Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

SM:it täältä tullaan!

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Noniin. Nyt on kuva- ja videopainotteinen postaus. Oltiin 2 kertaa treenaamassa Keravalla Simon valmennuksessa. Treenattiin helpon-2* esteitä ja tehtäviä. Täytyy kyllä sanoa että Lore on ihan uskomaton. Kaiken se teki suurella innolla ja keskittymisellä paitsi.... 

APUVAAA - sanoo Löre!

 ... Hauta.Voi jumaleissön. Ihanko tosi? Lore on hypännyt ja nähnyt miljoona hautaa (okei ei ehkä niin montaa), mutta keravan coff-inin hauta nyt oli jostain syystä aivan liian järkyttävä. Siellä selkeesti saatto piileskellä jonkin sortin vihreä mies, tai sitten sapelihammastiikeri tai jopa krokotiili! Lore teki pari kertaa 180 käännökset ja yritti lähteä totaali-livohkaan. Apinanraivolla sitten sain kuin sainkin sen siitä yli ja hypättiin sitä niin kauan että hevonen ylitti haudan rennosti sitä jännittämttä.

 

Seuraavalla kerralla kun tultiin treeneihin, SAMA JUTTU! Vaikka edellisellä kerralla hauta oltiin käyty jo "läpi", niin herra veti taas täyskäännökset. Siinä vaiheessa meikäläinen pikkase suutahti kun ukko yritti kusta mua linssiin. Ei tarvinnu toista kertaa ärähtää ku meni perille ettei kannata... Sitte ei enää hauta ollukkaa niin jännä ;D Lopuksi tultiinkin koko coff-in pariin kertaan ja hyvin mäni! Täytyy kyllä varautua että kisoissa sitten jos kyseinen este tulee niin täytyy tulla semmosella varmistuksella ettei oo mitään mahdollisuuksia vetää täyskäännöksiä! :D

 

Kaikki muut tehtävät Lore teki tosi hyvin ja oon niin ylpeä! Muutama ihminen sanokin mulle jotka oli näkemässä että ei uskoisi hevosesta ettei se olisi ennen minulle tuloa kenttää mennyt tai ton tason maastoesteitä. Siellä se humputti menemään ku mikäki kokenu kenttäkonkari! Hieno mies<3 

 

Kiitos Emmille ja Elisalle kun olitte kuvaamassa! Nää kaikki muut on Emmi Eskelisen ottamia paitsi toi vika alashyppy veteen, sen on ottanut Elisa Lukin :) Kiitos!Söpööö<3

verryttelylaukkaa, näyttääpä lore tylsistyneeltä!


hurjanhurja hauta..!!!


vedelle päin menossa..

Jihuuu vettä!!

^^ Tää alashyppy oli ihan järkyttävä!! Oon niin ylpee meistä että selvittiin tosta hengissä ja vielä useampaan kertaan! Ikinä meistä kumpikaan ei oo menny tollasta. Kyseessä siis 2* alashyppy veteen. Tosta sai kyllä sellaset adrenaliiniryöpyt että oksat pois.. Kädet täris pitkää ton jälkeen ;D Tässä videokooste treeneistä:Sitten kerron lyhyesti Järvenpään kisoista.
Kisat järjestettiin sisällä runsaan sateen vuoksi, mikä oli ihan hyvä ratkaisu. Mutta kyllä huomas ettei oo tullu mentyä maneesissa, yksinkertaisesti tila meinasi loppua kesken ja tuntui että seinät kaatuu päälle!

No miten meillä sitten meni? ... aika kehnosti. Molemmissa luokissa tuli 2 puomia alas. Molemmilla radoilla oli 1 mun moka ja 1 hevosen moka. Loresta on tullu vähä varomaton rataesteillä.. Ei sitä jaksa oikee enää noi puomiesteet kiinnostaa :D Maastoesteet on paaaaljon kivempia! Onhan se aika turhauttavaa kun tyyppi ottaa melkeen jokatoiseen esteeseen osumaa. Olis toki kiva saada se kunnioittamaan vähän noita rataesteitä enemmän, saa nähdä kuinka monta puomia tulee SM:ien estekokeessa mukaan. Mutta pitää vaan treenata lisää niin kyllä se siitä! On se vaan maailman hienoin heppa silti!

Tässä meijän 110cm rata:


Nyt on sitten ilmottauduttu Keravan kisoihin ja Nuorten Suomenmestaruuksiin. Valmistautuminen ja alkukausi ei oo todellakaan menny suunnitelmien mukaan, vastoinkäymisiä on ollut ihan liikaa. Mutta me mennäänkin Loren kanssa ylittämään itsemme ja tekemään parhaamme! :) Se on kuitenkin meidän eka Vaativa, joten tavoitteiden pitää olla realistiset. Ja mun tavoite on päästä Vaativan maastosta maaliin hengissä ja hyväksytyllä tuloksella!

Voi olla että postailen vielä jotain ennen SM:ejä, mutta viimeistään seuraavan kerran kirjoitan sitten niistä! Ja ainiin, en jostain syystä pysty vastaamaan kommentteihin, joten pahoittelut siitä! Kommentoikaa kuitenkin vaan, saan ongelman varmasti korjattua!! :)

12 kommenttia:

 1. Moi Roosa!
  Haluan vaan kertoa, että vaikutat ihmisenä ja ratsastajana aivan älyttömän mukavalta ja osaavalta persoonalta! Ihailen tapaasi käsitellä hevosia ja pitkäpinnaisuuttasi ratsastuksen suhteen. Olet vaan niin pirun taitava! Lore ja sinä sovitte yhteen kun paita ja peppu, ei se siitä mihinkään muutu :) Tsemppiä kovasti kisoihin ja kauden koitoksiin, minä pidän ainakin peukut pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Iida!
   Kiitos ihan hirveästi ihanasta viestistä! Sait mulle hymyn korviin! Ihanaa, toivon myös sulle hyvää jatkoa! :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköstä menoo teillä! Ootte mahtava pari, onnee kisoihin. :)

  VastaaPoista
 3. Oh my kylläpä näyttää hurjilta osa nuista maastoesteistä, varsinkin tuo alastulo siinä on jo kokoa!! Tsemppiä SM-kisoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo noi vaativan esteet rupee olee jo esteitä! :D hihi. Kiitos paljon!

   Poista
 4. vitsit, että onkin taas ihanan näköistä menoa! Tsemppiä SM-kisoihin! :'')

  VastaaPoista
 5. Ei voi muuta sanoa kun että teidän menoa on aina niin mukava ja ilo katsella! Toivotan paaaljon tsemppiä SM;iin!! ::)

  VastaaPoista
 6. Voi että noi maastoesteet on ISOJA. Maastoesteet on oikeesti paras juttu ikinä,mutta ite pysyttelen ihan noissa minimaalisissa maastareissa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo noi vaativan esteet rupee olee jo aika mukavan kokoisia! Ei enää pikkutukkeja :D hehe!

   Poista