fiiliksellä että yritän ratsastaa mahd. hyvin ja tehdä parhaani Loren kanssa. Toivottavasti Lorekin olisi yritteliäällä tuulella ;) Katsotaan kuinka pitkälle se riittää :)


Koulustartti meill on 12 aikoihin ja sen jälkeen heti esteet. Maastokoe on joskus 13 aikoihin sunnuntaina. Ihan mukaviin aikoihin siis, ei tarvitse herätä aamuyöstä kisoihin ;D Toivotaan ettei sunnuntaina sataisi! Huh, eikai tässä muuta.....

PITÄKÄÄ PEUKKUJA!

Junnu SM 2011 (c) Meri Kuha

10 kommenttia:

 1. Hyvin se menee, älä ota liikaa paineita ja tosiaan riittää että teette parhaanne ja yritätte täysillä! ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvin menee, tsemppaa Roosa ! :) Kyllä se menee hyvin , olette ihan sairaan hyviä Loren kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja tiiän et kyllä se menee hyvin!! ;)))

  VastaaPoista
 4. todellakin pidetään peukkuja ja ollaan hengessä mukana :)
  sulla on todellakin maailman paras blogi!olet vaan niin aito ihminen ja mahtava persoona!ja tietty lorekin on ykkönen :) täydennätte niin hyvin toisianne,olette loistava pari!ja tiedätkö,.olet mun idoli!!
  hurjasti tsemppiä ja lorelle terkkuja ja rapsutuksia!!

  VastaaPoista
 5. Olet haastettu! Käy katsomassa ohjeita: http://theresa-segercrantz.blogspot.fi/2012/06/haasteita.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wääh, mä oon niin huono vastaamaan näihin haasteisiin, mut yritän jossain vaiheessa tehä! :D

   Poista
 6. milloin taas kirjoittelet?..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori oli taas "pieni" tauko, nyt kirjotin uuden postauksen :)

   Poista