Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Ehon ja Keravan videot

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Noh, tässä ne tulee! Varoitus, ei mitään kaunista katsottavaa! Mutta ajattelin silti uskaltaa ladata ne tänne, koska ei aina voi mennä hyvin.... :D

HUOM! Lue aikasempi päivitys ennen näitä videoita :D
ja sanavahvistus on poistettu kommenteista, joten nyt on kivempi kommentoida!

Hirveetä katottavaa x.x Hävettääääääääää

9 kommenttia:

 1. Pyh, ei sulla mitään hävettävää ole! ekassa videossa oli todella kivannäköistä menoa ja tokassa ja kolmannessa vain pienet mokat, viimeisessä kyllä näytti hevonen innostuvan. ;D Mutta siis, kivannäköistä menoa muuten, tykkään! Meilläkin tulee välillä niin kauheita ratoja että, mutta niitäkin on tullut julkaistua blogiin...:D Ps. poista tuo sanavahvistus, niin on kivempi kommentoida ;)

  VastaaPoista
 2. Heh no kiitos :D ... Joo eiköhän kaikille niitä virheitä aina välillä tuu :) Sehän kuuluu elämään.
  Poistin sanavahvistuksen :) En ees tienny siitä! :D

  VastaaPoista
 3. Ei ole helppoa ratsastaa isoa, vahvaa, kuumaa ja nopeaa hevosta ahtaassa maneesissa, tiedän kokemuksesta! Hyvin ratsastit! Ehon 110cm oli muuten aika paljon isompi kuin Keravan 110cm...
  Terv. Linda

  VastaaPoista
 4. Eihän tuossa mitään hävettävää oo. Hyvin meni kaikki radat, mitä lore nyt vähän innostu Ehon 110 cm (:: tsemppii teille tulevalle kaudelle!

  VastaaPoista
 5. Miten saa ton sanavahvistuksen pois kommentoinnista? :D

  VastaaPoista
 6. En voinut olla huomaamatta, että raippakäsi taisi olla aika herkässä? Et ole ainakaan ennen käyttänyt sitä apuna esteillä? Ehkä ei kannata aloittaakkaan. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista :) Sanavahvistuksen saa pois päältä ku menee oman blogin hallintaan -> asetuksiin -> kommentit kohtaan :)

  Ja joo, raippakäsi oli herkässä, sitä tapahtuu sillon kun en ole varma siitä mitä teen ja en tiedä onko hevonen 100% kuulolla ja mukana. Huono tapa, ja niinkuin tässä olen blogiin toitottanut, ratsastin mielestäni todella huonosti nämä radat. Raippaa en juuri koskaan käytä ja silloinkin kun käytän hevonen tuntuu selkään epävarmalta, joten parempi mielestäni käyttää raippaa kun ottaa kielto : )

  VastaaPoista
 8. Pyh, hienosti Roosa menit! Kaikille käy noita että askel häviää :D
  Katoin samaa et näytti aika paljon isommilta noi Ehon radat!

  VastaaPoista
 9. no huh, ei oo mitää hävettävää:) hyvin meni siihen nähen mitä odotin sun puheista! ei ollenkaan hirveen näköstä. ei aina kaikki onnistu, ja jos joskus paikat ei vaan löydy nii ne ei löydy. hyvin ratsastat ja lore on hieno! :)

  VastaaPoista