Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Eka raapustus :)

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Noniin, päätin sitten kuitenkin aloittaa blogin, onhan se hauska itsellekkin lukea näitä jälkeenpäin ja mukavaa jos joku muukin lukee :)

Lore on nyt ollut minulla kohta 2kk. Hevonen rupeaa jo pikkuhiljaa tuntumaan tutulta, vaikka joka pv hevosesta paljastuu uusia piirteitä ;) Edellinen omistaja kutsui Lorea Coloksi, mutta en oikein omaksunut nimeä jostain syystä, ja pohdittiin kavereiden kanssa lempinimeä pitkään. Päädyin Loreen, vaikka monia ehdotuksia oli, kuten Aatu, Raato, Rado jne. Onneksi hevonen tuntuu hyväksyvän uuden kutsumanimen hyvin. Päivä päivältä enemmän tuntuu että nyt minulla on juuri se oikea hevonen :)

Tänään oltiin ekaa kertaa kunnolla maastoilemassa Marikan ja Lyylin kanssa. Ollaan tätä ennen kävelty vain yhdellä hiekkatiellä kaveriseurassa, mutta tänään ihan ravattiin ja laukattiin. Lore osottautui oikein järkeväksi ja oli kiltisti vaikka lyyli päästeli ilopukkeja meidän edellä :D Kyllä sieltä kerran taisi loiva pukki tulla, mutta ei mitään radikaalia, innokkutta vain, joka loi naurua ilmaan. Tämä on siis hyvä merkki että poika voisi olla potentiaalinen kenttähevosen alku ;) Tarkoitus olisi siis kilpailla kenttää, mikäli hevonen tykkää. Jos se ei kuitenkaan ole Loren juttu, kilpaillaan esteitä. Tämänpäiväisestä maastoreissusta jäi oikein hyvä mieli, ensiviikolla taas uudestaan!! :)

Huomenna on kouluvalmennus, saa nähdä miten menee. Ehkä lähden nukkumaan, kello on aika paljon ! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti