Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Nyyh, heihei kesä!

torstai 11. elokuuta 2011Syksy lähestyy ja koko tää viikko on ollut ainakin uusimaalla todella kolea ja kylmä :( Koulu alkoi mulla tiistaina, ja sinne sai mennä huppari päällä.. Siinäkö se kesäloma nyt oli? Se kiiti kuin pikajuna ohitse. En oikeen ehkä kerennyt hypätä kyytiin ja nauttia siitä. Nyt pitäisi sitten olla akut ladattuna talven kaamosta varten ja opiskelua varten? hmm, musta tuntuu että mun laturi on mennyt rikki. Hieman pelottaa tuleva talvi, ja miten sitä jaksaa opiskella tehokkaasti. Noh, se on sen ajan murheita :)

Lore on kulkenut hyvin. Kisat ovat menneet hyvin esteiden ja maaston osalta. Uskomatonta, että Lore on tehnyt kaikki maastoradat tällä kaudella puhtaasti, ilman estevirheitä! Tietenkin aikavirheitä mutta niitähän tulee usein ja monille. Pari viimestä kisaa hevonen on mennyt sellasella imulla ja innolla maastoradat että olen vain saattanut nauttia kyydistä ja hevosen motivaatiosta! Sileätyöskentely on ruvennut sujumaan paljon paremmin kotona, mutta kisoissa ratsastaja vetää aina perseelleen.


Alavus 7.8 Helppo, 7/24


Oltiin nyt Alavuodella ja Lore oli ihan tosi hieno. Mutta minä menin unohtamaan radan pariin otteeseen ja tein paljon typeriä rikkeitä *lyö päätä pöytään*. Ohjelmana oli A-merkin kouluohjelma. Siinä kun nostetaan vastalaukka ja sen jälkeen vaihdetaan ravin kautta myötälaukkaan, niin kun piti tulla myötälaukka Lore nosti aina vastalaukan... MOLEMMISSA kierroksissa. En siis valmistellut tarpeeksi ja antanut tarpeeksi selkeitä apuja. Mokasin myös alkutervehdyksen kun jäin nypläämän ohjista kun Lore oli aika vahva siinä. Heppa sit tietty lähti poikitaa ja peruuttaa ja ... Huoh. Mulla on nyt tullu hirvee jännitys koulukokeeseen että oon unohtanu jo 2 kisoissa radan ja tehnyt todella typeriä virheitä. Muut kohdat mitkä meillä meni hyvin saatiin kaikista tasasesti 6-7 numeroita. Mutta rikkeistä ja niistä tuli nelosia joten prossat taas laski sinne 55% :(....... Millon mä oikeen onnistun siinä koulukokeessa?

Ryssin myös Hattulan kenttäkisoissa koulukokeen. Siinä ei tullut varsinaisia rikkeitä mutta eksyimme ajomatkalla joten verryttelyaikaa jäi 5min ja eihän siinä ajassa isoa hevosta saada lämpimäksi saatika pohkeen ja ohjan väliin, joten koulurata oli ihan _kamala_. Silti nappasimme sijoituksen puhtaalla este ja maastokokeella. Mutta hoinkin kokoajan että tämä on niin säälisijoitus ettei mitään rajaa, koska koulu meni niin pa*****.24.7 Hattula, tutustumisluokka 7/29Noh, nyt vaan reeniä ja reeniä. Korjataan hirveesti mun istuntaa kokoajan ja haetaan tasaisuutta siirtymisiin sun muihin. Kotona hevonen menee melkein jo kuin kone, mutta niinhän se menee että hevonen suorittaa maksimissaan 70% kisoissa siitä mitä se tekee kotona

Silti, rakastan tätä heppaa päivästä päivään enemmä! En ikinä haluaisi toista hevosta. Kaikki ongelmat koulukokeissa johtuu aina musta, koska meitsi menettää keskittymisen ja hermon ja kaikki hajoaa käsiin!

Seuraavat kisat onkin nyt lauantaina Helsinki Hunting! Se on avoin junnuille ja poniratsukoille, 110cm. Vuosia olen haaveillut että pääsen kyseiseen kisaan ja nyt pääsen! Jipii! Toivottavasti meillä on hauskaa Loren kanssa ja nautitaan radasta :) Sitten on sen jälkeen 2vk:n päästä Kangasalan kansalliset! Joten tässä on nyt 2,5vk aikaa koulua treenata seuraavaan koitokseen! Jos siellä sentään paremmat prossat kuin 55%.

Tässä pari videota loppuun :) En nyt tiedä onko blogi vielä tauolla mutta en lupaile mitään aktiivista päivitystä :) Päivitän kun on aikaa ja jotain mistä kertoa!
2 kommenttia:

  1. Olet palannut tauolta! Mahtavaa päästä taas lukemaan sinun ja Loren kuulumisia!

    VastaaPoista
  2. Tylsyyttäni kiertelin blogeja ja teidän blogi tuli vastaan :D Joo, ittekin oon miettinyt että mistä tota motivaatiota opiskeluun nyhtää. Varsinkin kun edessä häämöttää opinnäytetyönteko ;D kiinnostus on nollassa... ja todellakin, minne se kesä meni?!?

    Hevosesi on todella kivan näköinen ja blogin ulkoasu on tosi hieno! Onnea tuleviin koitiksiinne! :D

    VastaaPoista