Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Nyt on sitten kisakausi korkattu

tiistai 30. maaliskuuta 2010Hellureei :) Kerron tässä taas kuluneiden päivien kuulumiset :)

Eli perjantaina mentiin Loren kanssa kavaletteja ja puomeja. Kontrolliharjotusta ja oman estesilmän treenaamista. Pistin myös pelkän muurilaatikot pituushalkaisijalle ja tulin niitä, ei poika sanonut mitään ;) Meni oikein hyvin, ja jäin odottamaan innolla kisoja.

Sunnuntai-aamuna kun heräsin, tuli kaisulta viesti (jonka kyydissä olin menossa kisoihin) että hän sairastui oksennustautiin yöllä. Iski pieni paniikki että mitäs nyt. Onneksi meijän tallilta Olivia poni ja Krista olivat menossa myös samoihin kisoihin, mutta jo ensimmäiseen luokkaan, joten tuli HIEMAN kiire tallille :D Vetäsin kamat päälle ja ajettiin Jassun kanssa tallille ja meillä oli 15min aikaa pakata kamat ja laittaa hevonen. Onneksi kerettiin ihan hyvin, ja sitten kun päästiin matkaan, kuului mun saappaanvarresta *KRÄTS*. Huokasin syvään ja kirosin päässäni, TIETENKIN sen piti hajota just enne kisoja! Siinä sitten ruvettiin teippaamaan Jassun kanssa sitä mun jalkaan. Koko vetoketju hajosi koko matkalta joten teippiä vedettiin koko jalan ympäri. Oli todella koomisen näköistä! Ja voitte arvata kuinka paljon outoja katseita sain kisoissa kun mulla oli hieno "jesarichapsi" jalassa ;D Siinä odottaessa oman luokan alkua jännitys tietenkin rupesi kasaantumaan. Eka luokka oli 80cm, kun kisoissa ei ollut 90cm luokkaa. Luokka meni tosi hyvin ekoiksi kisoiksi, 0-0, ehkä vähän kovaa, Lore vie mua kun märkää rättiä, mutta ei se mitään haitannut ;D Luokassa oli kuitenkin niin vikkeliä poneja ettei ruusuketta tullut. Sitten odottelin 100cm alkua, ja että pääsisin kävelemään. Rata oli suurinpiirtein sama kuin 80cm, eri linjat vain vähän eri järkässä etc. Verkka meni ihan hyvin ja sitten jäin odottamaan ja jännittämään (PALJON!!) vain vuoroani. Lore oli jo hieman väsynyt pitkästä päivästä, joten se vähän kopsutteli puomeihin. Toinen este tippui, ja itse ryssin sarjan lähestymisen, mutta muuten rata meni hyvin ekaksi metriksi. Jäi tosi hyvä fiilis! Klikkaa tästä kuviina ja videoihin. Pakattiin sitten heppa koppiin ja lähettiin kotiin. Matkalla sitten huomasin että takki jäi kisapaikalle ja mopoauton avaimet olivat takin taskussa :D Jeesbox, mutta eikö se yleensä mee niin, että kun KAIKKI muu menee päin peetä, niin radat menee hyvin :D hehheh. Kiltti isä sitten haki ja toi sen mulle että pääsin tallilta pois. Ja kiitos jassulle että oli hoitamassa mukana ja jäätymässä sateessa :)

Maanantaina käytiin sitten kävelemässä ja vähän ravailemassa maastossa. ELL kävi rokottamassa tehosteet, joten mentiin kevyesti ja tänäään oli vapaapäivä :) Jos nyt ujosti voin sanoa, ehkä tullaan eholle 90 & 100 jos kyyti onnistuu :) Mutta ei ole vielä varmaa.p.s. ompa huimasti kävijöitä tullut laskuriin :D rekatkaa toki lukijoiksi ja kommentoikaa kirjoituksia! :D

1 kommentti:

  1. Mitämitämitä, onks sul ollu mauto? Vai kutsuiks muute vaan ihan auton avaimia mopoauton avaimiks :D

    VastaaPoista