Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Ekoihin kisoihin ilmottauduttu!

torstai 21. huhtikuuta 2011

Heipparallaa. Aika on taas juossu kovaa vauhtia ja en ole taaskaan 2 viikkoon päivittänyt. Joku kommentoikin aika ilkeeseen sävyyn että "Miks et lopeta kokonaa tätä blogii ku et voi postaillakkaa??!! ". Jos jotakuta tympii se etten päivitä joka päivä tätä blogia niin ei tarvitse sitten lukeakkaan tai seurata :) Hevosblogeja on pilvinpimein! En nää kuitenkaan syytä "lopettaa" blogia. Musta on aina kiva päivitellä aina kun kerkeää ja on innostusta. En aijo ottaa tästä hommasta paineita, stressiä tai syyllisyyden tunnetta jos en kerkeä kirjoittamaan. Kirjoitan kun huvittaa ja jos se ei sinua miellytä niin älä hyvä ihminen lue tai seuraa :) Se tuskin sinua haittaa jos täällä on yksi blogi joka ei päivitä niin usein?

Ihanaa, kaikki lumet on sulanut melkeen pois!! Kenttä on kuivunut ja aurinkoisia päiviä on yhä enemmän ja enemmän. Tarhat ovat vain ihan kamalassa kunnossa, kun ovat peltotarhoja = törkeen mutasia ja upottavia tällä hetkellä.. Mutta ei sille mitään voi muuta kun odottaa että kuivuu. Tästä syystä lorelle on sitten tullut riviä kaikkiin jalkoihin.. prkl. Niitä nyt sitten olen hoidellut tässä 3pv ja vähän parempaan suuntaan on menty. Mutta se on aina paha laittaa mutaseen tarhaan, mutta en todellakaan rupee seisottaa tota hevosta sisälläkään. Pää ei kestä, maha ei kestä eikä jalat kestä. Mielummin otan sitten jonkun rivin joka paranee kun maat kuivuu.

Lore rokotettiin vahvistuksilla myös alkuviikosta joten ollaan vaan kävelty rauhassa pari päivää ettei vaan tule mitään jälkitauteja. Helpotukseksi lore ei tullut niin kipeeks tästä rokotuskerrasta kuin viimeks.

Sitä edeltävällä viikolla meillä oli koulutunti ja estetunti. Koulutunnilla jouduttiin kunnolla töihin, varsinkin lore. Pitkästä aikaan tehtiin kunnon kokoamis-harjoituksia, ja niistähän herra ei meinannu tykätä ollenkaan! Peräpää lens laidasta laitaan, sisään ulos vasen oikee. Mut ei alle... Siinä hetken vastustellessa kuitenkin antoi periksi ja saatiin ulos ihan mahtavaa rentoa ja lennokasta ravia! Tämä kun saataisiin pidettyä koko kisakauden! Olen myös oppinut taas istumaan harjoitusravissa paremmin. Toki työtä on vielä paljon ja hiomista, mutta nyt pystyn olemaan siellä ja keskittymään muuhunkin kuin istumiseen. Mutta tästä on hyvä jatkaa!

Estetunti meni sitten ihan kivasti.. Lorella oli vaan ihan törkeesti virtaa ja intoa, että hiki pukkas läpi vaahtona ja pari kertaa jouduin päin seinään pysäyttää ku jarrut ei vaan toiminu. Ja tää on aika harvinaista Lorelta :D Mutta loppua kohden 2 vikalla radalla Lortto oli TOSI hyvä ja kuuliainen!! Jes :) Päätin sitten ilmottautua Lohjan ratsastajien estekisoihin 25.4. Eli maanantaina. Mennään siellä 90cm ja 100cm. 110cm himottas kuskia aivan pirusti mutta ei viitsi kun ei olla oikeen vakituisesti päästy nyt hyppäämään ja jos herra vie mua samanlailla kun treeneissä niin se ei ois enään kauheen turvallistakaan ... :)

Mutta tähän loppuun laitan koostevideon tosta meijän estetunnista :) Hope you like it!


Hmph lisäsin vielä tommoset facebook-tyyppiset buttonit aina tekstin loppuun 8) Itsekin olen laiska kommentoija joten voit ilmaista mielipiteesi päivityksestä yhdellä klikkauksella! Joko pidit, tai et! :)

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä sitten kisoihin! :) Meitin Lurpan kans on kisakausi koulukentillä kanssa avattu ja poni lähtee joku päivä pomppimaan maastoesteitä! ihanaa kun kevät tulee! Jospa sitä ponin kanssa rohkenis yhdet kenttäkisat tällä kaudella mennä, mihin lainakuski ei pääse.. katsotaan uskallanko :D

  Mutta PAAALJON tsemppiä kauden avaukseen toivottavasti menee hyvin :)

  VastaaPoista
 2. ja mikä kevät.. kesästä piti puhua ei keväästä :D

  VastaaPoista
 3. videot ei näy ): tai näkyy jos on facebookissa sun kaveri, jos ymmärsin oikei .. (=

  VastaaPoista
 4. aijaa! Täytyypä linkittää sitten youtubesta toi estevideo.. Fiilistelyvideo ei oo ku fb:s :( Hyvä kun sanoit!

  Ja kiitos sennille! Nii mäki pääsen vappuna niinisaloon maastoreeneihin! JES! :) Tsemppiä myös teille!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sun päivitystahti on ihan jees! Itse myös heppablogia pitävänä(ja 3 ponin omistajana) ei vaan ole joka päivä aikaa/jaksamusta jotakin blogia päivittää! Ja sitten kertoa vielä tarkasti jokapäiväiset ratsastukset, huhhuh! :D

  Jatka samaan malliin, sulla on ihan tajuttoman hyvä blogi ja ootte superpari! Onnea kisoihin :--)

  VastaaPoista