Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

PM-maaston kypäräkameravideo

torstai 3. lokakuuta 2013

Nyt sain vihdoin ladattua tämän nettiin :) Mun kotikone on niin kökkö et se ei jaksanut edes pyörittää tätä tiedostoa niin piti mennä koulun koneelle editoimaan tää :D

Enjoy the ride!

 

19 kommenttia:

 1. Huhhuh! Ompa jännän näköistä! Voisi luulla että tuo kenttäratsastus on melko rankkaa hevosellekin, kun on pitkiä laukkapätkiä ja sitten kuitenkn melko suuria esteitä. Itsestäni ei olisi ainakaan tuohon lajiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi rankkaa ja vaatii kovaa kuntoa.. :) hevoselta varsinkin.

   Poista
 2. Hahhah, ihanat nuo Loren korvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä suloset :) oli innoissaan loppuun asti!

   Poista
 3. Olipa mielenkiintoisen näköinen rata, vaihteleva :) Hienosti menitte! Roosa, toivon että teillä on ensi kaudella paremmat tuurit ja saatte nappisuorituksia. Ansaitset sen!

  VastaaPoista
 4. Herran jumala, kyllä pitää olla hyvä kunto sekä ratsastajalla, että hevosella! Nostan hattua!:)

  VastaaPoista
 5. Wau, sulla on kyllä upea heppa ! :) Kyllä kunnosta on plussaa, ja menonne näyttää hyvältä. Kiva oli törmätä Emmin blogista tälläiseen kenttäratsastajan blogiin ! Ehdottomasti jatkan anonyyminä seuraamista.
  -neppis

  VastaaPoista
 6. Vau, hieno suoritus!

  VastaaPoista
 7. Siis miten noin pitkän radan voi edes muistaa ulkoa?! Aivan älytöntä ja haastavaa, voit olla ylpeä että pääsit maaliin, kuten kaikki muutkin tuolla tasolla hyppäävät!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen muistaa kun kävelee vaan moneen kertaan ja sen käy mielikuvaharjotuksissa monesti läpi! Radalta pitää muistaa joka ikinen yksityiskohta ja mutka ;) Kiitos!

   Poista
 8. Moikka! Mikä GoPron kypäräkamera sulla on, jos saapi kysyä?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GoPRO Hero3 White edition :)

   Poista
  2. Oukkidou! Mulla on kanssa GoPro, ja oon siihen kyllä enemmän kuin tyytyväinen :) Kiitos paljon vastauksesta! Niin ja aivan ihana blogi sulla, käyn aina lukemassa kun ehdin! :) Ihanaa talven jatkoa :-)

   Poista