Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Tuomarinkylä 2.5

perjantai 7. toukokuuta 2010


HYIHYI minua! Oon vaa laiskotellu enkä kirjottanu :P En nyt jaksa ruveta muista jutuista kirjottelee ku niistä dumin kisoista :D kun ei oo ollu valmennuksia tai mitään sen jälkeen tms.

Päästiin ajoissa lähtemään kisoihin. Lastasin pojan ihan yksin! Ohjasin vaan sillalle ja se käveli yksin sinne ja laitoin takapuomin kii ja sillan ylös :D Kiltti poika! No, tiedämpähän että sitten kun saan kortin niin voin sitä yksin kuskailla :) Lähettiin isän kanssa kahdestaan ajamaan kohti Tuomarinkylää, Mira oli jo paikanpäällä odottamassa. Onneksi meidän tallilta ajaa sinne vaan n. 20min. Löydettiin täpärästi parkkipaikka (tunnetusti kun tuomarinkylässä sitä parkkitilaa on niin "paljon"..). Lähdin katsastamaan kisa-aluetta ja etsimään Miraa. Kisat olivat siis ulkona. Olin pettynyt etteivät he viitsineet laittaa edes korkeimpiin luokkiin mörköjä esteiden alle.. Pelkkiä puomiesteitä! Haloo! Ja kaiken lisäks ne möröt oli siellä kentän laidalla! Olis ollu joo kova vaiva laittaa ne edes metriin... Kävin ilmottautumassa ja sitten tsekkasin lähtärit ja ratapiirroksen, sama rata joka luokassa. Sitten palasin Miran ja Kaisun luoksen penkeille analysoimaan rataa ja pölöttämään. Olin vasta ihan 90cm loppupuolella joten kävelin radan rauhassa ja kerkesin katsoa 20 ratsukon suoritukset, kun lähdin Miran ja Kaisun kanssa laittamaan Lorea kisakuosiin. Nousin sitten selkään ja lähdettiin kävelemään kohti verkkaa. Verkka sujui aika vauhdikkaasti. Ruunanrutkusta kuoriutui kuuma täysiverinen kovin tuulisella ilmalla xD Laukan nostoissa hevonen lähti lentoon :D Hypyt sujui ihan hyvin ja lähdin sitten radalle.

Ravasin tuomareiden eteen ja tervehdin. Lähtömerkki soi ja lähdin ratsastamaan rataa. Rata sujui ihan hyvin kunnes menetin oman tasapainoni sarjalla kun tuli vähän hassu hyppy. Pakka hajosi enkä saannut käännettyä seuraavalle esteelle tarpeeksi ajoissa, joten lähestyminen meni täysin mönkään ja menimme kirjaimellisesti "läpi" okserista. Kuinka rehellinen ja ihanen hevonen minulla onkaan! Sillä olisi ollut täysi oikeus pysähtyä mutta silti lähti hyppäämään. Otin hepan ja itseni hallintaan ja jatkoin perusradan viimeiselle esteelle joka onnistui ihan hyvin. Olin niiiin vihainen itselleni radan jälkeen, oikein närkästytti, kuinka huonosti ratsastin! Sama juttu kuin keravalla. Argh, tiuskin lapsellisesti vanhemmilleni joka hävetti myöhemmin. Kaisu tuli tukemaan 100cm verkkaan kädestä pitäen ja käski mitä piti tehdä kun en itse siihen kyennyt. Ärsytti niin paljon. Verkka meni tosi hyvin ja hevonen suorastaan lensi. Lähdin keskittyneenä 100cm radalle. Rata lähti hyvin käyntiin, paitsi 2 este putosi, mutta hyppy ja lähestyminen oli aavistuksen löysä, joten puomi tuli alas etusilla. Muuten rata meni hyvin ja keskityin varsinkin 90cm mokaamaani kohtaan ja tällä kertaa se meni hyvin. Olin supertyytyväinen vaikka 1 puomi tuli alas. Tein loppuverkat verryttelyssä ja hyppäsin pois selästä ja heppa sai sokeripalan. Lähdettiin kävelemään traikulle päin. Laitettiin heppa koppiin ja kävästiin vielä buffan kautta ostamassa makkaraa. Kyllä makkara kuuluu kisoihin! :D Sitten lähdettiin ajamaan kotia kohti. Kaikin puolin hyvä päivä ja kokemusta tuli taas rutosti lisää!

Nyt en sitten tarkalleen tiedä milloin on seuraavat kisat. 16.5 Laaksolla olisi 100cm, mutta kyytiä ei vielä tiedossa. Sen näkee sitten! Lisäilen myöhemmin videot tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti