Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Lohjan kisat 25.4

torstai 28. huhtikuuta 2011

Heippa! Meni taas tää kisapäivitys vähän myöhäseks. Kisathan oli siis maanantaina. No mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Maanantai oli tosi kuuma ja lämmin päivä. Koomista oli, että auringossa oli varmaan 24 lämmintä, mutta kentän nurkalla oli vielä lumikasa :D Kisat olivat siis ulkokentällä! Ei oltu päästy treenaamaan ulkona ennen kisoja, joten vähän jännitti että miten heppa suhtautuu. Mutta ei se sitten suhtautunut mitenkään! Oli kyllä innoissaan mutta pysyi asiallisesti hanskassa ja hyppäsi hyvin :)

Menin siis 90cm ja 100cm luokat. Tämmönen mukava "paluu" kisaradoille, että radat olisivat helppoja ja kivaa :) Radat olivatkin ihan mukavat. Esteet sopivan korkuisia. Mutta toisen vaiheen radat oli kyllä aika pyllystä.. Ei ollut oikeen mahdollisuuksia kääntää ja oikoa, oli vaan pitkiä pätkiä mitä baanata ja sen jälkeen usein oli tiukka käännös esteelle. Joten hirveen lujaa ei edes voinut mennä. 90cm verkassa lore oli aluks tosi vahva mutta siinä rupesin sitten tuuppaamaan ja istuin ihan harjotusraviin alas niin sain hepan nousemaan ja kevenemään. Hypyt meni tosi kivasti ja eikun odottamaan vuoroa!

Lore oli ihan kipinässä radalla. Pientä steppiä ja väistöä ja kääntymistä, mutta musta se on vaan mukavaa että toinen on niin innoissaan :) Rata meni tosi mukavasti ja toisessa vaiheessa uskalsin lähteä ratsastamaan aikaa joka menikin aika nappiin ja sijoituttiin seitsemänsiksi 44 lähtijän joukosta!! :) Joka on musta tosi hyvin näinkin isolla hevosella joka ei ehkä kiihdy ja käänny niin nopeasti kuin pienemmät pelit! Olen ylpeä <3

Siinä välissä sitten tarjosin juotavaa kovasti hikiselle ratsulleni mutta ei vesi kelvannut. Taisi tietää että on vielä toinen suoritus edessä :) Siinä välissä sitten kävin palkintojenjaossa ja kävelemässä 100cm radan. Kisat tosiaan oli aikaistunut niin paljon aikataulusta että kun tultiin paikalle niin 90cm oli jo alkanut enkä päässyt kävelemään rataa... Noh radankävelyssä ei ollut mitään ihmeellistä, kunhan kävelin varmuudeksi. Olinhan jo kuitenkin ratsastanut saman radan 90cm korkeudella. Rata oli siis sama molemmissa luokissa. Olin jo 11 seuraavassa luokassa joten katsoin pari rataa alusta ja hyppäsin sitten hepan selkään kävelemään. Muutamaa ratsukkoa ennen verryttelin pari kierrosta ravia ja laukkaa ja pari hyppyä. Ilma oli kuitenkin niin lämmin että heppa oli pysynyt "lämpimänä" enkä viitsinyt sitä väsyttää.

100cm suoritukset menivät kuitenkin hitaammin kuin 90cm ja jouduin odottamaan vähän turhan pitkään. Lore pääsi pitkäksi ja vahvaksi enkä saanut sitä enään radalla valmistautuessa hyväksi, niimpä ensimmäinen este tuli etujaloilla alas. Puomi taisi kuitenkin kolahtaa sääriin sen verran lujaa että herra nosti terävästi ja tarkasti kinttunsa loppuradan ajan :) Olin tyytyväinen hevoseen ja rataan pudotuksesta huolimatta! Melkeempä pistän omaan piikkiin sen pudotuksen. Itse ajoitin aikataulun ja verkan väärin ja en sitten vaan saanut heppaa hereille ja se kostautui.

Radan jälkeen sitten verkkailin hyvin pollen ja pesin harjalla ja vedellä ja juotin elektrolyyttivettä. Ja hyvin uppos! Joi melkeen koko 10l :) Sitten heppa koppiin ja kotia kohti!

Joo, mutta ekoista kisoista heti ruusuke kotiin vietäväksi! Olen niin ylpeä :) 7kk kisatauon jälkeen, ja hevonen käyttäytyi asiallisesti ja niinkuin kisataukoa ei olisi ollutkaan! Hieno mies <3

Mutta tässä on radat. Nyt videoiden pitäisi näkyä vaikka linkitin facebookista, koska laitoin fb:n asetuksista että videot näkyvät kaikille :) Kommentoikaa jos ei näy!

Ainiin ja täällä on pari kuvaa JX:ltä!
90cm & 100cm

90cm


100cm

2 kommenttia:

  1. hahhah ihanat äänitehosteet tossa ekassa videossa ainakin! :D mutta menitte oikeen mukavan näkösesti ja onnea sijotuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Miäkin olin ihan pettynyt kun Selostaja Team ei ollut enää toisessa videossa läsnä. :) Nättejä ratoja!

    VastaaPoista