Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Uusia varusteita kisoihin!

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014


Voi tätä materialismionnea! Olen kyllä onnen tyttö! ^.^Horse &Rider sponsoroi minulle jo tovi sitten ihkauudet kisasaappaat! En ole vain kerennyt tekemään tätä postausta aikaisemmin.. hyi minua. Olen kuolannut näitä saappaita aina kun olen nähnyt niitä muiden jalassa kilpailuissa. Nämä uudet saappaat tulivat todella tarpeeseen! Sillä nykyiset kisasaappaani jotka ostin vasta vuosi sitten, ovat kulahtaneet jo aika lailla vaikka olen koittanut niistä huolta pitää. Kaiken lisäksi uskolliset mountain horsen kotisaappaani hajosivat 7 vuoden (!!!!) palveluksen jälkeen lopullisesti joten nyt on hyvä siirtää vanhat kisasaappaat kotikäyttöön ja käyttää sitten näitä ihania uutukaisia edustuskäytössä!

Kyseessä siis Vereduksen Guarnieri nahkasaappaat. Nämä ovat aika erottuvat saappaat muista niin ulkoisesti kuin käytännössä. Heti uudenkarheana kun pistin nämä jalkaan ne olivat heti todella mukavat ja istuvat jalassa! Nilkoista tosin jäykät mutta ei mitään verrattuna muiden saappaiden epämukavuuteen uudenkarheina. Eli näitä ei tarvitse pahemmin "sisäänajaa", kun ne ovat jo valmiiks tosi hyvin istuvat ja pehmeät. Lisäksi sääriosa on säädettävä, joka takaa hyvän istuvuuden ja tuen. Kesäkuumalla kun jalat turpoaa helteillä ja kisapaikalla kun kävelet saappaat jalassa saa varsia taas mukavasti löysättyä tarvittaessa, jotta ilma pääsee kiertämään ja varret eivät purista. 

Saappaista löytyy myös muita hienoja yksityiskohtia. Pohkeiden sisäpuolella on sellaiset "grippi" paikat, jotka parantavat pitoa satulaa vasten sekä suojaavat saappaita kulumasta sisäpuolelta. Myös kannuksille löytyy omat pidikkeet. Nämä saappaat ovat sporttiset ja samalla klassiset. Aluksi kun nämä tulivat markkinoille, vierastin saappaiden ulkonäköä, mutta mitä enemmän olen niitä nähnyt sitä kauniimmiksi ne ovat silmissäni muuttuneet.

Ja nyt minullakin on sellaiset! ^_^ Jihuu! Näitä saappaita saa tosiaan tilattua ja ostettua Keravan Horse & Rideristä! Tutustu saappaisiin täällä!
Mitäs pidätte?

Sitten mun sponsoritakki vihdoin ja viimein saapui! Se tilattiin jo talvella Equilinelta, mutta sen toimittamisessa kesti "pikkasen" kauan.. Mutta nyt se on täällä, sopivasti kesäksi :D heh. No, Suomen kesästä ei koskaan tiedä, milloin tarvitsee takkia niskaan! 

Takki on siis ihan perus pusakkatakki Equilinelta :) Selässä on Horse & Riderin logo ja edessä on rinnassa mun nimi. En nyt kerennyt siitä ottaa kuvaa mutta eiköhän se jatkossa näy kuvissa mukana :) 

Näiden sponsoroitujen varusteiden lisäksi ostin itse itselleni uuden kenttäkypärän, jo oli aikakin... Eli siis Charles Owenin J3 kenttäkypärän. Nyt on ainakin sitten turvallinen ja ehjä kypärä maastoon! Kypärä on tosi tukeva ja kiva päässä. Ja tähän voi sitten vaihdella niitä kypäräsilkkejä ;) Haluaisin tilata sinivalkoisen ja mustan silkin liiloilla tähdillä, mutta en ole saanut vielä aikaseksi, joten menen tällä mustalla tai sitten sillä mustaliilalla mikä minulla on jo entuudestaan! Nyt kyllä taas kelpaa, kun on jos jonkinmoista uutta vermettä! Tällaiset asiat piristää raskasta arkea kummasti :) Odotan innolla Ypäjän SM kisoja jotta pääsen käyttämään näitä uusia kisavermeitä! 

(Tämä kirjoitus on tehty yhteistyössä Horse & Riderin kanssa ja osa tuotteista on sponsoroituja.)


Jeee viikonloppuna kisoihin! Pitäkää peukkuja! 

19 kommenttia:

 1. Voi että, onneksi olkoon sä niin ansaitset noi itselles! Istuvat varusteet on myös yhtä tärkeät ratsastajalla kuin ratsullakin joten kiva että saat panostusta loren lisäksi itseesi. Hieno postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihana tuo sun CO kypäräs tuossa vikassa kuvassa -tykkään!! :)

  VastaaPoista
 3. Ei hitto noi saappaat.... Itellä aika ostaa uudet ja olin kuolannut noita myös mutta koitin jättää hinnan takia ajatuksen pois ja nyt taas muistin noi saappaat :D kamalaa! Mutta älyttömän hyvännäköiset saappaat! ;)

  VastaaPoista
 4. En löytänyt tietoa kuinka kapeaksi nuo saa säädettyä, onko tarkempaa tietoa tai taulukkoa jossai ? Olen armoton rimppakinttu ja kaikki saappaat liian leveät varresta......

  VastaaPoista
 5. Hei! Tiädätkö onko equilinella omaa verkkonkauppaa ja mokä sen osoite on

  VastaaPoista
 6. Nyt tsemppiä Roosa, enkelit olkoon sinun kanssasi <3 Älä anna periksi.

  VastaaPoista
 7. ^^ Tsemppiä Roosalle kamalasti! Iso voimahali täältä <3 Pärjäile!

  VastaaPoista
 8. Mitä Ypäjällä tapahtui kun teidät hylättiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tippui ja joutui sairaalaan, lensi puuta päin.

   Poista
 9. Pikaista paranemista, tsemppiä Roosa!! :)

  VastaaPoista
 10. enkeleitä sinulle, parane pian ja tsemppiä kovasti!!

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. tsemppiä paljon ja parane pian! harmi että kävi noin, teille olisi mitali kyllä kuulunut. mutta tästä vaan eteenpäin ja ensvuonna senioreissa näytätte sitten ihan kaikille :)

  VastaaPoista
 13. Hirmuisesti tsemppiä ja pikaista paranemista Roosa! Oon ihan varma että selviät tästäkin ja näytätte sitten Loren kanssa kaikille! Olisit niin mitalin mielestäni ansainnut mutta sitä on nyt turha enää miettiä ja tästä katse vain eteenpäin! Lähetän täältä nettihalauksen joka toivottavasti auttaa edes vähän :)

  VastaaPoista
 14. Hirveästi tsemppiä paranemiseen ja toipumiseen. Onni onnettomuudessa, että ei käynyt pahemmin! Pian te taas loistatte yhdessä Loren kanssa ! <3

  VastaaPoista
 15. Miten tämä tippuminen tapahtui....? :O

  VastaaPoista
 16. nuo saappaat on kyllä aivan ihanat!! itse olen niistä haaveillut myös, ihan vaan noiden säätöominaisuuksien takia koska mulla on paljon nilkka ongelmia ynnä muuta. Sääli että vielä toistaiseksi ovat niin kalliit, mutta nämä nyt vaikuttais niin tukeville, että helpottas elämää kummasti :)

  VastaaPoista